Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Το δικό μου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία όπως αλλων παιδιών, απλώς τα τρία πρώτα γραμματα του ονοματός μου και τα τρία γράμματα του επιθέτου μου.

ΑΝΑ_ΜΑS

Δημοσ.

Φοβος : Γιος του θεου Αρη και αδερφος του Δυρμου.

Φοβος και Δυρμος : Δορυφοροι του πλανήτη Αρη [κατα βελοπουλο αστροπλοια των Ε (lol) ]

Δημοσ.

To nick μου είναι εμπνευσμένο από το όνομα μίας κάμπιας που εντοπίζεται στον βλαστο του καλαμποκιού την πασίγνωστη Calendra Maidis :mrgreen:

διάβαζα για την εξεταστική στο 4ο εξάμηνο ένα απαίσιο μάθημα και επειδή όλα τα άλλα τα γνώριζα είπα να μελετήσω και αυτά που ήταν ... εκτός ύλης

(η γκάφα κυλάει στο αίμα μου). Έτσι έμπλεξα με τα φυτά και τα παράσιτα τους.

Όταν έμαθα ότι άδικα ξενύχτησα ήταν πια αργά, καθώς όταν ρώτησα τους συμφοιτητές μου για την απουσία θεμάτων από την συγκεκριμένη ενότητα έκεινα έβαλαν τα γέλια...και εγώ απλά κόλλησα με την κάμπια :-D

Δημοσ.

Τι άλλο?Την αγαπημένη μου μπάντα έβαλα για nickname.Απο βιασύνη δεν έβαλα και το 7 καθώς είμαι και γαύρος to the bone...Το avatar μου δεν έχει καμία σχέση βέβαια, καθώς ήθελα να συνδυάσω στο προφίλ μου, το αγαπημένο μου συγκρότημα με την αγαπημένη μου "τριλογία".

Δημοσ.

Stin arxi eimoun ReD DeviL. Oso gia to red exei na kanei me to epitheto m.

Meta pira ta kefallaia R D L kai gia arketo kairo eimoun etsi.

Meta pira ta fonienta apo to devil kai bgike RediL allaksa to e me 3 kai bgike to

R3diL

Δημοσ.

την πρωτη φορα που μπηκα σε chat room ηταν πριν περιπου 5 χρονια,αυγουστο μηνα και ειχε φοβερο καυσωνα...απο κει βγηκε και το nick μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...