Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
δηλαδή τι συνειρμός?το βλεπω και αργά και βιαστικα κ δεν καταλαβένω τι θες να πεις Bomber-21

...δεν παίρνω κι όρκο, αλλά μάλλον ο ειρμός του πήγαινε προς το blow job...http://www.answers.com/blow+job?nafid=3

...και μάλλον δεν είναι ο μόνος που το μυαλό του ΔΕΝ πήγε στους Bon Jovi ΠΡΩΤΑ...:-D

(...αστειάκια βεβαίως... Σίγουρα κάτι...άλλο σκεφτόσουν σκαρφιζόμενη το nickname σου - το συγκρότημα όπως " ομολόγησες " - αλλά τί να κάνουμε, το αντρικό μυαλό δεν θα μπορούσε παρά να προΣΕΞει ότι ταιριάζει και η προαναφερθείσα ερμηνεία...:-D )

Δημοσ.

Το "ntinos" στο όνομά μου γβαίνει απο το Κωνσταντίνος το όνομά μου δηλαδή και το "19" απο την ηλικία μου,

τώρα θα πείτε και όταν γίνεις 20 τι θα κάνεις? τίποτα, θα θυμάμαι οτι όταν ήμουν 19 ετών είχα γραφτεί στο insomnia.gr,

όπως στο youtube.com έχω "ntinos17". (ακόμα δεν μπορώ να πιστέψω πως πέρασαν 3 χρόνια :P )

Μάλιστα πριν λίγες μέρες έκλισα τα 20 :mad: :cry:

Δημοσ.

φυσικα κ σεν σκεφτόμουν κάτι τέτοιο όταν έβρισκα το nickname μου ειλικρινα απο σάς το μαθα αυτο το blow job (μα τι μυαλό θεε μ παιδια κουλάρετε 15χρονών ειμαι ακόμα!)

Δημοσ.

ναι καλέ το κατάλαβα δν πειράζει....αααααα δηλαδή εγώ είμαι πιο μεγάλη από τον nick#18 (τα "πονηρα" μυαλά (με τη καλή έννοια)χιχιχι)....αχα βασικά εγώ τωρα μπήκα στα 15!!!!υπάρχου δηλ και μικρότερα μέλη απο μένα καλό αυτο!!!!

Δημοσ.

Λοιπον... εμένα το nickname μου σημαίνει ...ε, δεν ειναι προφανές ότι βγαίνει από το μύθο του Ορφέα και της Ευριδίκης; :-)

Η ιστορία του είναι αρχαία ...καμμιά 12αριά χρόνια πριν... στα νιάτα μου.

Δεν έχω σχέση με τη μουσική, αν φανταστήκατε αυτό... απλά τότε είχα τρέλα με την Ευριδίκη (την τραγουδίστρια). Ήταν κάτι διαφορετικό απ' ότι συνήθως άκουγα στο ραδιόφωνο τότε... και καθότι ρομαντικούλης μου κόλλησε το orphaeus.

Και συνεχίζω να το χρησιμοποιώ σχεδόν παντού.

Κουραστήκατε να διαβάζετε, ναι; :-)

Δημοσ.

ναι...nice ιστορία,

αλλά, ο Ορφέας γράφεται χωρίς a...

...συγνώμμη κι όλας βρε μαν, αλλά ΠΩΣ σ' αρέσει η τσιρίδα της ; ! ...και λες και για ρομαντισμούς...να μου 'λεγες για καμμιά Καλημέρη, καμμιά Κανά, να καταλάβω ΚΑΙ το "διαφορετικό"...:rolleyes:

...κι ΑΥΤΟ

ειλικρινα απο σάς το μαθα αυτο το blow job
ελπίζω να μην παρερμηνευτεί από κανέναν και μας βάλει σε μπελάδες...:-D

Δημοσ.
ναι...nice ιστορία,

αλλά, ο Ορφέας γράφεται χωρίς a...

...συγνώμμη κι όλας βρε μαν, αλλά ΠΩΣ σ' αρέσει η τσιρίδα της ; ! ...και λες και για ρομαντισμούς...να μου 'λεγες για καμμιά Καλημέρη, καμμιά Κανά, να καταλάβω ΚΑΙ το "διαφορετικό"...:rolleyes:

Για το "α": Ξέρω πως γράφεται... αλλά πρώτον, αν το έγραφα χωρίς "α" τότε θα ήταν πάντα "μη-διαθέσιμο" σε όποιοδήποτε forum κτλ που θα προσπαθουσα να γραφτώ και δεύτερον, δεν θα έδινες την ίδια προσοχή αν δεν είχε το "α". :-)

Σωστός; ;-)

Για το spoiler No1: Είναι μεγάλη ιστορία και είναι και off topic... :-)

Δημοσ.

...καλή η διευκρίνηση, και νομίζω ότι ήταν και δόκιμη, όσο ήταν και η επισήμανσή μου...

Όσο για το spoiler...Ό,που και να την κάνουμε την κουβέντα, θέμα γούστων είναι

...και για 'μενα τσιρίζει :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...