lefi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Εγώ το μικρό μου όνομα είναι Λευτέρης και έτσι με φώναζαν μερικά άτομα ελπίζω όχι από τσιγκουνιά να πουν όλο το όνομα και αυτό σκεύτικα να βάλω για nickname.
kostasSTi Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το πρώτο συνθετικό είναι το όνομά μου (σιγά μη δεν το καταλάβατε!) και το δεύτερο (sti) είναι το αυτοκινητάκι μου...
Stavros_Ribo Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Το Stavros είναι το όνομά μου. Όσο για το Ribo= Rivaldo είναι ένας ποδοσφαιριστής με μεγάλη καριέρα, ένας παιχταράς!!!!
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Ο ELric ειναι einai γνωστός αντι-ήρωας μιας σειράς διήγημάτων φαντασίας του συγγραφέα Michael Moorcock http://en.wikipedia.org/wiki/Michael_Moorcock To συγκεκριμένο nick το χρησιμοποίησα μόνο εδώ για λόγους που έχω ξεχάσει και εγώ ο ίδιος. Το nick μου οπουδήποτε αλλού ειναι TechnoBodyMusic που ειναι όρος που ασπάστηκαν οι Combichrist για την μουσική που συνθέτουν.
Elric_The_Melnibonian Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2007 xaxa Chaos always rewards betrayal
::.apolloneos.: Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 APO TO ''APOLLONISTHS'' apollonisths=opados tou apollwn kalamarias!!!
happy Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Το happy διαλεξα επειδη ειμαι χαρουμενο παιδι και το ονομα μου ειναι Ευτυχια..
pappous_soulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Επειδή στο Game Cube όταν παίζαμε Medal of Honor έπαιρνα για χαρακτηρα μια γιαγιά,έβαζα σαν nick Giagia_Toula.Μετά όμως απο πολύ καιρό,και αφού το χρησιμοποίησα άπειρες φορές στο CS:Source αποφάσισα κάποια φορά να κάνω μια αλλαγή.Έτσι "πέθανε" η Τουλα,και την θέση της πείρε ο Pappous_Soulis! :-P :razz:
MagicaDeSpell Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 το δικο μου ειναι ενα παρατσουκλι που μου εδωσε η κολητη μου (φανατικη του ντισνευ) η οποια επιμενει ακομα οτι ο χαρακτηρας αυτος μου παει γαντι...
caveneo Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2007 cave=σπηλιά(επειδή ένα διάστημα είχα αφήσει γένια και μαλλί μακρύ σαν άνθρωπος των σπηλαίων) και neo επειδή είμαι φαν του The Matrix.
MagicaDeSpell Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2007 Ωπ, να και μια κοπελα καλα πια με το μικροσκοπιο μας ψαχνετε? :-P
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα