Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το παλιό μου το έκαναν ban...Ε έτσι λέω τι να βάλω τι να βάλω και διάλεξα τη πρώτη παπάτζα που μου ήρθε!! Vouala...

• Like 1
Δημοσ.

Είχα ξαναγράψει από που προέρχεται το nick name μου αλλά τώρα υπάρχει ένα πρόβλημα. Stavros είναι προφανές ότι είναι το όνομά μου. Το Ribo επίσης είναι προφανές ότι είναι από το Rivaldo. Είμαι ολυμπιακός και πραγματικά μου άρεσε πάρα πολύ ο Ribo που ήρθε στην Ελλάδα. Μετά όμως από όλα αυτά που έγιναν μεταξύ Rivaldo Ολυμπιακού με βάζουν σε σκέψεις. Και το προηγούμενο καλοκαίρι που έφυγε αλλά πολύ περισσότερο με τα τέσσερα δάκτυλα που έδειχνε στους φίλους του ολυμπιακού. Λέτε ότι πρέπει να το αλλάξω;;;:rolleyes:

• Moderators
Δημοσ.

Οχι διοτι δεν επιτρεπεται να εχεις πολλαπλους λογαριασμους και επισης δεν γινεται να το αλλαξεις στον ηδη υπαρχοντα :P

Δημοσ.

Εγώ ήμουν στο internet cafe του εγγονού μου όταν ανακάλυψα το insomnia .

Πάνω που έψαχνα nick περνάει ένας πιτσιρικάς ,σκοντάφτει στο μπαστούνι μου και

γυρνάει και μου λέει : "μάζεψ' το,θα μας σκοτώσεις κυρ Νίκο ! "

Αυτό ήταν ...

• Like 2
Δημοσ.
Εγώ ήμουν στο internet cafe του εγγονού μου όταν ανακάλυψα το insomnia .

Πάνω που έψαχνα nick περνάει ένας πιτσιρικάς ,σκοντάφτει στο μπαστούνι μου και

γυρνάει και μου λέει : "μάζεψ' το,θα μας σκοτώσεις κυρ Νίκο ! "

Αυτό ήταν ...

...τρε-LOL !:lol:

Δημοσ.

Μιστράλ (Mistral): ο γνωστότερος άνεμος της Δυτικής Μεσογείου, Βόρειος-Βορειοδυτικός, μεταφέρει αέριες μάζες πολικής και αρκτικής προέλευσης και είναι ξηρός και ψυχρός. Ο Μιστράλ προέρχεται κυρίως από τη Γαλλία και την Ισπανία και είναι γνωστός σαν μαϊστράλι ή τραμοντάνα. Η έντασή του κυρίως κατά τους χειμερινούς μήνες φθάνει συχνά τα 8 Beaufort.

Δημοσ.

λιγο μπερδεμα απο που προερχεται.το mavla ειναι το ονομα και το επιθετο μου (ma=μακης vla=βλασσοπoυλος) και το memos επειδη στην κεφαλλονια τους γερασιμους τους φωναζουν μεμους η μεμαδες.πολυ βεβαια το διαβαζουν και σαν mavlamenos και γελανε.ολοι μου λενε ρε μα βλαμμενος ειναι το ψευδονυμο?ΕΛΕΟΣ:cry:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...