elmario88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, Εχω εγκαταστησει την εφαρμογη της εθνικης σε android κινητο, (HUAWEI P8 LITE) και μου εμφανιζει 2 εικονιδια..οταν παω να απεγκαταστησω το 1, διαγραφονται και τα 2. Συμβαινει και σε καποιον αλλον κατι παρομοιο; Οποιος ξερει ας πει. Thanx Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από elmario88
TechnoState Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Γιατί δεν σβήνεις απλά το ένα εικονίδιο?
elmario88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, TechnoState είπε Γιατί δεν σβήνεις απλά το ένα εικονίδιο? Οταν παω να απεγκαταστησω το 1, διαγραφονται και τα 2
TechnoState Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν ανέφερα απεγκατάσταση αλλά διαγραφή. 1
elmario88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 16 λεπτά πριν, TechnoState είπε Δεν ανέφερα απεγκατάσταση αλλά διαγραφή. Δεν εχω αυτη την επιλογη που μου λες..μονο τον καδο μου δειχνει οταν το κραταω παρατεταμενα (δηλ απεγκατασταση)
TechnoState Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Ααα οκ, λάθος μου τότε! Στο 3d touch σε μένα, βγάζει ένα σωρό επιλογές αλλά σε Realme συσκευή.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 κάποιο bug είναι, το εκανε και σε μενα σε p9 lite. δεν εχεις κανει κατι λαθος κατα την εγκατασταση. εχει τυχει και σε αλλον με p9 (κανονικο) το ιδιο θεμα.
elmario88 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, Rumpelstiltskin είπε κάποιο bug είναι, το εκανε και σε μενα σε p9 lite. δεν εχεις κανει κατι λαθος κατα την εγκατασταση. εχει τυχει και σε αλλον με p9 (κανονικο) το ιδιο θεμα. Ειναι θεμα κινητου δηλ. και οχι εφαρμογης;
Rumpelstiltskin Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) ναι. βεβαια τη χρησιμοποιεις κανονικα την εφαρμογη, δεν εχει καποιο θεμα Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Rumpelstiltskin
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα