Hlapatsas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2006 Xμμμμ.... Θυμάστε τον Χλαπάτσα από την σειρά τα παιδιά της Ελλάδος,ετσι;;Πόσο υποχθόνιος ήταν... Αν γινόταν πόλεμος μάλλον θα ήμουν ένα "συχαμερό σκουλήκι",ένας "λαδέμπορας" ή απλά ρουφιάνος!!
leantech Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2006 to diko mou bgainei apo to onoma mou Leandros Kai to technology... mikros skeftomouna pos tha onomaza mia eteria kai irthe auto.. borei na einai "ligo" psonistiko alla mou aresei...
STEVEtheGREEK Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2006 Σήμερα πάντως μου ήρθε η πραγματική απάντηση στο ΜΕΓΑ ερωτημα .... <Από που βγήκε το nick σας> Ε λοιπόν εμένα προσωπικά μου βγήκε από το .... μυαλό μου !! ! !!@#$%$^% Χμμμ κατι αμερικάνικα ανέκδοτα μου θύμισα τώρα....
ShAd0w_z0nE Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2006 Το δικό μου βγήκε από το ομώνυμο cd των Static-X
MrSeanKon Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Aπό το γνωστό ηθοποιό το Sean Connery. Eπειδή βάζω και γυναικεία avatars κατά διαστήματα έβαλα και το Mr μπροστά (είναι και τίτλος τιμής που τρομάρα να μου έρθει).... :mrgreen: :mrgreen:
hexadecimal Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2006 Το δικο μου nickname σημαινει δεκαεξαδικος. (το συστημα αριθμησης)... Μου εχει μεινει απο καποια μαθηματα που εκανα στο πανεπιστημιο για την assembly:twisted:...(Αφηστε που ειχαν πιαστει και τα ονοματα που σηνυθως χρησιμοποιω)
apollone Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2007 Το δικό μου nick βγαίνει από τον μεγάλο Απολλωνα. Αχ Ελλαδα
ktulu_gr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Από το τραγούδι των Metallica - The Call of Ktulu, αλλά στην ελληνική του εκδοχή.
andreapaog328 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Ανδρέας,ΠΑΟ,Γ..... ε δεν σας λεω!!! Α ο αριθμός μου ήρθε εκείνη την ώρα.
Delirium Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2007 Delirium tremens is Latin for "trembling delirium," indicating a violent sickness induced by withdrawal after alcohol abuse. Po-po, ti sas eipa tora, eee ? ? To "Tremens" to efage i parazali -tha evgane kai megalo to nick, opote off..... Exei kai selida sto Wiki http://en.wikipedia.org/wiki/Delirium_tremens
Mars_ Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Βασιζεται στο ονομα μου και στο οτι μου αρεσει η ιστορια/μυθολογια, Mars στην Ρωμα'ι'κη μυθολογια ειναι ο αντιστοιχος <<θεος>> Αρης της Ελληνικης. Ε τωρα ειναι προφανες ποιο ειναι το ονομα μου...
PATRINOS06 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2007 ξενερωτω nick το δικο μου.η πολη που γεννηθηκα ζω και σπουδαζω και το 06 η χρονια που ερχισα να ασχολομαι με το internet (as a dsl-club member)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα