Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

σχετικά προφανές....."Φάνης" το όνομα απο "Α"....το επίθετο....τα κάνουμε μια ένωση...μια μετατροπή σε λατινική γραφή....και..Afanis...(αφανής και οχι αφάνης)...

Δημοσ.

Panther_512...........

Το πρώτο συνθετικό είναι εύκολο να πεί κάποιος γιατί το χρησιμοποίησα. Αλλά το δεύτερο όχι, μιάς και το 512 δεν είναι ένα τυχαίο νούμερο.

Πάνθηρας, διότι με τα αιλουροειδή είμαι ερωτευμένος. Μεγάλωσα με γάτους στο σπίτι και τα γατιά γενικά τα λατρεύω. Δεν υπάρχει πιό όμορφο πράγμα για μένα από το να έχεις το γάτο σου αγκαλιά, να του ψυθυρίζεις μυστικά και να σου γουργουρίζει.

Από όλα τα αιλουροειδή όμως, το αγαπημένο μου είναι ο μαύρος πάνθηρας, ο οποίος μου εμπνέει μυστήριο, κυριαρχία και ελευθερία. Μου αρέσει τόσο πολύ, που όνειρό μου από μωρό παιδί ήταν να κάνω τατουάζ ένα μαύρο πάνθηρα. Μόλις έκλεισα τα 18 το έκανα. 10 χρόνια έχουν περάσει και όχι μόνο δεν το βαρέθηκα, αλλά σκέφτομαι να κάνω ένα πανθηράκο ακόμα, να κάνει συντροφιά του πρώτου.

Ένα από τα πιό αγαπημένα μου βιβλία, είναι ο Μικρός Πρίγκιπας. Ο μικρός πρίγκιπας που λέτε, ζούσε σε ένα μικρούτσικο πλανήτη, το Β612, όπου εκεί είχε δύο ηφαίστεια και ένα τριαντάφυλλο.

Όταν ήμουν μικρός και διάβασα το βιβλίο, μου άρεσε και συγκινήθηκα τόσο πολύ, που μετά για μέρες ατέλειωτες φανταζόμουν ότι και εγώ ήμουν ένας μικρός πρίγκιπας που έμενε στην απέναντι γειτονιά και συγκεκριμένα στο πλανήτη 512, ο οποίος και ήταν ακριβώς απέναντι του 612.....

Οπότε, Panther_512 το nick μου. Ο πάνθηρας που μένει στο πλανήτη 512.....

Δημοσ.

Mijithroulis απο το δημοτικο μεχρι τωρα. Και εχει το πιο lame origin ever. Ειχε τυχει να δω την πρωτη εμφανιση απο τα ημισκουμπρια στην τηλεοραση στο new channel και οταν τους βγαλανε στον αερα αρχισαν να λενε τα ονοματα τους, τον μιθριδατη τον ακουσα μιτζιθρουλη και καπως ετσι μου κολησε σε διαφορες παραλαγες Miji, Mj. Απο τοτε το εχω κουβαλησει σαν nick σε αρκετα forum και chat. Alternative nicks τα Acid_Life και

Lunar_Moth αν και το δευτερο δεν κρατησε για πολυ μια και για καποιο λογο στο rpg .gr οι περισοτεροι που το εβλεπαν υπεθεταν οτι ειμουν γυναικα με οχι ωραια αποτελεσματα για την ψυχικη μου υγεια.:oops:

Δημοσ.

Μια φορά έψαχνα ενα nick για να αρχισω ενα λογαριασμό mail και κείνη τη περίοδο άκουγα ενα τραγούδι των beatles που λεγοταν 'One over 909' ή κάπως έτσι, δε θυμάμαι.Από την άλλη με λένε Γιώργο αλλα όλα τα george, giorgos , geo κλπ ήταν πιασμένα.

Συνδυάστε τα παραπάνω και βγαίνει το geo909, απο τότε το χρησιμοποιώ σχεδόν αποκλειστικά.

Υ.Γ. Η πλάκα είναι οτι κυκλοφορεί κάπου ενας Γάλλος αρκετα δραστήριος στο διαδίκτυο που κυκλοφορεί με το όνομα geo909! Εχει σελίδα, mails και άλλα με αυτό το nick.Μετα το κατάλαβα.Ε ρε και να τον πετύχω στο δρόμο!!

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια,σκεφτομουνα να αλλαξω το nickname μου απο shocker[επειδη είναι αρκετα συνηθισμενο] σε Oldteller[μοναδικο].

Επειδη μου αρέσει ο Κων.Παλαιολογος είπα να το "μεταφράσω " στα αγγλικα.

Είναι πολυ γελίο?

• Like 1
Δημοσ.

όχι ρε, εγώ σκέφτομαι να αλλάξω το επίθετό μου σε Παλιοχωραφάς γτ μου αρέσει η μουσική του mike oldfield.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...