kpartsi Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 k -> Κώστας partsi -> Παρτσινέβελος (όλοι μου οι φίλοι από το γυμνάσιο με φωνάζουν Πάρτσι )
dp@pa Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 dpapa- demetris papadopoulos...οταν ήμουν αμερικη, η συγκατοικοι μου δεν μπορούσαν να πουν το παπαδοπουλος, και ετσι το κοψανε, και άρχισαν να με φωνάζουν d-papa...και κολλησε μετα, σαν gaming nick ειναι οτι πρεπει Και σε ολα σχεδόν πλεον.
sintalkas Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Εμένα πάντως βγήκε από τον αρχαίο ολύμπιο θεό Απόλλονα που μια τις προσφωνήσεις του ηταν ο ΣΙΝΤΑΛΚΑΣ .H ακριβής προσφώνηση του ήταν η εξής φοιβος,ακερσεκομης,σινταλκας,μουσιγετης κυρίως οι προσφώνησεις του ητάν για να υμνήσουν το κάλλος,την σοφία του ,την μουσική ικανότητα και την πονηριά του .Ο Απόλλωνας ήταν από τους πιο αγαπημένους υιους του Δια του αρχηγού ολών των Θεών. Κυρίως ο λόγος που διάλεξα αυτό το αρχαιοελληνικό όνομα είναι γιατί μου αρέσει η αρχαία ιστορία και πιστέυω πως πρέπει να μοιασούμε στους υψιστούς προγόνους μας για να φτάσουμε το Ελλήνικο ιδεώδες και να γίνουμε ισχύροι σαν χώρα και εξατομικευμένα άτομα παρά μπαλάκι στις σιωνιστικές χώρες και την αρχισιωνίστρια χώρα Η.Π.Α. . Δυστυχώς για αυτούς η στιγμή που θα εξαφανιστούν από προσωπού γης πλησιάζει και ενά νέο πολίτευμα θα εμφάνιστει ομοιό με αυτό των Θεών..
Jethro Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 http://en.wikipedia.org/wiki/Jethro_Tull_%28band%29
qangel Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2009 Από τον χαρακτήρα Q στο Star Trek που είναι μία παντοδύναμη οντότητα --->http://en.wikipedia.org/wiki/Q_(Star_Trek) και το όνομα μου (Αγγελική) 1
necromancer_t Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2009 Εμένα βγήκε από ένα παιχνίδι στρατηγικής που έπαιζα παλιότερα, το warlords battlecry, όπου ο ήρωάς μου απέκτησε την ιδιότητα του necromancer...και από τότε μου κόλλησε!
pj20 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 14 Αυγούστου 2009 θα κανω νεα αρχη στο φορουμ... το pj20 σημαινει prokopiou jeanne (δν ειμαι αντρας οπως ελεγαν ολοι ) κ το 20 ειναι ο αριθμος μου (οσοι θελουν να με ρωτησουν παρεταιρω πραγματα -> πμ)
yoda73 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Από το αγαπημένο μου έπος, τον πόλεμο των άστρων, πάντα είχα μια ιδιαίτερη αδυναμία στον master yoda, κότσαρα και την χρονολογία γέννησης... 1
sYn Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το δικό μου το είδα σε μια αφίσα, όταν προσπαθούσα να σκεφτώ τι nick να βάλω στο mIRC (πρέπει να ήταν το 2000~2001). Άφνου, σήκωσα το κεφάλι και είδα το παιχνίδι του Playstation, "CARDINAL SYN"..
patentapc Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Το δικό μου nick βγήκε στο γυμνάσιο επειδή έκανα πατέντες και μετά ασχολιόμουν με pc το έκανα PatentaPc
seishirosakura Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Από το anime "X tv" που είναι και μακράν το αγαπημένο μου χρόνια αφού σταμάτησα να βλέπω anime. Πολύ μπαντας τύπος.
Antretng Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2009 Χαϊδευτικά (και καλά καλλιτεχνική φύση) με φωνάζανε Antre (Ανδρέας το όνομά μου). Και επειδή έχω και ένα κόλλημα με το tango argentino κόλλησα και ένα tng οπότε ιδού το Antretng Υ.Γ. Βασικά αναγκάστηκα να το κάνω (να προσθέσω το tng) γιατί πριν αρκετά χρόνια είχα ξανα κάνει προφιλ με nick Antre... αλλά ξέχασα κωδικό... το mail με το οποίο το χα δημιουργήσει, επειδή το χα ανενεργό καταργήθηκε (οπότε δεν μπορούσα να κάνω reset στο pass) και οπότε έκανα το Antretng (ελπίζω να μην θεωρηθώ double account )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα