kostantin Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 εγω το διαλεξα επειδη το ονομα μου ειναι κωνσταντινος και το εκοψα
lord undertaker Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 επειδη ειμαι του undertaker και προσθεσα και το lord
Super Moderators Thresh Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 1 Μαΐου 2007 ο πρωτος των Valar.... Vala enikos...Valar plh8yntikos Απο τον μαγευτικό κόσμο του Tolkien,Morgoth,ο μοχθηρός valar(θεότητα).Αγαπημένη μου φιγούρα απο τα βιβλία του Tolkien oxi oi Valar den einai 8eoi...
Cyngus X-1 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 To nick μου ειναι τραγουδι των Rush απο το A Farewell to Kings!!!
johnyboy Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Δημοσ. 3 Μαΐου 2007 Εμένα βγαίνει από το όνομά μου στα Αγγλικά και το boy που με έλεγε ο κολλητός μου.Οπότε johnyboy.Αν και στο mirc ήμουν και είμαι γνωστός ως ^ONAR^ εδώ προτίμησα το johnyboy και ας μου φαίνεται βλακεία.
kaisid Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 To diko mou pali nick bgainei apo to DRAGON BALL!!O kaisid htan 8eos kai asxeta me auto mou arese polu to name! :-D
Super Moderators Thresh Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 Super Moderators Δημοσ. 8 Μαΐου 2007 den yparxei 8eos sto Dragonball me tetoio name pantws...
bird Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 bird ... Ξεκινάει από το πανεπιστήμιο. Είχα ένα κιτρινοπό πουκάμισο οπότε ένας φίλος μου άρχισε να με φωνάζει καναρίνι. Όμως επειδή ήταν λίγο μεγάλο και ήθελε κάτι πιο σύντομο το έκανε bird. Μου άρεσε και το κράτησα
Skilled Phyco Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Δημοσ. 10 Μαΐου 2007 Το δικο μου το χρησιμοποιω εδω και αρκετο καιρο, βασικα δεν ξερς πως βγηκε, απλα ηταν μια εμπνευση της στιγμης. lol
pref_xD Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 Δημοσ. 12 Μαΐου 2007 apo ton kathigiti mou sto lykeio..exei gelio!an k to kanoniko mou einai koutis,ligo piragmeno apo t eponimo m :-D
alexzzz Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Από τον αδερφό μου που με φώναζε "Alexzzzzzzzzzz" και εγώ το έκανα "AlexZzZ" αλλά για το forum "alexzzz"
Exoskeletor Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 Δημοσ. 13 Μαΐου 2007 thresh exeis balh skopo na pirazis tis fantasiosis merikon?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα