Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας

έχω μια LG 42LF652 πενταετίας. Πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε ένα φωτεινό σημάδι στην οθόνη. Σήμερα είναι επτά(φωτό)Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά. Επισκευάζεται και με τι κόστος;

IMG_20200905_134630.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχω να σου προτεινω εναν καλο μαστορα...πηγα την δικια μου 37αρα LG..(μοντελο LF75)..(την εχω 12χρονια και επαιξε σκυλι ολα αυτα τα χρονια..τα εβγαλε τα λεφτα τηs..)..και μου παρουσιασε προβλημα μετα απο τοσα χρονια παιξιματοs στο ινβερτερ τηs..μου την εφτιαξε με λογικοτατη τιμη..και το καλο τηs υποθεσηs ειναι οτι την παs στο μαγαζι του..την ελεγχει δωρεαν και σε παιρνει τηλεφωνο και σου λεει ειναι αυτο και θα σου παρω τοσα...συμφωνειs??..προχωραμε....εγω εμεινα ικανοποιημενοs απο την δουλεια του...και απο τα το λογικοτατο κοστοs του...την εφτιαξε και παλι παιζει και προs την δοξα τραβα....αν θελειs στοιχεια του μου λεs να στα στειλω σε pm

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Like 1
Δημοσ.

Εδώ που τα λέμε, ο καλός μάστορας - αν είναι και "καλος" ανθρωπος- είναι συνταγή επιτυχίας για κάθε αβαρία. Και βέβαια θα μ' ενδιέφερε να έχω τα στοιχεία του. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου εχω στειλει pm με τιs πληροφοριεs...παρτον τηλ..να την παs την tv απο το μαγαζι του να την δει..και μακαρι να τα βρειτε..δεν εχω κανενα κερδοs απο την κατασταση..απλα τον εχω προτιμησει δυο φορεs στο παρελθον και με εχει βγαλει ασπρο προσωπο το μαστορεμα του...δεs και κριτικεs απο πελατεs στην σελιδα του και θα καταλαβειs..

Επεξ/σία από Christos_Tz
  • Like 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχουν ξεκολλησει τα οι φακοι που κανουν την διάχυση του φωτος απο τα led.

TV-Direct-Backlight-LED-Assembly-Strip-w

Δυστυχώς προϋποθέτει να αποσυναρμολογηθεί η TV τελειως. Και να λυθει και το πανελ πληρως.

Λυση σαφως δεν ειναι να κολληθούν μονο αυτες οι 7 αλλα ολες καθως θα ξεκολλήσουν και τα αλλα καποια στιγμη.

Το μονο που μπορει να παει στραβα ειναι κατα την κόλληση των φακων καποιοι απο αυτους να μπουν λιγα χιλιοστα λαθος. Αυτο θα εχει σαν αποτελεσμα κακη ομοιομορφία στο φωτισμο της οθονης. (σαν συννεφα).

Εγω τελικα σε τετοιες περιπτωσεις εχω καταληξει να αλλάζω τελειως γερασμενα backlight και να μην βριζουν οι πελατες μετα απο μηνες.

Επεξ/σία από graphist83
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.
Στις 8/9/2020 στις 12:27 ΠΜ, Elpidam είπε

Εδώ που τα λέμε, ο καλός μάστορας - αν είναι και "καλος" ανθρωπος- είναι συνταγή επιτυχίας για κάθε αβαρία. Και βέβαια θα μ' ενδιέφερε να έχω τα στοιχεία του. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Στις 7/9/2020 στις 8:38 ΜΜ, Elpidam είπε

Γεια σας

έχω μια LG 42LF652 πενταετίας. Πριν από ένα χρόνο εμφανίστηκε ένα φωτεινό σημάδι στην οθόνη. Σήμερα είναι επτά(φωτό)Η τηλεόραση λειτουργεί κανονικά. Επισκευάζεται και με τι κόστος;

IMG_20200905_134630.jpg

καλημέρα. Έχω το ίδιο ακριβώς πρόβλημα με την ίδια τηλεόραση. Μπορείς να μου πεις πως την έφτιαξες;

Δημοσ.

Και εμενα μου εχει βγαλει το ιδιο προβλημα. Στην αρχη 3-4 και μετα μερικα ακομα. Αν μπορεις πες μας αν φτιαχτηκε και τι κόστισε τελικα.

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Για να μην ανοίγω νέο θέμα ας χρησιμοποιήσω το παρόν.

Έχω μια Philips 58" η οποία παρουσίασε ανομοιομορφία φωτισμού του πάνελ σε κάποια σημεία της οθόνης. Κάτι σαν φωτεινά σποτ.

Μάλλον με τις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού ξεκόλλησαν οι φακοί διάθλασης των led και προκάλεσαν αυτά τα φωτεινά συννεφάκια.

Είναι εκτός εγγύησης (συνέβη στα 2,5 χρόνια). Αξίζει να επισκεφθώ την άστρα σέρβις ;

Έχει κάποιος ανάλογη εμπειρία περί της διαδικασίας,  κόστους, επιτυχίας της επισκευής και γενικότερα αν αξίζει τον κόπο;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...