Georgis.georgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε πάνω κατω πόσο κοστίζουν αυτή την περίοδο τα διπλώματα απεριόριστου μηχανής (έχω ήδη αυτοκινήτου) στην Αθήνα,για να έχω ενα εύρος τιμών και να μην μου λένε οτι να ναι τώρα που θα πάω να ρωτήσω... Ευχαριστώ πολύ
aghahowa Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ρώτησα πρόσφατα σε 3 σχολές και μου είπαν ολοι 300€ τελική τιμή. Μαζί με όλα τα παράβολα και τις ώρες που θα χρειαστούν.
Georgis.georgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 15 λεπτά πριν, aghahowa είπε Ρώτησα πρόσφατα σε 3 σχολές και μου είπαν ολοι 300€ τελική τιμή. Μαζί με όλα τα παράβολα και τις ώρες που θα χρειαστούν. Σε ευχαριστω πολυ. Ξερεις αν γινονται εξετασεις αυτη την περιοδο; ή εχουν μειωθει λογω κορονοιου;
SR20DET Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Να ρωτάτε και το κόστος για τη περίπτωση επαναξέτασης στη πορεία. οι δάσκαλοι ζητάνε κατι 150ρια τάχαμ λόγω παραβόλου... (το κόστος παραβόλου είναι μόνο 15 ευρώ)
Georgis.georgiou Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, SR20DET είπε Να ρωτάτε και το κόστος για τη περίπτωση επαναξέτασης στη πορεία. οι δάσκαλοι ζητάνε κατι 150ρια τάχαμ λόγω παραβόλου... (το κόστος παραβόλου είναι μόνο 15 ευρώ) Ε τοσο κοπο θα κανουν...να μην βγαλουν ενα 100αρικο τα παιδια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα