Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 868
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.
καλα πια με το μικροσκοπιο μας ψαχνετε? :-P

Οχι. Με τα κυαλια. :shock:

Επική ατάκα.

Με μια εσάνς eau de bakour, ναι, αλλά πολύ καλή.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ε κι εμενα το ιδιο με ενα προηγουμενο φιλο,ενα χαρακτήρα βιβλιου.Απλα δεν ειναι Melnibonian και ειναι Melinbonian γιατι οταν το πρωτοχρησιμοποιησα ηταν πιασμενο και ετσι εμεινε.

Δημοσ.

apo to Sebastien kai to insomnia.....Sebastienomnia..

Twra an me rwthsete ti einai to Sebastien..To onoma apo to tragoudi tou Vasili Papakwnstantinou "kapoios me fwnaxe Sebastien"...

Kai an me rwthsete ti einai to insomnia,tha sas pw...arrwstia..

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Cloud ονομαζόταν ο κεντρικός ήρωας του αξέχαστου και επικού RPG ''Final Fantasy 7''. Αυτό το παιχνίδι πραγματικά το έχω μέσα στην καρδιά μου από την 1η γυμνασίου και το έχω τερματίσει γύρω στις 7 φορές. Η ίδια η Square (κατασκευάστρια εταιρία) μολονότι στην πορεία (εώς σήμερα) κυκλοφόρησε 6 συνέχειες του παιχνιδιού, ακόμα δεν το έχει ξεπεράσει.

Δημοσ.

Ή στην πρωτη ή στη δευτερα γυμνασιου ετσι οπως καθομασταν μεσα στην ταξη ημουν διπλα απο 2 παιδια πιο κοντα απο εμενα και το υψος μας πηγαινε σταδιακα ετσι πανω στην συζητηση και το καλαμπουρι με φωναζει ενας dalton και απο τοτε μεχρι και τωρα μου εχει μεινει. Στην αρχη ηταν σπαστικο αλλα μετα το συνηθισα τελειος και μεχρι και τωρα μετα απο τοσα χρονια οταν με φωναζει καποιος ετσι γουσταρο γιατι μου θυμιζει αξεχαστα σκηνικα. Το 85 το προσθεσα εγω γιατι καμια φορα βλεπω οτι ειναι πιασμενο.

Δημοσ.

To V από το Vangelis και το tidus από το όνομα του κεντρικού ήρωα στο Final Fantasy X, που ήταν και το αγαπημένο μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...