Exodia The Forbidden One Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα ήθελα να κάνω μία ερώτηση σχετικά με το κόστος αντικατάστασης του ενλόγω κινητού ένας φίλος πήγε και ρώτησε και του είπανε 170 € είναι όντως τόσο ακριβή
georpapas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 ναι φίλε μου εγώ πήγα πριν κανένα χρόνο στη samsung αντιπροσωπεία και μου την είχαν αλλάξει με 220 τώρα λογικά θα έπεσε...
johnrago Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Είναι ακριβές γενικά οι original οθόνες της σειράς Samsung S και βαλε, αν βάλεις και την εργασία ανεβαίνει κ άλλο.
Exodia The Forbidden One Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 12 ώρες πριν, johnrago είπε Είναι ακριβές γενικά οι original οθόνες της σειράς Samsung S και βαλε, αν βάλεις και την εργασία ανεβαίνει κ άλλο. Κατάλαβα μπορεί να το πουλήσει για ανταλλακτικά και τι λεφτά θα πιάσει
johnrago Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Exodia The Forbidden One είπε Κατάλαβα μπορεί να το πουλήσει για ανταλλακτικά και τι λεφτά θα πιάσει Σωστός.. Με τα ίδια λεφτά και λίγο πιο πάνω μπορεί να δει της xiaomi κανένα μοντέλο από τα pro, μια χαρά θα του κάτσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα