GRECTORAS Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 GREC (my name) +λέκτορας (με φώναζαν στην σχολή)=nickname
Freakster Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 καλα πια με το μικροσκοπιο μας ψαχνετε? :-P Οχι. Με τα κυαλια.
Super Moderators Snoob Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 καλα πια με το μικροσκοπιο μας ψαχνετε? :-P Οχι. Με τα κυαλια. Επική ατάκα. Με μια εσάνς eau de bakour, ναι, αλλά πολύ καλή.
Melinbonian Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Δημοσ. 4 Απριλίου 2007 Ε κι εμενα το ιδιο με ενα προηγουμενο φιλο,ενα χαρακτήρα βιβλιου.Απλα δεν ειναι Melnibonian και ειναι Melinbonian γιατι οταν το πρωτοχρησιμοποιησα ηταν πιασμενο και ετσι εμεινε.
Sebastienomnia Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 Δημοσ. 9 Απριλίου 2007 apo to Sebastien kai to insomnia.....Sebastienomnia.. Twra an me rwthsete ti einai to Sebastien..To onoma apo to tragoudi tou Vasili Papakwnstantinou "kapoios me fwnaxe Sebastien"... Kai an me rwthsete ti einai to insomnia,tha sas pw...arrwstia..
Cloud_7 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Δημοσ. 24 Απριλίου 2007 Cloud ονομαζόταν ο κεντρικός ήρωας του αξέχαστου και επικού RPG ''Final Fantasy 7''. Αυτό το παιχνίδι πραγματικά το έχω μέσα στην καρδιά μου από την 1η γυμνασίου και το έχω τερματίσει γύρω στις 7 φορές. Η ίδια η Square (κατασκευάστρια εταιρία) μολονότι στην πορεία (εώς σήμερα) κυκλοφόρησε 6 συνέχειες του παιχνιδιού, ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.
dalton85 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Ή στην πρωτη ή στη δευτερα γυμνασιου ετσι οπως καθομασταν μεσα στην ταξη ημουν διπλα απο 2 παιδια πιο κοντα απο εμενα και το υψος μας πηγαινε σταδιακα ετσι πανω στην συζητηση και το καλαμπουρι με φωναζει ενας dalton και απο τοτε μεχρι και τωρα μου εχει μεινει. Στην αρχη ηταν σπαστικο αλλα μετα το συνηθισα τελειος και μεχρι και τωρα μετα απο τοσα χρονια οταν με φωναζει καποιος ετσι γουσταρο γιατι μου θυμιζει αξεχαστα σκηνικα. Το 85 το προσθεσα εγω γιατι καμια φορα βλεπω οτι ειναι πιασμενο.
electroasd Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 electro απο το electronic και asd , γιατι το πρωτο απο μονο του ηταν πιασμενο....
kostassid Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 Δημοσ. 25 Απριλίου 2007 einai sindiasmos tou onomatos kai tou epithetou mou
polonos1313 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Half Greek + Half Polish 13=birthday 13=lucky number
v-tidus Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 To V από το Vangelis και το tidus από το όνομα του κεντρικού ήρωα στο Final Fantasy X, που ήταν και το αγαπημένο μου.
pj2501 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 Δημοσ. 28 Απριλίου 2007 pj2501 = project 2501 einai to robot computer apo to Ghost in the shell pou eixe apoktinisi apisteutes gnoseis kai ksefuge apo to susthma... o.O
morgoth_gr Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Δημοσ. 29 Απριλίου 2007 Απο τον μαγευτικό κόσμο του Tolkien,Morgoth,ο μοχθηρός valar(θεότητα). Αγαπημένη μου φιγούρα απο τα βιβλία του Tolkien
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα