ar00008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Από που άραγε...Μήπως από το ονοματεπώνυμό μου? LOL ha! έχουμε το ίδιο επώνυμο!
ar00008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 ..εγώ απλά βαριόμουν να σκεφτώ nick κ έβαλα τον κωδικό που είχα στη σχολή μου.. :S
Sadamiraq Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Aπο παλια τοτε που επαιζα counter strike (ουτε θυμαμαι ποσα χρονια εχει) χρησιμοποιουσα το nick Sadamiraq ονομα καθολου τυχαιο μιας και επερνα παντα terrorists και ετσι μου εμεινε το ονομα και απο τοτε που αρχισα να ασχολουμαι με pc και internet παντα χρησιμοποιω αυτο το ονομα.
livewire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 επίσης θα ήθελα να ξέρω από που βγαίνει το nick του KnightRider. είναι κάποια φαντασίωση το να καβαλάς ιππότες ή σύνθημα κάποιας φιλοζωικής εταιρίας κατά της ιππασίας; γουάντα φακ! Αστειεύεσαι, έτσι? Α!
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 γουάντα φακ!Αστειεύεσαι, έτσι? Α! τώρα εγώ πρέπει ν' απαντήσω;
livewire Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Αν είχες βάλει ένα εμότικον νωρίτερα.... δε θα σπαμάραμε νυχτιάτικα
Moderators Praetorian Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 Moderators Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2008 praetorian, από τους Praetorians (π) στην ταινία The Net, που (αν και με αρκετά λαθάκια) ήταν μια από τις αγαπημένες μου και σίγουρα μια ταινία που με επηρέασε στην επιλογή του αντικειμένου σπουδών μου. Ετυμολογικά η λέξη είναι λατινική και χρησιμοποιήθηκε αρχικά για αναφορά στην φρουρά Ρωμαίων Αυτοκρατόρων.
Commentator Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2008 εβαλα nick commentator που σημαινει σχολιαστης το αλλο nickname που εχω ειναι "Ανελέ"
Nomikaria Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 ...απο το αντικειμενο των σπουδων μου..
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 εβαλα nick commentator που σημαινει σχολιαστηςτο αλλο nickname που εχω ειναι "Ανελέ" θηλυκό είσαι;!
Sadman Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Lucifer λες και μιλας σε καποιο ζωο(οπως πχ οταν εγω πρωτοπειρα το κουταβι μου,το ψαξα και βλεπω πως ειναι θυλικο και ρωταω"Θυλικο εισαι μαρι?" Θυλακια ακουγετε πιο ανθρωπινο νομιζω(αν και παλι το λεμε για τις φοραδες...) Αρα το σωστο ειναι εισαι γκομενα ή γκομενος(αυτο δεν οτ ρωταμε σε ζωα ετσι?)
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Θηλυκό = ουδέτερος χαρακτηρισμός, έχει εφαρμογή σε όλο το ζωικό βασίλειο από το Παρδαλό Κοράλλι των Άλπεων (!!!) μέχρι την Αυτοκρατορική Πασχαλίτσα και τον άνθρωπο. Γκόμενα = αγενές. Το λέω μόνο υποτιμητικά ή για πλάκα σε ΘΗΛΥΚΑ με τα οποία έχω φιλική σχέση. Κοπέλα = σκατοφλώωωωρικοοοοο! Κοριτσάκι = πεφτουλάδικο με μάρσιπο και μπλου-λαητς. Κοπελιά = δε το σκέφτηκα "έι, κομεντέητορ, έχεις όσχεο;;;"
slipknot Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 "Είσαι γένους θηλυκού ?" θα ήταν το καταλληλότερο...
Lucifer Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 το καλό είναι πως πλέον όταν δει τα ποστ μας δε θα μπορεί να ρωτήσει "τι εννοείς;".
Commentator Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 Δημοσ. 3 Φεβρουαρίου 2008 εεε συγγνωμη...να παρεμβω στην συζητηση σας αγαπητοι συμφορουμητες και αγαπητε μοντερατορα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα