Necrogenisis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Παίδες καλησπέρα, έχω μια οθόνη Turbo-X (ξέρω, μαλακία), και τώρα που πηρα επιτέλους μια AOC της προκοπής ήθελα να κουμπώσω την παλιά οθόνη σε βραχίονα για να την έχω δεύτερη. Το θέμα μου είναι το εξής: το επίπεδο τμήμα της βάσης βγαίνει, αλλά ο "κορμός" που στηρίζει την οθόνη απλά δεν. Έχει κανείς εμπειρία απο την συγκεκριμένη ή παρόμοια οθόνη; Να επιχειρήσω να την ανοίξω για να αφαιρέσω αυτό το κομμάτι ή απλά να το αφήσω ως έχει;
afm Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Συνήθως αυτές οι οθόνες ή είναι απλά σφηνωμένες και θέλουν αρκετή δύναμη και υπομονή ή έχουν μία ή δυο βίδες στο πίσω μέρος τις οποίες πρέπει να ξεβιδώσεις για να βγει το στήριγμα. Δεν υπάρχει standard οπότε δεν ξέρω για την δικιά σου. Για παράδειγμα μία 24άρα lg που έχω έχει βίδα. H 21άρα lg που έχω είναι απλά σφηνωμένο (πολύ καλά όμως). Οπότε ελέγχεις αν υπάρχει βίδα αλλιώς προσπαθείς προσεκτικά να το ξεσφηνώσεις.
Agent_Orange Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δες αν η τουρμπο εχει πίσω στην πλάτη 4 τρύπες οπως στο screenshot. Αν δεν έχει, πακέτο.
Necrogenisis Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 5:39 ΜΜ, Agent_Orange είπε Δες αν η τουρμπο εχει πίσω στην πλάτη 4 τρύπες οπως στο screenshot. Αν δεν έχει, πακέτο. Βρε υποδοχες για βιδες υπαρχουν, η βαση ειναι που δεν αφαιρειται ολοκληρη. Ευχαριστω παντως, μαλλον θα πρεπει να λυσω ολη την οθονη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα