Tripman_21 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλημέρα σε όλους. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 900-1000 ευρώ. Απόσταση θέασης: 2,5 μετρα Βλέπω πολλή μπάλα (COSMOTE TV και NOBA) και νέτφλιξ Και οι 2 προηγούμενες μου τηλεοράσεις ήταν samsung και η τελευταία η ue48h6400. Θα προτιμούσα να πάω σε 55αρα Αναμένω απλές κατευθύνσεις μιας και οι γνώσεις μου στα της τεχνολογίας είναι ελάχιστες. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Tripman_21
Agent_Orange Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν είμαι κανας σχετικός, αλλα επειδή τον τελευταίο καιρό διαβαζα reviews εβλεπα να προτείνονται Sony για αθλητικά λόγω καλύτερου χειρισμού της κίνησης απο τους επεξεργαστες που έχουν. Τωρα δεν το χω δει και με τα μάτια μου, μη σε παρω στο λαιμο μου. Καλύτερα να απαντήσει κανένας πιο έμπειρος πιο συγκεκριμένα (προταση για μοντελο κτλ) 1
Tripman_21 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Είμαι ανάμεσα σε SAMSUNG QLED TV QE55Q80R 55'' και SAMSUNG 4K QLED TV QE55Q70T 55''.Η q80 είναι 150 ευρώ ακριβότερη από την q70T. Γνώμες;
Agent_Orange Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Ανάμεσα σε αυτές τις 2 και συμφωνα με τα reviews και όχι με την δικη μου ανύπαρκτη εμπειρία, καλύτερα να προτιμήσεις την Q80R κυρίως για τον λόγο οτι η Q70Τ δεν έχει local dimming. Εγώ έχω την Q70R, και είμαι πολύ ευχαριστημένος. Όμως δεν βλέπω σχεδόν καθόλου τηλεόραση, την έχω για οθόνη στο pc μου, για νετφλιξ, για ταινίες και μάλλον και καμια κονσόλα στο μέλλον. Εχω δεί ποδόσφαιρο στο ERTHD και μου φάνηκε μία χαρά, αλλα χλωμό να έχουμε τις ίδιες απαιτήσεις, εγώ πχ μπορεί να δω 1 ματς το χρόνο ας πούμε και να μην παρω χαμπάρι/με ενοχλούν τυχών ατέλειες που εσύ λογικά αν βλέπεις συνέχεια ίσως να παρατηρήσεις. Επίσης να έχεις το νού σου οτι οι Samsung απο 2018(?) και μετά δεν παίζουν ήχο DTS. Αν κατεβάσεις ταινία με DTS ήχο και την βάλεις να παίξει πχ με στικάκι στην τιβι, δεν θα ακούγεται τιποτα.
Tripman_21 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Συνεχίζοντας την έρευνα με τις ελάχιστες γνώσεις που διαθέτω επεσα και στην Sony KD55XG9505 διαβάζοντας πολύ καλές κριτικές. Ανέκαθεν είχα samsung και είμαι ανάμεσα σε samsung QE55Q70T ή στην sony. Κυρίως μπάλα και netflix παρακολουθώ. Αναμένω απόψεις. Ευχαριστώ.
emperor4her Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 8/9/2020 στις 11:17 ΠΜ, Tripman_21 είπε Καλημέρα σε όλους. Το μπάτζετ μου είναι γύρω στα 900-1000 ευρώ. Απόσταση θέασης: 2,5 μετρα Βλέπω πολλή μπάλα (COSMOTE TV και NOBA) και νέτφλιξ Και οι 2 προηγούμενες μου τηλεοράσεις ήταν samsung και η τελευταία η ue48h6400. Θα προτιμούσα να πάω σε 55αρα Αναμένω απλές κατευθύνσεις μιας και οι γνώσεις μου στα της τεχνολογίας είναι ελάχιστες. OLED φυσικα.. εδω αν δεν βιαζεσαι και περιμενεις καπου 1μιση μηνα θα παιξουν και black friday καλες τιμες..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα