The_player Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Καλο θα ηταν να μας πει ο καθενας πως διαλεξε αυτο το nick..... As πω για το δικο μου....The_player ............ Ειμαι Παιχτης του Βολλευ ... και Dj Player..............
N1ghtW0lf Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 N1ghtW0lf ---> Mortal Kombat, o indianos me ta ftera kai logw agaphs pros lukous
predator Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 apo thn tainia "o khnygos" me ton Arnold Schwarzenegger. einai to teras pou fainetai sto avatar mou!
panokali Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 pano (Παναγιώτης) + kali (Καλλιόπη δλδ το έτερο μου ήμισυ)= panokali
ghortman Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ego pali exo valei to onoma mou... George Hortatos Hortatos#Nistikos ghortman Me fonazoun kai Hortouli gia evnoitous logous(sindiastikous!!) Mporei na me deite kai GeorgeH... Afta ta oliga!Stay heavy ppl!
Nemo Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 ypirxe ena palioterosxetiko topic 6-7 selidon sto palio insomnia (bla-bla) alla me to search den to vrika ......
billpeppas Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Από που άραγε... Μήπως από το ονοματεπώνυμό μου? LOL
raynor748 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Raynor= Marshal Jim Raynor apo to StarCraft. 748= 748cc einai o kyvismos tis mihanis mou
DJ_XLR8 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 DJ XLR8 Είναι το ψευδόνυμο μου ως DJ. Το 2ο συνθετικό δηλαδή XLR8 από την αγγλική λέξη accelerate που σημαίνει επιταχύνω, ανεβάζω.
Dreamstorm Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Είναι ο τίτλος από ένα κομμάτι των Einherjer από το album Dragons of the north. :!:
Highlander Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Αν κάποιος από εσάς είχε τρακάρει με τρένο (Πεζός) και έβγαινε σώος και αβλαβής (εκτός από 1 χάρτη που έχω στην πλάτη) σίγουρα θα λεγόταν Highlander!!! Αν μου έπαιρνε το κεφάλι..... ξέρετε τι θα γινόταν...... The Quickering!!! Και το τρελό..... πριν το τράκο είχα (και έχω ακόμα) πάνω από 20 VHS με τη σειρά! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα