Members gsarig Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Members Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Εμένα πάλι αυτό το χαζό "gsarig" (σαν αραβικό δεν ακούγεται; ) μου το είχαν δώσει ως e-mail από το πανεπιστήμιο, χωρίς εννοείται να με ρωτήσουν και είναι το αρχικό του ονόματός μου (Γιώργος) συν τα πρώτα γράμματα του επώνυμου. Όταν έκανα εγγραφή στο insomnia, επειδή προφανώς το giorgos ήταν καπαρωμένο, το χρησιμοποίησα, μιας και βαρέθηκα να ψάξω για άλλο, ευφάνταστο nickname (δεν περίμενα κιόλας να "εθιστώ" στο insomnia - αν το ήξερα μάλλον θα είχα διαλέξει κάτι καλύτερο ).
george_o/c Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εμένα πάλι προέρχεται από το όνομά μου (Γιώργος) + τη λέξη overclocking (o/c) μιας και μου αρέσει πολύ το χόμπυ αυτό... Βασικά και εγώ θα ήθελα κάτι πιο έξυπνο, αλλά δεν περίμενα το insomnia να είναι τόσο ωραίο (που τελικά το πάω με χίλια :grin: :grin: :grin:)
Φρού-Φρού Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 εγω απο το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής ... μου το κόλλησαν κατι φίλοι αν και δεν το θεωρώ τόσο σέξυ.. τεσπα... (οι πιο γέροι θα θυμούνται το Φρού-φρού το ξωτικό της θάλασσας, οι νεότεροι ας κοιτάξουν το πλασματάκι στην αιώρα...)
alexzzz Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2007 οι νεότεροι ας κοιτάξουν το πλασματάκι στην αιώρα... ο "Πούμουκλ" στα Γερμανικά
kag3to Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 εμένα βγαίνει από τα gadget και για να ακούγεται πιό οραία το έκανα kaget. Για να φαίνεται πιο καλό για όνομα το έκανα kageto και μετά από το hacker που χρησιμοποιείται το "3" ως εξής: hack3r τελιοποίησα το όνομα μου και το έκανα kag3to
χάπι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 εγω απο το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής ... μου το κόλλησαν κατι φίλοι αν και δεν το θεωρώ τόσο σέξυ.. τεσπα... 1. το άτομο που στο έβγαλε να είσαι σίγουρη ότι ΔΕΝ ήταν φίλη σου 2. το φυσικό σου χρώμα ευτυχώς είναι ΠΟΛΥ σέξυ... 3. το νικνέιμ παρολαυτά το βρίσκω πολύ χαριτωμένο ! χάπι γιατί μπορεί να είναι πολύ πικρό, πολύ γλυκό, θεραπευτικό, ταξιδευτικό, απαραίτητο, κουραστικό, εκνευριστικό και ενίοτε μπορεί να γίνει και υπόθετο για δυκοίλιους...
activex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 χάπι γιατί μπορεί να είναι πολύ πικρό, πολύ γλυκό, θεραπευτικό, ταξιδευτικό, απαραίτητο, κουραστικό, εκνευριστικό και ενίοτε μπορεί να γίνει και υπόθετο για δυκοίλιους... xaxaxa! poli eurimatiko elpizw na exei kai "happy end"
χάπι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 xaxaxa! poli eurimatiko elpizw na exei kai "happy end" thanx ! Για το "happy end" δεν ξέρω, πάντως το "happy birthday" το έχω σίγουρο σε μερικές μέρες !
activex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 thanx ! Για το "happy end" δεν ξέρω, πάντως το "happy birthday" το έχω σίγουρο σε μερικές μέρες ! pes mou oti to exeis kai stis 28 tou mina na giortasoume mazi ! :)
activex Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 29 !!!! Έλα ρε συ !!!! atima karkinakia! apo makria ta myrizome! tha sou stilw pm me euxes dialekse kai xapi miso miso kai makria apo ta upotheta
χάπι Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2007 Μακριάαααα ! Kι εγώ θα σου στείλω αγαπητό activex ! Προς το παρόν σου εύχομαι καλό ΠΣΚ ! θέλω ένα χαμογελαστό !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα