Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Η πρωτη λεξη ειναι απο μια σειρα που εβλεπα πριν 4 χρονια στο star το jake2.0 και η δευτερη για την μεγαλη αγαπη και το πρωταθλητη ελλαδος... ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ

Δημοσ.
απο τα αρχικα μου

to DK mou thimizei to site toy dimitrh korgiala:mrgreen:

to diko pali nick bgike apo to epitheto mou xaxa alla allou tha me dite kai me nick to onoma toy xoriou mou(Thespies):-D

Δημοσ.

εμένα το αγαπημένο μου συγκρότημα είναι οι 16 Horsepower..σε έναν παλίοτερο λογαριασμό είχα και το 16 αλλά μετά από καιρό που ξαναμπήκα στο ινσομνια είχα ξεχάσει τον κωδικό..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

liopyr--> σχολικό παρατσούκλι, (ωραία χρόνια), επειδή μονίμως ήμουν με ακουστικά στην τάξη τα οποία έκρυβα πίσω από την μαλλούρα που είχα τότε, και κοιτούσα στο ''άπειρο'' χωρίς καμμία επαφή με το γύρω περιβάλλον μου...

-ε, το λιοπύρι λιώνει πάλι... (η συνέχεια είναι αυτονόητη)..

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Sadman->Ξεκινησε απο ενα χαζο MMORPG ως <SAD> γιατι μου ειχανε σπασει τα νευρα κατι μ@@ακισμενα στο νετ και ηθελα να εκφραστω καπως(8 χρονων ακομα :-D).Βαζοντας συνεχεια <SAD> αρχησα σιγα σιγα να το γραφω ως Sad και μετα απο λιγο καιρο το εκανα τεληκα Sadman.Τωρα προσφατα αρχησα να χρισιμοποιο και το Sadkid μιας και σε πολλα ξενα φορουμ και MMORPGs το nick μου υπυρχει ηδη.

Αυτα....

Δημοσ.

impious = ασεβής. τώρα το 66 το έβαλα γιατί ενώ δεν υπήρχε impious χρήστης για κάποιο διεστραμμένο λόγο μου έλεγε η registration form ότι ήδη υπάρχει ... βγάλε άκρη. α! πως βγήκε ε; ναι. είχα κολλήσει έναν καιρό μ' ένα κομμάτι ονόματι Engorged with impiety.

Δημοσ.
Θα ορκιζόμουν πως ήταν από το impious devious leper lord =p

Mayhem ε; ...μπα. Broken Hope :devil:

επίσης θα ήθελα να ξέρω από που βγαίνει το nick του KnightRider. είναι κάποια φαντασίωση το να καβαλάς ιππότες ή σύνθημα κάποιας φιλοζωικής εταιρίας κατά της ιππασίας;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...