Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Aπο παλια τοτε που επαιζα counter strike (ουτε θυμαμαι ποσα χρονια εχει) χρησιμοποιουσα το nick Sadamiraq ονομα καθολου τυχαιο μιας και επερνα παντα terrorists και ετσι μου εμεινε το ονομα και απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με pc και internet παντα χρησιμοποιω αυτο το ονομα.:-)

Δημοσ.
επίσης θα ήθελα να ξέρω από που βγαίνει το nick του KnightRider. είναι κάποια φαντασίωση το να καβαλάς ιππότες ή σύνθημα κάποιας φιλοζωικής εταιρίας κατά της ιππασίας;

γουάντα φακ!

Αστειεύεσαι, έτσι?

Α!

Δημοσ.
γουάντα φακ!

Αστειεύεσαι, έτσι?

Α!

τώρα εγώ πρέπει ν' απαντήσω; :P

• Moderators
Δημοσ.

praetorian, από τους Praetorians (π) στην ταινία The Net, που (αν και με αρκετά λαθάκια) ήταν μια από τις αγαπημένες μου και σίγουρα μια ταινία που με επηρέασε στην επιλογή του αντικειμένου σπουδών μου.

Ετυμολογικά η λέξη είναι λατινική και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για αναφορά στην φρουρά Ρωμαίων Αυτοκρατόρων.

Δημοσ.

Lucifer λες και μιλας σε καποιο ζωο(οπως πχ οταν εγω πρωτοπειρα το κουταβι μου,το ψαξα και βλεπω πως ειναι θυλικο και ρωταω"Θυλικο εισαι μαρι?"

Θυλακια ακουγετε πιο ανθρωπινο νομιζω(αν και παλι το λεμε για τις φοραδες...)

Αρα το σωστο ειναι εισαι γκομενα ή γκομενος(αυτο δεν οτ ρωταμε σε ζωα ετσι?)

Δημοσ.

Θηλυκό = ουδέτερος χαρακτηρισμός, έχει εφαρμογή σε όλο το ζωικό βασίλειο από το Παρδαλό Κοράλλι των Άλπεων (!!!) μέχρι την Αυτοκρατορική Πασχαλίτσα και τον άνθρωπο.

Γκόμενα = αγενές. Το λέω μόνο υποτιμητικά ή για πλάκα σε ΘΗΛΥΚΑ με τα οποία έχω φιλική σχέση.

Κοπέλα = σκατοφλώωωωρικοοοοο!

Κοριτσάκι = πεφτουλάδικο με μάρσιπο και μπλου-λαητς.

Κοπελιά = δε το σκέφτηκα

"έι, κομεντέητορ, έχεις όσχεο;;;"

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...