dimogrec Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 to diko mou bghke apo to onoma k to greco pou shmainei ellhnas sta Italika dim - o - grec
littlelouievegos Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2005 Ο γνωστος μαιτρ των decks με αντεγραψε πριν χρονια, κανοντας μια μικρη παραλλαγη του nick μου!!! Απειλησα με μυνησεις αλλα με εφαγε το συστημα!! -)
michalakis Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2005 αν σου πω ότι δε θυμάμαι?????? πάντως δεν έιναι το όνομά μου....
bobosss Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 Δημοσ. 3 Απριλίου 2005 mia zwh bobo me fwnazoune, an mporei as mou pei aytos pou mou to kolise .... giati? ta 3 "s" sto telos einai mias kai otidhpote me leigotera "s" htan piasmeno
jordfarra Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 O Jord Farra είναι ένας από τους επιστήμονες στο Foundation του Asimov. Ωραίο όνομα, το έκλεψα ασύστολα....
Blue_Guardian Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Δημοσ. 12 Απριλίου 2005 Parsifal - κορυφαία σύνθεση του Wagner, ήρωας στο συγκεκριμένο έργο. Επίσης, ο ίδιος τύπος ήταν και ένας από τους κολλητούς του Αρθούροτα του Κινγκ. Εκεί λεγόταν Percival όμως... O Parsival htan kai o 8rylikoteros hrwas ths germanikhs my8ologias. Kati san ton Ellhna Axillea.
Sadako Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 ε, δε νομίζω να χρειάζονται ιδιαίτερες εξηγήσεις, οι περισσότεροι έχουν δει τα γιαπωνέζικα ring(ελπίζω το avatar μου να μην θεωρείται spoiler).. Παρόλο που δεν είναι αρσενικό πρόσωπο(ή όπως έμαθα μετά απο κάποιο ψάξιμο σε ξένα forums σχετικά με τα βιβλία μήπως είναι λιγο?? :wink: ), τη θεωρώ μία απο τις πιο cult προσωπικότητες σε ταινίες τρόμου.. Βουβός τρόμος..
javaneze Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 Δημοσ. 13 Απριλίου 2005 οταν φοιτουσα στο ΙΕΚ πληροφορικης το ειχα κανει λογοπαιγνιο απο το javascript+japanese=jaVaneZe ... Περασε ο καιρος απο τοτε ... Aπο τον στρατο και επειτα το χρησιμοποιω με τελειως διαφορετικη εννοια ... Java as in coffee, javaneze as in Coffee addict ...
Nantia(R) Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 Δημοσ. 14 Απριλίου 2005 το ονομα μου και το ® για να δηλωνει οτι ειμαι 1 κ μοναδικη!!
RedKostas Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Δημοσ. 17 Απριλίου 2005 Το Kostas από το όνομά μου (προφανώς!), το Red λόγω της απίστευτης πόρωσής μου με την Liverpool!
S2Katana Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Δημοσ. 24 Απριλίου 2005 Το δικό μου nickname βγαίνει από το S2K=Honda S2000 και την κατάληξη Katana από το γιαπωνέζικο σπαθί, λόγω του ότι αν δε σεβαστείς το S2K στην οδήγησή του, ΘΑ ΣΕ ΠΕΤΣΟΚΟΨΕΙ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα