Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Members
Δημοσ.

Εμένα πάλι αυτό το χαζό "gsarig" (σαν αραβικό δεν ακούγεται; ) μου το είχαν δώσει ως e-mail από το πανεπιστήμιο, χωρίς εννοείται να με ρωτήσουν και είναι το αρχικό του ονόματός μου (Γιώργος) συν τα πρώτα γράμματα του επώνυμου.

Όταν έκανα εγγραφή στο insomnia, επειδή προφανώς το giorgos ήταν καπαρωμένο, το χρησιμοποίησα, μιας και βαρέθηκα να ψάξω για άλλο, ευφάνταστο nickname (δεν περίμενα κιόλας να "εθιστώ" στο insomnia - αν το ήξερα μάλλον θα είχα διαλέξει κάτι καλύτερο :) ).

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

εμένα πάλι προέρχεται από το όνομά μου (Γιώργος) + τη λέξη overclocking (o/c) μιας και μου αρέσει πολύ το χόμπυ αυτό...

Βασικά και εγώ θα ήθελα κάτι πιο έξυπνο, αλλά δεν περίμενα το insomnia να είναι τόσο ωραίο (που τελικά το πάω με χίλια :grin: :grin: :grin:)

Δημοσ.

εγω απο το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής ... μου το κόλλησαν κατι φίλοι αν και δεν το θεωρώ τόσο σέξυ.. τεσπα...

(οι πιο γέροι θα θυμούνται το Φρού-φρού το ξωτικό της θάλασσας, οι νεότεροι ας κοιτάξουν το πλασματάκι στην αιώρα...)

Δημοσ.

εμένα βγαίνει από τα gadget και για να ακούγεται πιό οραία το έκανα kaget. Για να φαίνεται πιο καλό για όνομα το έκανα kageto και μετά από το hacker που χρησιμοποιείται το "3" ως εξής: hack3r τελιοποίησα το όνομα μου και το έκανα kag3to ;):D

Δημοσ.
εγω απο το χρώμα του τριχωτού της κεφαλής ... μου το κόλλησαν κατι φίλοι αν και δεν το θεωρώ τόσο σέξυ.. τεσπα...

1. το άτομο που στο έβγαλε να είσαι σίγουρη ότι ΔΕΝ ήταν φίλη σου ;)

2. το φυσικό σου χρώμα ευτυχώς είναι ΠΟΛΥ σέξυ... ;)

3. το νικνέιμ παρολαυτά το βρίσκω πολύ χαριτωμένο ! :mrgreen:

χάπι γιατί μπορεί να είναι πολύ πικρό, πολύ γλυκό, θεραπευτικό, ταξιδευτικό, απαραίτητο, κουραστικό, εκνευριστικό και ενίοτε μπορεί να γίνει και υπόθετο για δυκοίλιους...:mrgreen:

Δημοσ.

χάπι γιατί μπορεί να είναι πολύ πικρό, πολύ γλυκό, θεραπευτικό, ταξιδευτικό, απαραίτητο, κουραστικό, εκνευριστικό και ενίοτε μπορεί να γίνει και υπόθετο για δυκοίλιους...:mrgreen:

xaxaxa! poli eurimatiko ;) elpizw na exei kai "happy end" :P

Δημοσ.
xaxaxa! poli eurimatiko ;) elpizw na exei kai "happy end" :P

:) thanx ! Για το "happy end" δεν ξέρω, πάντως το "happy birthday" το έχω σίγουρο σε μερικές μέρες !

Δημοσ.
:) thanx ! Για το "happy end" δεν ξέρω, πάντως το "happy birthday" το έχω σίγουρο σε μερικές μέρες !

pes mou oti to exeis kai stis 28 tou mina na giortasoume mazi ! :):)

Δημοσ.
29 !!!! Έλα ρε συ !!!!:D

atima karkinakia! apo makria ta myrizome! :P

tha sou stilw pm me euxes :) dialekse kai xapi miso miso kai makria apo ta upotheta :)

Δημοσ.

:lol: Μακριάαααα ! :lol: Kι εγώ θα σου στείλω αγαπητό activex ! :D Προς το παρόν σου εύχομαι καλό ΠΣΚ !

θέλω ένα χαμογελαστό ! :)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...