Vasilis T 92 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημέρα. Έχω μόνιμος συνδεδεμένες πάνω στο κουτί του υπολογιστή στις μπροστινες θυρες usb ένα στικάκι για το ίντερνετ αυτό... https://www.skroutz.gr/s/13409051/TP-LINK-TL-WN823N-v3.html Και στης πίσω θυρες του κουτιού το ποντίκι και το πληκτρολόγιο.. Και αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα.. Όταν πάω να συνδέσω μια συσκευή usb σε μια από της μπροστινες θυρες δεν βαζω τπτ αλλο στης πισω θυρες δουλεύω μονο της μπροστά επειδή είναι κάτω χαμηλά το κουτί του υπολογιστή και δεν έχω εύκολη πρόσβαση στης πίσω θυρες του τεσπα ... με το που συνδέω πχ έναν εξωτερικό σκληρό δίσκο σε μια από της μπροστινες θυρες έχω παρατηρήσει άπειρες φορές μου το κάνει συνέχεια αυτό μου αποσυνδέεται μετα απο μερικά λεπτα το στικάκι που εχω για το ίντερνετ μου βγάζει μια μπάλα κάτω δεξιά ότι δεν έχω ίντερνετ ενώ φενεται ότι είναι συνδεμένο κανονικά και μετά για να ξαναδουλεψει πρέπει να ξαναπατησω σύνδεση για να μου συνδεθη αλλά μετά από λίγα λεπτά πάλι μου αποσυνδέεται όσο έχω κάποια άλλη συσκευή συνδεδεμένη στης μπροστινες θυρες του κουτιού του υπολογιστή και απ'όσο έχω προσέξει για να δουλέψει κανονικά το στικάκι που εχω για το ίντερνετ δεν πρέπει να έχω συνδεδεμένη πανω καμία άλλη συσκευή usb στης μπροστινες θυρες και μου το κάνει σε όλες αυτό της μπροστινες θυρες γτ συμβαίνει αυτό???. Και γενικά αλλες φορες έχω προσέξει όταν πάω να συνδέσω ενα απο τα δυο παλια usb φλασακια που εχω για να αδειαζω χωρο στο κινητό στης μπροστινες θυρες usb μου κάνουν συνεχείς αποσύνδεσης και πρέπει να βάζω και να βγάζω συνέχεια μέχρι να δουλέψουν και είμαι με το ανχοσ ότι προλάβω να περάσω στον υπολογιστή πριν μου αποσύνδεθη παλι το usb φλας και μου βγάινουν διαφορά μυνήματα κάτω δεξιά σχετικά με το usb ότι δεν έχει αφερεθη σωστά νομίζω κάτι τέτοιο Και εγώ κάνω πάντα ασφαλής αφαιρεση συσκευής usb όταν πιάσει και αυτό και με αφήνει να το κάνω και δεν μου βγαζει ενα άλλο μυνημα που δεν θυμάμαι απέξω αυτή την στιγμή δεν μου έρχεται κολησα πρέπει να ψαξω να το βρω στον υπολογιστή για να το δω για να το ξαναθυμηθω ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα