R3dil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 απο τα αρχικα μου Tha ipetheta an den iksera oti bgainei apo to online game MU Dark Knight p einai enas apo tous iroes
delmparmpounel Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Eμένα είναι μια προσπάθεια δημιουργίας γιάπικης λέξης,χρησιμοποιώντας τα περισσότερα γράμματα απο το επίθετο μου
xristoforos25 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2007 xristoforo25,το ονομα μου και η ηλικια που ημουν τοτε οταν γραφτηκα στο insomnia
jakegate7 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2007 Η πρωτη λεξη ειναι απο μια σειρα που εβλεπα πριν 4 χρονια στο star το jake2.0 και η δευτερη για την μεγαλη αγαπη και το πρωταθλητη ελλαδος... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
vasiliou Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 απο τα αρχικα μου to DK mou thimizei to site toy dimitrh korgiala:mrgreen: to diko pali nick bgike apo to epitheto mou xaxa alla allou tha me dite kai me nick to onoma toy xoriou mou(Thespies)
horsepower Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2007 εμένα το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι 16 Horsepower..σε έναν παλίοτερο λογαριασμό είχα και το 16 αλλά μετά από καιρό που ξαναμπήκα στο ινσομνια είχα ξεχάσει τον κωδικό..
slipknot Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Εγώ όταν έφτιαχνα account άκουγα slipknot και γι αυτό το βαλα και σαν nickname..
liopyr Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2007 liopyr--> σχολικό παρατσούκλι, (ωραία χρόνια), επειδή μονίμως ήμουν με ακουστικά στην τάξη τα οποία έκρυβα πίσω από την μαλλούρα που είχα τότε, και κοιτούσα στο ''άπειρο'' χωρίς καμμία επαφή με το γύρω περιβάλλον μου... -ε, το λιοπύρι λιώνει πάλι... (η συνέχεια είναι αυτονόητη)..
Sadman Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Sadman->Ξεκινησε απο ενα χαζο MMORPG ως <SAD> γιατι μου ειχανε σπασει τα νευρα κατι μ@@ακισμενα στο νετ και ηθελα να εκφραστω καπως(8 χρονων ακομα ).Βαζοντας συνεχεια <SAD> αρχησα σιγα σιγα να το γραφω ως Sad και μετα απο λιγο καιρο το εκανα τεληκα Sadman.Τωρα προσφατα αρχησα να χρισιμοποιο και το Sadkid μιας και σε πολλα ξενα φορουμ και MMORPGs το nick μου υπυρχει ηδη. Αυτα....
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 impious = ασεβής. τώρα το 66 το έβαλα γιατί ενώ δεν υπήρχε impious χρήστης για κάποιο διεστραμμένο λόγο μου έλεγε η registration form ότι ήδη υπάρχει ... βγάλε άκρη. α! πως βγήκε ε; ναι. είχα κολλήσει έναν καιρό μ' ένα κομμάτι ονόματι Engorged with impiety.
Lucifer Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Θα ορκιζόμουν πως ήταν από το impious devious leper lord =p
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Θα ορκιζόμουν πως ήταν από το impious devious leper lord =p Mayhem ε; ...μπα. Broken Hope επίσης θα ήθελα να ξέρω από που βγαίνει το nick του KnightRider. είναι κάποια φαντασίωση το να καβαλάς ιππότες ή σύνθημα κάποιας φιλοζωικής εταιρίας κατά της ιππασίας;
iNorganic Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2008 το μονο που μου εμεινε απο την χημεια κ αυτο επειδη μου φενοταν ωραιο στο ματι κ λεω κατσε να το χωσω για παρατσουκλι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα