Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, pontez2 είπε Σε επεμβαση ρουτινας που έκανα πριν 10 μέρες, μου έκαναν αυτοι το τεστ και φυσικά δε πληρωσα κάτι παραπάνω. Καλύφθηκε όλη η επέμβαση απο την ασφάλειά μου. Στο τιμολογιο δεν ειδα αναφορά για εξοδα τεστ covid. , Αναφέρομαι για ιδιωτική κλινική. Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και η πιο ευκολη εξεταση απο την μυτη . Ισχυει ?
Βασίλης_29 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ο πατέρας ενός φίλου που νοσηλευτηκε με γαστρεντεριτιδα σε νοσοκομείο δημόσιο, του έκαναν τεστ κορωνοιου, δεν πλήρωσαν κατι. Το τεστ βγήκε οριακά θετικό με αποτέλεσμα να του κάνουν και δεύτερο που βγήκε αρνητικό. Είχανε αγχωθεί πολυ γιατί φοβόντουσαν ότι κολλήσε κορωνοιο ο πατέρας του. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Βασίλης_29 1
vampira Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και η πιο ευκολη εξεταση απο την μυτη . Ισχυει ? Μην σε φοβίσω αλλά ισχύει Καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε στην tv, ότι απλά ακουμπάνε την μπατονέτα και παίρνουν δείγμα. Μπαίνει στην μύτη και πιέζουν πάρα πολύ δυνατά, σε σημείο που νοιώθεις ότι έφτασε στον εγκέφαλο. Ήταν ένας περίεργος πόνος και αίσθηση που δεν μπορώ να περιγράψω. Αντανακλαστικά πήγα να σπρώξω τον γιατρό, εχμμμμ για την ακρίβεια να τον χτυπήσω Έπιασα τα χέρια μου στο κάθισμα για να μην το κάνω. Αλλά διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Ουσιαστικά μία ενοχλητική εξέταση είναι, ο πόνος περνάει πολύ σύντομα. Και έτσι για να το εμπεδώσω, έκανα ξανά την εξέταση την επόμενη ημέρα γιατί την πρώτη φορά δεν πήραν σωστά δείγμα. Μια φίλη μου σε άλλο νοσοκομείο που της πήραν δείγμα από τον λαιμό, μου είπε ότι και εκεί είναι το ίδιο ενοχλητική η εξέταση. Περαστικά να έχεις Γιάννη κ η εξέταση αυτή είναι το λιγότερο 2 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, vampira είπε Μην σε φοβίσω αλλά ισχύει Καμία σχέση με αυτά που βλέπουμε στην tv, ότι απλά ακουμπάνε την μπατονέτα και παίρνουν δείγμα. Μπαίνει στην μύτη και πιέζουν πάρα πολύ δυνατά, σε σημείο που νοιώθεις ότι έφτασε στον εγκέφαλο. Ήταν ένας περίεργος πόνος και αίσθηση που δεν μπορώ να περιγράψω. Αντανακλαστικά πήγα να σπρώξω τον γιατρό, εχμμμμ για την ακρίβεια να τον χτυπήσω Έπιασα τα χέρια μου στο κάθισμα για να μην το κάνω. Αλλά διαρκεί μερικά δευτερόλεπτα. Ουσιαστικά μία ενοχλητική εξέταση είναι, ο πόνος περνάει πολύ σύντομα. Και έτσι για να το εμπεδώσω, έκανα ξανά την εξέταση την επόμενη ημέρα γιατί την πρώτη φορά δεν πήραν σωστά δείγμα. Μια φίλη μου σε άλλο νοσοκομείο που της πήραν δείγμα από τον λαιμό, μου είπε ότι και εκεί είναι το ίδιο ενοχλητική η εξέταση. Περαστικά να έχεις Γιάννη κ η εξέταση αυτή είναι το λιγότερο Σε ευχαριστω πολυ ! Αναθεωρηση ολικης αρθοπλασικης ισχυου μετα απο 2,5 χρονια ... 1 1
Pintsie Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα! Επειδή είναι υποχρεωτικό πλέον ως προεγχειρητικός έλεγχος, στο καλύπτει η ασφάλεια. Για σιγουριά πάρε τηλέφωνο όμως. Πρέπει να γίνει μία μέρα με δύο μέρες πριν το χειρουργείο. Εγώ έκανα επέμβαση στο ΙΑΣΩ τον Ιούλιο και έκανα όλο τον προεγχειρητικό 2 μέρες πριν το χειρουργείο. Έκανα όλες τις εξετάσεις (ακτινογραφία, ιστορικό, αίμα κτλ) και μετά πριν φύγω, πήγα στο άλλο κτίριο που είναι διαμορφωμένο ειδικά για covid και μου κάνανε το τεστ. Εκεί πρώτα θα πλήρωνα, αλλά τους είπα ότι η groupama (ομαδικό κι εγώ) μου είπε να αναφέρω ότι το καλύπτουν, οπότε το πήραν πίσω το χαρτάκι που πήγαν να μου δώσουν 😛 Μάλιστα σε μένα είπε ο κύριος από την ασφαλιστική: Σε περίπτωση που σας πουν να το πληρώσετε, θα τους πείτε ότι έχει δώσει οδηγία ο ΕΟΔΥ να περνάει στον προεγχειρητικό έλεγχο. Όσον αφορά τον πόνο... εμ... ναι... πονάει αρκετά. Εγώ έχω κάνει 3 τεστ. Τα 2 και μύτη και στόμα. Στο ΙΑΣΩ δεν μου το κάνανε από τη μύτη. Μόνο στόμα. Και από ό,τι ξέρω, στα ιδιωτικά έτσι είναι. Μόνο στόμα. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, Pintsie είπε Καλησπέρα! Επειδή είναι υποχρεωτικό πλέον ως προεγχειρητικός έλεγχος, στο καλύπτει η ασφάλεια. Για σιγουριά πάρε τηλέφωνο όμως. Πρέπει να γίνει μία μέρα με δύο μέρες πριν το χειρουργείο. Εγώ έκανα επέμβαση στο ΙΑΣΩ τον Ιούλιο και έκανα όλο τον προεγχειρητικό 2 μέρες πριν το χειρουργείο. Έκανα όλες τις εξετάσεις (ακτινογραφία, ιστορικό, αίμα κτλ) και μετά πριν φύγω, πήγα στο άλλο κτίριο που είναι διαμορφωμένο ειδικά για covid και μου κάνανε το τεστ. Εκεί πρώτα θα πλήρωνα, αλλά τους είπα ότι η groupama (ομαδικό κι εγώ) μου είπε να αναφέρω ότι το καλύπτουν, οπότε το πήραν πίσω το χαρτάκι που πήγαν να μου δώσουν 😛 Μάλιστα σε μένα είπε ο κύριος από την ασφαλιστική: Σε περίπτωση που σας πουν να το πληρώσετε, θα τους πείτε ότι έχει δώσει οδηγία ο ΕΟΔΥ να περνάει στον προεγχειρητικό έλεγχο. Όσον αφορά τον πόνο... εμ... ναι... πονάει αρκετά. Εγώ έχω κάνει 3 τεστ. Τα 2 και μύτη και στόμα. Στο ΙΑΣΩ δεν μου το κάνανε από τη μύτη. Μόνο στόμα. Και από ό,τι ξέρω, στα ιδιωτικά έτσι είναι. Μόνο στόμα. Εγω εστειλα email για πιο σιγουρια . Επισης οατν με πηραν τηλ οτι εγρινεται η επεμβαση ζητησα απαντηση και στο email που ειχα στειλει και το εκτυπωσα. Ομαδικο σε Ευρωπαικη Πιστη καπου 14000-15000 ατομα .
-Dimitris- Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Εχω ακουσει οτι δεν ειναι και η πιο ευκολη εξεταση απο την μυτη . Ισχυει ? Τσούξιμο νιωθεις για 2-3 δευτερόλεπτα και συνήθως δακρύζει το ένα μάτι. Τα όρια της ενόχλησης είναι διαφορετικά για τον καθένα. Συνολικά το τεστ δεν κρατάει πάνω απο 10 δευτερόλεπτα. Ισως 15 αν γίνει λήψη επιχρίσματος και απο φάρυγγα. 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Για την καλυψη ή οχι απο ασφαλιστικη Ευρωπαικη Πιστη πηρα την εξης απαντηση Αξιότιμε κύριε................. καλή σας ημέρα, Η προεγχειρητική εξέταση Covid-19 καλύπτεται. Η αποζημίωση πραγματοποιείται απολογιστικά, δηλαδή πληρώνεται την εξέταση και την καταθέτετε στην Εταιρία. Τέλος, οι αποκλειστικές καλύπτονται από τους όρους του Συμβολαίου. Η αποζημίωση πραγματοποιείται ομοίως απολογιστικά. Πάντα στη διάθεσή σας. Μας καλυπτουν μεχρι 600 ευρω τον χρονο γαι εξωνοσοκομιακη . Γιατρους , φαρμακα , εξετασιες κλπ 1 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Έκανα σήμερα προεγχειριτικο έλεγχο και τεστ covid Πάρα πολύ εύκολα με δείγμα από φαρυγγα Όπως οι γιατροί με ένα ξυλάκι κοιτάνε το λαιμό και ακόμα πιο εύκολο 3 με 4 δευτερόλεπτα όλη η διαδικασία. Επεξ/σία 20 Σεπτεμβρίου 2020 από Γιάννης Platano
margaritagr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω κάνει κι εγώ και δάκρυσα απο τη δυσκολία της λήψης του δείγματος νομιζω οτι απο τη μύτη ιναι ακόμα χειρότερο
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, margaritagr είπε Έχω κάνει κι εγώ και δάκρυσα απο τη δυσκολία της λήψης του δείγματος νομιζω οτι απο τη μύτη ιναι ακόμα χειρότερο Απο τον λαιμο σου πηραν ? Εγω δεν καταλαβα σχεδον τιποτα . Απο την μυτη φυσικο να ειναι πιο δυσκολο
Γιάννης Platano Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Και κατι ακομα ..Στα ιδιωτικα τουλαχιστον για να εχεις συνοδο κατα την νοσηλεια πρεπει να ειναι πολυ βαρυ περιστατικο , να συμπληρωσει ο γιατρος ειδικη φορμα , ο συνοδος να κανει τεστ Covid και αν ειναι εκει μονο 10-1 το πωρι και 17:30-21 το βραδυ μονο.Τελευταιες οδηγιες της Παρακευης προχθες. 1
vampira Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε Και κατι ακομα ..Στα ιδιωτικα τουλαχιστον για να εχεις συνοδο κατα την νοσηλεια πρεπει να ειναι πολυ βαρυ περιστατικο , να συμπληρωσει ο γιατρος ειδικη φορμα , ο συνοδος να κανει τεστ Covid και αν ειναι εκει μονο 10-1 το πωρι και 17:30-21 το βραδυ μονο.Τελευταιες οδηγιες της Παρακευης προχθες. Στο δημόσιο που ήμουν ο συνοδός έμπαινε με ειδική άδεια από την προϊσταμένη της πτέρυγας, υπογεγραμμένο και από τον γιατρό. Χωρίς αυτό το χαρτί, που το έδειχνε κάθε φορά στην είσοδο δεν τον άφηναν να μπει. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, vampira είπε Στο δημόσιο που ήμουν ο συνοδός έμπαινε με ειδική άδεια από την προϊσταμένη της πτέρυγας, υπογεγραμμένο και από τον γιατρό. Χωρίς αυτό το χαρτί, που το έδειχνε κάθε φορά στην είσοδο δεν τον άφηναν να μπει. Απλα τωρα εχουν αλλαξει απο την περασμενη Παρασκευη οι ωρες που μπορει να μπαινει ο συνοδος
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα