EuphangeL Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 8/9/2020 στις 2:29 ΜΜ, EuphangeL είπε Χμμ, ποιον θα χάσουν από πελάτη; Με την ασφαλιστική αυτουνού που τον τράκαρε δεν μιλάει; Απάντηση σε αυτό κάποιος;
NikosKallithea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 56 λεπτά πριν, EuphangeL είπε Απάντηση σε αυτό κάποιος; Βηματα 1.Η ασφαλιστικη του αλλου σου εβγαλε 1500 2. Σε αυτο κανει η δικη σου ασφαλιστική ένσταση και λεει οχι 1500, θέλουμε 2000. 3. Απαντα η ασφαλιστικη του υπαιτίου, οχι 1500 θα πάρετε 4. Τα γράφεις σε ενα χαρτι και πας στον δικηγόρο σου 5. Παίρνει τλφ την ασφαλιστική του υπαιτίου, ...κατα τα γνωστά 6. Απαντουν οχι 1500 7. Αγωγή και δικαστήριο Καλή τύχη Αυτά.
papoys1 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 8/9/2020 στις 1:56 ΠΜ, di maria kun είπε Τι να πω ρε μαν. Γιατί δεν είχα ιδέα και σχετική έμπειρια με το θέμα ούτε ξανά τράκαρα ποτέ. Λάθος σου.Εγώ τράκαρα παλιό σκούτερ που είχα με αυτοκίνητο που παραβίασε το stop.Ήθελα να το ξεφορτοθώ και έλεγα αν μου βγάλει ολική 500 ευρώ θα δεχόμουνα.Τελικά μου έβγαλε 700 το διέγραψα και με το χαρτί τα πήρα και στη συνέχεια το έδωσα για ανταλλακτικά και πήρα άλλα 120. Λάθος σου που το πήγες για ανακύκλωση. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα