Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δηλαδή κάποιος που λέγεται Μάκης Λαζαρίδης-Κασίρης είναι καταδικασμένος.

καλυτερα να βρει κατι αλλο γιατι θα τον παρουν με τα καφασια και οχι μονο με τις ντοματες!!!:lol:

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμενα βγηκε απο ενα βιντεο μ ειχα δει και ελεγε ο τιτλος>>the chosen one(μεταφραση σα ελληνικα=ο εκλεκτος)απο εκει βγηκε..τωρα το 7 το βαζω επειδη ειμαι ολυμπιακοσ και συμβολιζει την θυρα 7!!!

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

απο Ευα...ολες οι πι8ανες εκδοχες του ονοματος ηταν ''πιασμενες'' αρα εβαλα το @ (α!δεν ειναι ευατ,ευα ειναι ^^)

Δημοσ.

vocals.. ετσι με εβγαλε ο κολλητος μου επειδη τραγουδουσα σε μια μπαντα που ειχαμε και αυτος ηταν ο κιθαριστας.απο τοτε το χω κρατησει και το χρησιμοποιω παντου..:-D

• Like 1
Δημοσ.

Σκεφτομουν κάτι που να ναι μοναδικο,(δηλ. να μη το χει σκεφτει αλλος ή να το χει γραψει) κ να χει τον Vader (Star Wars Villain) μεσα.

οποτε: dark -(=σκοτεινος=darth στα ΕΒραικά) -lord(=λορδος των Sith συγκεκριμενα) -Vader (:o) -77 (Το σωτηριο ετος που βγηκε και η πρωτη ταινια..:-D)

• Like 1
Δημοσ.

Homesick = νοσταλγός, που νοσταλγεί την πατρίδα

Το νόημα του για μένα είναι διαφορετικό, δηλαδή άρρωστος με το σπίτι η αλλιώς σπιτόγατος μέχρι αηδίας...

Δημοσ.

Μια απόπειρα αποκατάστασης αυτής της τόσο υποτιμημένης ουσίας-οντότητας μιας και η συνεισφορά της στη διατήρηση της ζωής είναι τεράστια. Προφανώς αν κάποιος νέος, ωραίος και επιτυχημένος σαν εμέ χρησιμοποιεί την προαναφερθείσα ουσία ως συνθετικό του nick του μόνο σπουδαία μπορεί να είναι!(Όσο για το πράμα, η εν λόγο ουσία στην καθαρή μορφή της ήταν πιασμένη από κάποιον άλλο ινσομανιακό)

Δημοσ.

ghostgr_a_n

=ghost(φαντασματακι) gr(πανω απο ολα Ελληνας) _a_n(τα αρχικα του ονοματος και του επιθετου μου).

Βασικα ηθελα να βαλω ghostgr αλλα δεν ξερω τι σκεφτικα εκινη την ωρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...