giorgos147 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Χαχαχα...Στην τύχη το έβαλες? Παντού ως giorgos147 θα με βρεις(εκτος youtube και Skype). Απλά δεν υπάρχει αιτίτα που μπήκε το 147.
metalliord Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 από την αγάπη μου για τη heavy metal μουσική
Dimitris_1988 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2009 Παντού ως giorgos147 θα με βρεις(εκτος youtube και Skype). Απλά δεν υπάρχει αιτίτα που μπήκε το 147. Α! οκ τότε...
andreas_g Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 andreas------> ονομα!!!!!!!! _g------> επιθετο!!!!!! Τι πρωτοτυπο το ε?:o:o:p:p:p Skatoprama: Το καλυτερο nick ever και η καλυτερη περιγραφη ever!!!!!!!!! :lol::p
EstellePr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 andreas------> ονομα!!!!!!!!_g------> επιθετο!!!!!! Τι πρωτοτυπο το ε?:o:o:p:p:p Skatoprama: Το καλυτερο nick ever και η καλυτερη περιγραφη ever!!!!!!!!! :lol::p 'Οπως επείσης και το δικό μου!! Estelle----> όνομα Pr.......----> επίθετο. Καλύτερο απ' το Skatoprama?? Crapbag!! :mrgreen:
EstellePr Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2009 Estelle, γαλλικό ή καμία σχέση; Σαν όνομα, ναι. Και γαλλικά μιλάμε. Κατα τ' άλλα.. Αν έχει κανένα αρβανιτοχώρι η Γαλλία.. Απο εκεί κατάγομαι!
tritonas00 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Απτο synth(αρμονιο-πληκτρα-οπως θελετε πειτε το...lol)που λεγεται triton. 1
andreas_g Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Καλύτερο απ' το Skatoprama?? Crapbag!! :mrgreen: Τωρα που το λες και το παρατειρω και το Crapbag ειναι καλη φαση αλλα σαν το Skatoprama εχει!!!!:lol::lol::p:p Επαθα σοκ() οταν το ειδα πρωτη φορα.......λεω........αν ειναι δυνατον..........ψοφωντας παραλληλα στα γελια ενοοιτε!!!!!:lol:
mimidon Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 2 Αυγούστου 2009 Άντε και εγώ... Ψευδόνυμο από τους κολλητούς μου, επειδή ήμουν πάντα σε υπερένταση -κυρίως ώρες άκυρες, 4-5 το πρωί) και έκανα /έλεγα ακατάλυπτες κινήσεις - πράγματα... Από Δημήτρης -> Μίμης + Υπνοστεντόν (πάρε κανένα μήπως και ηρεμήσεις, είσαι λες και παίρνεις ναρκωτικά, κτλ :-p) = μιμιντόν..!
arxaggelos Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 από την αντίστοιχη ελληνική λέξη γιατί κάποιος πρέπει να προσέχει τις ψυχές των insomniacs...
ilona Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 'Οπως επείσης και το δικό μου!!: κ το δικο μ (Ιλόνα)...
ankorf Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ανκορφ το αν απο το ονομα Αντωνης και το κορφ απο το επιθετο Κορφιατης ειναι και ευηχο !!!!
EstellePr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2009 ανκορφ το αν απο το ονομα Αντωνης και το κορφ απο το επιθετο Κορφιατης ειναι και ευηχο !!!! Κορφιάτης???? Μένεις και Μενίδι????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα