Προς το περιεχόμενο

Xbox One Controller button issue

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά,

Θέλω τα φώτα σας σε ένα θέμα που έχω με ένα XBOX ONE CONTROLLER (wireless) που πήρα.
Ορισμένες φορές το κουμπί Α και το Υ όταν το πατήσεις λίγο πιο ελαφρά η στο πλάι ενώ φαίνεται οτι πατιέται είναι σαν να μήν έχει πατηθεί.
Αν πατηθεί το ίδιο κουμπί πιο δυνατά, όλα οκ.
Θέλω να ξέρω αν είναι θέμα του χειρηστηρίου η αν έτσι έτσι είναι φτιαγμένο, να θέλουν παραπάνω πίεση τα μπουτόν.
Αλλίως να το στείλω πίσω γιατί δεν το έχω ούτε 5 μέρες.
Παρακάτω βάζω ένα παρόμοιο πρόβλημα που βρήκα στο youtube για το Elite

https://www.youtube.com/watch?v=O8S_jSlhTQg

Ευχαριστώ, και διορθώστε με αν το πόσταρα σε λάθος topic

Δημοσ.

Πιθανολογώ ότι είναι πρόβλημα γενικά των Xbox controller. Έχω ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με το δικό μου.

Αν έχεις την υπομονή και την όρεξη να το ανοίξεις και να το καθαρίσεις.

Δημοσ.

Αν δεν ήταν καινούργιο θα το έκανα, είναι ακόμα σε μέρες Doa γιαυτό δεν το πειράζω.. Δοκίμασα χθες το βράδυ και ένα ίδιο controller ενός φίλου και βλέπω το ίδιο πράγμα.. Πόσο γκαντέμης να είμαι πια και να είναι και τα 2 προβληματικά.. Πιστεύω έτσι είναι το χειρηστηριο, απλά ήθελα να μαζέψω και καμιά άλλη άποψη εδώ

Δημοσ.

Αν είναι σε doa δώστο πίσω.

3 ώρες πριν, johnrago είπε

Αν δεν ήταν καινούργιο θα το έκανα, είναι ακόμα σε μέρες Doa γιαυτό δεν το πειράζω.. Δοκίμασα χθες το βράδυ και ένα ίδιο controller ενός φίλου και βλέπω το ίδιο πράγμα.. Πόσο γκαντέμης να είμαι πια και να είναι και τα 2 προβληματικά.. Πιστεύω έτσι είναι το χειρηστηριο, απλά ήθελα να μαζέψω και καμιά άλλη άποψη εδώ

Αν μπορείς και θες βέβαια.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Νυσταγμένος είπε

Αν είναι σε doa δώστο πίσω.

Αν μπορείς και θες βέβαια.

Θα το δοκιμάσω πάλι σήμερα κ θα δω.. Γτ δεν υπάρχει και σε κανένα κατάστημα διαθέσιμο μαζί με τον adaptor

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...