com_hs Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2007 Απο το ονομα της εταιριας μου .Ωραιο ποστ παντως The_player
we_will_rise Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Είναι τραγούδι των Arch Enemy, και κολλάει και με το avatar μου...
[email protected] Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2007 Tsekarete edo .... [email protected] to Be @ Global Online System . GR (Syma katatethen) kai me lene KAi Bageli Koubalao Istoria
ana_mas Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Το δικό μου δεν έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία όπως αλλων παιδιών, απλώς τα τρία πρώτα γραμματα του ονοματός μου και τα τρία γράμματα του επιθέτου μου. ΑΝΑ_ΜΑS
phovos Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2007 Φοβος : Γιος του θεου Αρη και αδερφος του Δυρμου. Φοβος και Δυρμος : Δορυφοροι του πλανήτη Αρη [κατα βελοπουλο αστροπλοια των Ε (lol) ]
scullyist Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 είμαι σίγουρη ότι το δικό μου δεν μπορεί να το μαντέψει κανείς:-P
Nomikaria Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2007 ..απο το αντικειμενο των σπουδων μου!(πολυ πρωτοτυπο....)
xpapias Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Από το Πάπιας. Το x το έβαλα απλά για να φαίνεται πιο σοβαρό :-P :-P :-P
calendra Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2007 To nick μου είναι εμπνευσμένο από το όνομα μίας κάμπιας που εντοπίζεται στον βλαστο του καλαμποκιού την πασίγνωστη Calendra Maidis διάβαζα για την εξεταστική στο 4ο εξάμηνο ένα απαίσιο μάθημα και επειδή όλα τα άλλα τα γνώριζα είπα να μελετήσω και αυτά που ήταν ... εκτός ύλης (η γκάφα κυλάει στο αίμα μου). Έτσι έμπλεξα με τα φυτά και τα παράσιτα τους. Όταν έμαθα ότι άδικα ξενύχτησα ήταν πια αργά, καθώς όταν ρώτησα τους συμφοιτητές μου για την απουσία θεμάτων από την συγκεκριμένη ενότητα έκεινα έβαλαν τα γέλια...και εγώ απλά κόλλησα με την κάμπια
KaRaBiLL07 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 to diko mou nick vgike apo tin enosi tou eponimou mou kai tou onomatos mou kara-bill to 07 diloni apla pos eixa logariasmo karabill kai apla xsexasa to pass kai eftiaxsa allo, kai akoma pos eimai thrilos Fanatikos
soulfly Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2007 Τι άλλο?Την αγαπημένη μου μπάντα έβαλα για nickname.Απο βιασύνη δεν έβαλα και το 7 καθώς είμαι και γαύρος to the bone...Το avatar μου δεν έχει καμία σχέση βέβαια, καθώς ήθελα να συνδυάσω στο προφίλ μου, το αγαπημένο μου συγκρότημα με την αγαπημένη μου "τριλογία".
R3dil Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Stin arxi eimoun ReD DeviL. Oso gia to red exei na kanei me to epitheto m. Meta pira ta kefallaia R D L kai gia arketo kairo eimoun etsi. Meta pira ta fonienta apo to devil kai bgike RediL allaksa to e me 3 kai bgike to R3diL
heatwave Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2007 την πρωτη φορα που μπηκα σε chat room ηταν πριν περιπου 5 χρονια,αυγουστο μηνα και ειχε φοβερο καυσωνα...απο κει βγηκε και το nick μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα