Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

ΝΑΙ

Ευχαριστω.Το ερωτημα ειναι αν το καλυπτει η ιδιωτικη ασφαλεια μεσω της οποιας θα γινει η επεμβαση απο αποψη κοστους.

Δημοσ.

Καποιες ασφαλειες ναι. Θα σου πει οασφαλιστης σου καλυτερα. Φιλη εκανε σε ιδιωτικο νοσοκομειο επεμβαση πριν 15 μερες, η ΝΝ της καλυψε το τεστ

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, pkatsou είπε

Καποιες ασφαλειες ναι. Θα σου πει οασφαλιστης σου καλυτερα. Φιλη εκανε σε ιδιωτικο νοσοκομειο επεμβαση πριν 15 μερες, η ΝΝ της καλυψε το τεστ

Εχω ομαδικο .Θα παρω αυριο να ρωτησω .

Δημοσ.

σχεδον σιγουρα καλυπτεται απο ιδιωτικη ασφαλειΑ, γιατι θεωρειται προεγχειρητικος ελεγχος

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ευχαριστω.Το ερωτημα ειναι αν το καλυπτει η ιδιωτικη ασφαλεια μεσω της οποιας θα γινει η επεμβαση απο αποψη κοστους.

Δικο μου ατομο που ξεκινησε χημειοθεραπειες πριν δυο μηνες του το ζητησανε και δεν το καλυψε η ιδιωτικη ασφαλεια που ειχε

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

20 IΙουνίου στο Γεννηματάς μου έκαναν λόγω χειρουργείου,σαφώς δεν πλήρωσα τίποτα

Επεξ/σία από LabrakisG1992
Δημοσ.

Σε επεμβαση ρουτινας που έκανα πριν 10 μέρες, μου έκαναν αυτοι το τεστ και φυσικά δε πληρωσα κάτι παραπάνω. Καλύφθηκε όλη η επέμβαση απο την ασφάλειά μου. Στο τιμολογιο δεν ειδα αναφορά για εξοδα τεστ covid. , Αναφέρομαι για ιδιωτική κλινική.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Σε επεμβαση ρουτινας που έκανα πριν 10 μέρες, μου έκαναν αυτοι το τεστ και φυσικά δε πληρωσα κάτι παραπάνω. Καλύφθηκε όλη η επέμβαση απο την ασφάλειά μου. Στο τιμολογιο δεν ειδα αναφορά για εξοδα τεστ covid. , Αναφέρομαι για ιδιωτική κλινική.

Ποσσες μερες πριν το εκανες ?

Δημοσ.
49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Σα δημοσια λογικο να ειναι δωρεαν  ..Σε metropolotan general που πηρα ειναι υποχρεωτικο μεχρι 36 ωρες πριν την εισαγωγη και κανει 90 ευρω

Στον ιατρικό όμιλο Αθηνών και σε κάποιες κλινικές είναι πιο φθηνά περίπου 70€

Δεν χρειάζεται να το κάνεις στο metro οπωσδήποτε 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...