di maria kun Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα. Τράκαρα με το αυτοκίνητο μου seat ibiza πριν από 2 μήνες. Έφταιγε ο άλλος παραβίασε στοπ και γράφτηκε κανονικά από τις ασφαλιστικές. Όταν ήρθε ο εμπειρογνομων έβγαλε κοστολογιο ζημιάς 2000 και αξίας αυτοκινήτου το ίδιο. Με ενημέρωσε η ασφαλιστική ότι είναι ασύμφορο και θα πάει για ολική καταστροφή και θα μου δώσουν το ποσό που εκρινε ο εμπειρογνομων (των 2000). Το αυτοκίνητο καταστράφηκε (υπέγραψα στην ανακύκλωση) Από τότε μου έστειλαν και μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι τελικώς θα μου δώσουν 1500 και μου έστειλαν σε μέιλ την εξοφλητικη ώστε να υπογράψω. Εγώ αρνηθηκα να υπογράψω και τους ενημέρωσα ότι θέλω το αρχικό ποσό που συμφωνήσαμε. Αυτοί αρνήθηκαν και από τότε το θέμα είναι στο πάγο. Θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω? Νομικά και χωρίς εξοδα δικηγόρων.
NikosKallithea Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Νομικά και χωρίς εξοδα δικηγόρων δεν γίνεται απολύτως τιποτα, παίρνεις τα 1500 και γεια σας. νομική κάλυψη δεν εχεις;
Salvation81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 5 λεπτά πριν, di maria kun είπε Καλησπέρα. Τράκαρα με το αυτοκίνητο μου seat ibiza πριν από 2 μήνες. Έφταιγε ο άλλος παραβίασε στοπ και γράφτηκε κανονικά από τις ασφαλιστικές. Όταν ήρθε ο εμπειρογνομων έβγαλε κοστολογιο ζημιάς 2000 και αξίας αυτοκινήτου το ίδιο. Με ενημέρωσε η ασφαλιστική ότι είναι ασύμφορο και θα πάει για ολική καταστροφή και θα μου δώσουν το ποσό που εκρινε ο εμπειρογνομων (των 2000). Το αυτοκίνητο καταστράφηκε (υπέγραψα στην ανακύκλωση) Από τότε μου έστειλαν και μετά από λίγες μέρες με ενημέρωσαν τηλεφωνικά ότι τελικώς θα μου δώσουν 1500 και μου έστειλαν σε μέιλ την εξοφλητικη ώστε να υπογράψω. Εγώ αρνηθηκα να υπογράψω και τους ενημέρωσα ότι θέλω το αρχικό ποσό που συμφωνήσαμε. Αυτοί αρνήθηκαν και από τότε το θέμα είναι στο πάγο. Θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω? Νομικά και χωρίς εξοδα δικηγόρων. Θα μπορουσες να πουλησεις το αυτοκινητο σου για παλιοσιδερα, θα επιανες εκει το 500αρι, ισως γιαυτο σου ειπαν 1500 στο τελος. 1
czarjuly Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δυστυχως οι ασφαλιστικες συγκρινουν τον μεσο ορο της εμπορικης αξιας του αυτοκινητου και κανονιζουν τα τιμολογια τους,στο λεω γιατι εχω ατομο απο μεσα απο ασφαλιστικη Ο εμπειρογνωμονας το κοστολογησε 2000 αλλα μαλλον επεσε μαχαιρι απο τους διακανονιστες..... Ο μονος τροπος να διεκδικησεις μεγαλυτερη αξια ειναι να πας δικαστικα Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από czarjuly
basilis_k6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 έχεις χαρτι για τα 2000 που σου είπαν ή απλα πιστεψες οτι θα κρατήσουν τον λογο τους?
di maria kun Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Θα μπορουσες να πουλησεις το αυτοκινητο σου για παλιοσιδερα, θα επιανες εκει το 500αρι, ισως γιαυτο σου ειπαν 1500 στο τελος. Συγνώμη ρε φίλε τι θα πει να πουλήσω για παλιό σίδερα . Αφού η ασφαλιστική έβγαλε κοστολογίο ζημιάς. 2 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε έχεις χαρτι για τα 2000 που σου είπαν ή απλα πιστεψες οτι θα κρατήσουν τον λογο τους? Δεν έχω δυστυχώς κάποιο χαρτί. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκθεση του εμπειρογνωμων?? 3 λεπτά πριν, czarjuly είπε Δυστυχως οι ασφαλιστικες συγκρινουν τον μεσο ορο της εμπορικης αξιας του αυτοκινητου και κανονιζουν τα τιμολογια τους,στο λεω γιατι εχω ατομο απο μεσα απο ασφαλιστικη Ο μονος τροπος να διεκδικησεις μεγαλυτερη αξια ειναι να πας δικαστικα Ναι αλλά βλέπω καθημερινά τις τιμές τους μοντέλου μοτ καί η αξία του κυμαίνεται στα 2000 μέσο όρο. Επίσης δεν σκοπεύω να πάω δικαστικά αλλά αν και άσχετος με αυτά σκέφτομαι να ανοίξω μιά φόρμα καταγγελίας στον συνήγορο του καταναλωτή.
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, di maria kun είπε Θέλω να ρωτήσω τι μπορώ να κάνω? Νομικά και χωρίς εξοδα δικηγόρων. Τιποτα. Πρεπει να πας μεσω δικηγορου,και εκει θα ζοριστουν και θα δωσουν οτι ειναι να δωσουν. Ετσι μου ειχαν βγαλει ολικη σε ενα ακριβο ΚΤΜ ποδηλατο ( μεταχειρισμενο στο car ειχε 3Κ ) και μου εδιναν 300 ευρω,οποτε πηγα με δικηγορο και πηρα 2500. 2 λεπτά πριν, di maria kun είπε Συγνώμη ρε φίλε τι θα πει να πουλήσω για παλιό σίδερα . Αφού η ασφαλιστική έβγαλε κοστολογίο ζημιάς. Φιλικα,εαν θες να σε βοηθησουν,προσεξε λιγο τον τονο σου. Μπορεις να το δωσεις για παλιοσιδερα/ανταλλακτικα και να λαβεις και την μειωμενη αποζημιωση. 3
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε έχεις χαρτι για τα 2000 που σου είπαν ή απλα πιστεψες οτι θα κρατήσουν τον λογο τους? Εδώ είναι το ζουμί της υπόθεσης, αν δεν έχεις έγγραφα δεν μπορείς να αποδείξεις τίποτα.....
czarjuly Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, di maria kun είπε Συγνώμη ρε φίλε τι θα πει να πουλήσω για παλιό σίδερα . Αφού η ασφαλιστική έβγαλε κοστολογίο ζημιάς. Δεν έχω δυστυχώς κάποιο χαρτί. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκθεση του εμπειρογνωμων?? Ναι αλλά βλέπω καθημερινά τις τιμές τους μοντέλου μοτ καί η αξία του κυμαίνεται στα 2000 μέσο όρο. Επίσης δεν σκοπεύω να πάω δικαστικά αλλά αν και άσχετος με αυτά σκέφτομαι να ανοίξω μιά φόρμα καταγγελίας στον συνήγορο του καταναλωτή. Εγω στην θεση σου θα πηγαινα δικαστικα εφοσον ο μεσος ορος του αυτοκινητου ειναι τα δυο χιλιαρικα και θα αξιωνα και αλλες αποζημιωσεις τωρα για την καταγγελια στον συνηγορο δεν νομιζω να ιδρωσει το αυτι τους αλλα καντη
di maria kun Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Τιποτα. Πρεπει να πας μεσω δικηγορου,και εκει θα ζοριστουν και θα δωσουν οτι ειναι να δωσουν. Ετσι μου ειχαν βγαλει ολικη σε ενα ακριβο ΚΤΜ ποδηλατο ( μεταχειρισμενο στο car ειχε 3Κ ) και μου εδιναν 300 ευρω,οποτε πηγα με δικηγορο και πηρα 2500. Φιλικα,εαν θες να σε βοηθησουν,προσεξε λιγο τον τονο σου. Μπορεις να το δωσεις για παλιοσιδερα/ανταλλακτικα και να λαβεις και την μειωμενη αποζημιωση. Δεν το είπα με επιθετικό τόνο. Απλά να γνωστοποιήσω ότι το αυτοκίνητο κοστολογηθηκε με ζημιά 2000. Πως να το πουλήσω σαν τρακαρισμένο.
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μόλις τώρα, di maria kun είπε Δεν το είπα με επιθετικό τόνο. Απλά να γνωστοποιήσω ότι το αυτοκίνητο κοστολογηθηκε με ζημιά 2000. Πως να το πουλήσω σαν τρακαρισμένο. Μολις παρεις την αποζημιωση θα σου μεινει το αυτοκινητο.
di maria kun Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Μολις παρεις την αποζημιωση θα σου μεινει το αυτοκινητο. Οχι το αυτοκίνητο καταστράφηκε το αναφέρω στο αρχικό ποστ. Το ποσό της ανακύκλωσης ήταν 160 ευρώ. Η διαδικασία όπως έγινε ήταν πάει για ανακύκλωση και να πάρω το υπόλοιπο ποσό. Τώρα υποθετικά αν έπαιρνε αρχικά ένα ποσό και μετά μπορούσα να κρατήσω κάι το αυτοκίνητο θα ήταν ένα διαφορετικό τελείως σενάριο το οποίο δεν γνώριζα ότι μπορώ να ακολουθήσω αλλά έτσι και αλλιώς πλέον η υπόθεση έχει άλλη τροπη Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από di maria kun
basilis_k6 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, di maria kun είπε Δεν έχω δυστυχώς κάποιο χαρτί. Μπορώ να χρησιμοποιήσω την έκθεση του εμπειρογνωμων?? δεν ξερω. αυτοι θα πουν οτι σου ειχαν προτεινει 1500 και είπες ναι. αντε βρες ακρη, την πατησες.
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, di maria kun είπε Οχι το αυτοκίνητο καταστράφηκε το αναφέρω στο αρχικό ποστ. Το ποσό της ανακύκλωσης ήταν 160 ευρώ. Σορρυ,τωρα προσεξα το "υπεγραψα στην ανακυκλωση". Αληθεια,αυτο γιατι το εκανες; Νομιζω μονο με δικηγορο θα παρεις παραπανω.
di maria kun Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σορρυ,τωρα προσεξα το "υπεγραψα στην ανακυκλωση". Αληθεια,αυτο γιατι το εκανες; Νομιζω μονο με δικηγορο θα παρεις παραπανω. Τι να πω ρε μαν. Γιατί δεν είχα ιδέα και σχετική έμπειρια με το θέμα ούτε ξανά τράκαρα ποτέ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα