9-11 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Χωρίς να είμαι απολύτως βέβαιος, έχω την αίσθηση ότι (για κάποιο λόγο) έχει μειωθεί η ταχύτητα extraction από DVD δισκάκια προς τον σκληρό Ένας φίλος έφερε το (2πλό) Visions of the beast (btw, Up the Irons...) για backup και έκανε 41 !!! :evil: λεπτά για ένα δισκάκι που δεν ήταν παραπάνω από 6.5 GB. Κατά την διάρκεια του ripping η ταχύτητα κυμαίνονταν γύρω στα 2.500 KB/sec Όλα αυτά με το DVD Shrink v3.1.7 (btw, Πάααααρα πολύ καλό), αλλά και με AnyDVD+CloneDVD και DVD Decrypter για να βεβαιωθώ ότι δεν είναι θέμα software. Εξυπακούεται ότι το drive (Toshiba SD-M1612 με firmware της μαμάς του) δουλεύει σε UDMA-2 mode (και όχι PIO) Αν και έχω γράψει λίγα DVDs έως τώρα, θυμάμαι πολύ καλύτερες επιδόσεις όσον αφορά στον χρόνο που απαιτούνταν για το ripping Σε γενικές γραμμές γύρω στα 14 λεπτά για ένα πλήρες DVD-5 Κάθε βοήθεια/συμβουλή ευπρόσδεκτη
adams Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Το προβλημα ειναι στην περιπτωση σου το εξης: Toshiba SD-M1612 με firmware της μαμάς του Κατεβασε ενα hacked firmware απο http://www.rpc1.com και αυξηθει δραματικα η ταχυτητα
HaPagan Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Αυτό ισχύει γενικά για όλα τα DVD-Roms ;; Εγώ έχω ένα Sony , δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα αλλά άμα είναι να αυξηθεί η ταχύτητα του ripping τότε θα το δοκιμάσω .
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μπα, αν είναι το DDU1621, δεν καταλαβαίνει τιποτα. Ίσως η πιο άχρηστη αγορά που έχω κάνει. Δεν έχω δεί πανω απο 6.1x, ενω ένας φίλος, σε Sonny με, μη πειραγμένο firmware, βλέπει 11x (το έχω δεί).
spiros Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 gia to teac dw50 g (h kati tetoio) to 4x recorder iparxei kana update?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 gia to teac dw50 g (h kati tetoio) to 4x recorder iparxei kana update? Update' date=' όχι αλλά να το "κάνεις" Pioneer , ναι.
spiros Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 doyleyei ayto? exei kanena pleonektima h tha to kapsw xwris logo to DVD-r?
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 Δημοσ. 4 Μαΐου 2004 doyleyei ayto? exei kanena pleonektima h tha to kapsw xwris logo to DVD-r? Καλημερα, ρώτα τον marios1957. Αυτός είναι ο πρωτεργάτης της αλλαγής - που εγω δεν εχω κάνει-. http://www.insomnia.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=371413
gerokost Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Έχει "πειράξει" κανείς με αυτό το utility το plextor dvd+-r 708A??
9-11 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Guys, επειδή ξεφύγαμε κάπως απ'το θέμα, μπορεί κάποιος να μου πει ποια θεωρείται μία 'αποδεκτή' ταχύτητα σε MB/sec για DVD ripping & τον αντίστοιχο χρόνο που απαιτείται;
Παναγιώτης Σ. Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Λοιπόν, απο διάφορες κουβέντες με κατόχους sony ddu1621, κατέληξα οτι 6x-7x, είναι ο μέσος όρος . Τώρα για τον χρόνο που απαιτείται, ε, ας πούμε 12 έως 13 λεπτά για iso 4.4Gb (Read), με τον decrypter. Νομ'ιζω οτι δεν απέχει πολύ απο τον μέσο όρο των dvd roms, που κυκλοφορούν. ΥΓ Πάντα η ταχ., είναι συνάρτηση τής πηγής (ποιότητα μέσου/εγγραφής/κατάστασης)
a123xxsp Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 και εγώ στα ίδια είμαι με ένα παλιό hitachi, μέσο όρο 6,5-7 στις περισσότερες ταινίες
Kostas75 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Εγώ έχω το Pioneer 106S εδώ και περίπου 3 χρόνια και ιδιαίτερα εφόσον έβαλα το patched region free firmware 1.22, έχω δει ταχύτητες μέχρι και 15.8x!!! Βέβαια για να τα λέμε όπως είναι, εξαρτάται και από τη ταινία και προφανώς και από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δσκάκι που προσπαθείς να κάνεις rip. Υπάρχουν και DVD που δε γίνονται rip πάνω από 4.0x-5.0x. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τους ακριβείς λόγους για τις διαφορές ταχυτήτων όσον αφορά τα δισκάκια DVD αν κάποιος expert εδώ μέσα γνωρίζει ποιοί παράγοντες επηρρεάζουν. Για να κλείσω θα πρότεινα σε όλους να αγοράσουν το Pioneer 120S που έχω ακούσει ότι είναι jet! Βελτιωμένο μοντέλο του drive που έχω εγώ! :wink:
georgeadams Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Έχει "πειράξει" κανείς με αυτό το utility το plextor dvd+-r 708A?? Ποιό utility?
polaki Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Δημοσ. 7 Μαΐου 2004 Εγώ έχω το Pioneer 106S εδώ και περίπου 3 χρόνια και ιδιαίτερα εφόσον έβαλα το patched region free firmware 1.22' date=' έχω δει ταχύτητες μέχρι και 15.8x!!! Βέβαια για να τα λέμε όπως είναι, εξαρτάται και από τη ταινία και προφανώς και από τη κατάσταση στην οποία βρίσκεται το δσκάκι που προσπαθείς να κάνεις rip. Υπάρχουν και DVD που δε γίνονται rip πάνω από 4.0x-5.0x. Θα ήταν ενδιαφέρον να μάθουμε τους ακριβείς λόγους για τις διαφορές ταχυτήτων όσον αφορά τα δισκάκια DVD αν κάποιος expert εδώ μέσα γνωρίζει ποιοί παράγοντες επηρρεάζουν. Για να κλείσω θα πρότεινα σε όλους να αγοράσουν το Pioneer 120S που έχω ακούσει ότι είναι jet! Βελτιωμένο μοντέλο του drive που έχω εγώ! :wink:[/quote'] Koita o vasikos kanonas einai oti oso pio kalo einai to diskaki (an kaneis rip apo DVDR) tote toso pio grigora diavazetai.. Ena Ritek panta tha ripparetai pio grigora apo Princo as poume.. Afto exei na kanei kurios me to reflectivity kai FUSIKA to gegonos oti to "ftino" kai mi poiotiko diskaki tha exei para polla lathi ta opoia den tha exei to Ritek.. Episis an einai xaragmeno tros paketo, kathos episis an einai double layer giati prepei na estiasei perissotero na diavasei to "vathitero" layer..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.