MySql Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zernex201 είπε Ε για την έδρα είναι βασικά το σκάνδαλο. λέει για παναμά αλλά στην πραγματικότητα συνδέεται με μια άλλη εταιρεία που έχει έδρα την αμερική κλπ Ελληνική IP εχω και εγώ, και χρησιμοποιώ μια απο τις παραπάνω εταιρείες που ανέφερα. Το βρήκα το site , αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το βάλω εδώ. Είναι αρκετά "βρώμικο εργαλείο" για κάποιον που θέλει να κάνει doxing. Αν θέλεις ή ψάξε στο google ή θα στο στείλω pm για να μη πεδεύεσαι με τις ώρες. Φυσικα εαν δεν θελεις να το βαλεις εδω στειλτο pm μην κολλησουμε κανενα ιο μονο και τρεχουμε! Θα το ξανα κοιταξω για το proton με διετες πλανο δεν εχει τεραστια διαφορα το basic πλανο Υ.γ. το ρουτερ μας μπορει να το δει μονο εσωτερικη εφαρμογη πχ σαν το bitdefender που εχω βαλει ετσι δεν γινεται ενα σαιτ να το δει? Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από MySql
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 23 λεπτά πριν, MySql είπε Φυσικα εαν δεν θελεις να το βαλεις εδω στειλτο pm μην κολλησουμε κανενα ιο μονο και τρεχουμε! Θα το ξανα κοιταξω για το proton με διετες πλανο δεν εχει τεραστια διαφορα το basic πλανο Υ.γ. το ρουτερ μας μπορει να το δει μονο εσωτερικη εφαρμογη πχ σαν το bitdefender που εχω βαλει ετσι δεν γινεται ενα σαιτ να το δει? Ιό δεν κολλάς ρε, απλή ιστοσελίδα είναι. Σαν το google maps αλλα με ονόματα δικτύων επάνω. Θα το δείς και μόνος σου. Το Proton ειναι πολύ καλό (ίσως και το καλύτερο). Βέβαια για 2ετες δε ξέρω γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα βγεί στη φόρα σε 2 χρόνια απο τώρα.. Συνήθως προτιμάω (για μένα πάντα) το πολύ 1 χρόνο. Αν διαβάζεις το ProtonVPN στα Ελληνικά, το οφείλεις σε εμένα. Έχω ρίξει μήνες δουλειάς για να το μεταφράσω Αλλά όχι, δεν παίρνω ποσοστά (δυστυχώς)
MySql Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, zernex201 είπε Ιό δεν κολλάς ρε, απλή ιστοσελίδα είναι. Σαν το google maps αλλα με ονόματα δικτύων επάνω. Θα το δείς και μόνος σου. Το Proton ειναι πολύ καλό (ίσως και το καλύτερο). Βέβαια για 2ετες δε ξέρω γιατί δεν μπορείς να είσαι σίγουρος τι θα βγεί στη φόρα σε 2 χρόνια απο τώρα.. Συνήθως προτιμάω (για μένα πάντα) το πολύ 1 χρόνο. Αν διαβάζεις το ProtonVPN στα Ελληνικά, το οφείλεις σε εμένα. Έχω ρίξει μήνες δουλειάς για να το μεταφράσω Αλλά όχι, δεν παίρνω ποσοστά (δυστυχώς) Ισχυει δεν το διαφημίζουν πολυ στην ελλαδα ομως σε ξενα σαιτ δεν ειναι καθολου αγνωστο https://www.pcmag.com/picks/the-best-vpn-services
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δηλαδή γίνεται αντιστοίχιση ssid με τοποθεσία; Πώς μπορεί να δημιουργηθεί μια τέτοια μεγάλη βάση δεδομένων; Κατάλαβα τη συλλογιστική με τη συσκευή που απλώς το ανίχνευσε και ταυτόχρονα είχε ανοιχτό το gps, αλλά ποια εφαρμογή μπορεί να κάνει τη συλλογή και τη δημοσιοποίηση όλων των ssid; Και γιατί να το κάνει;
htaccess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, Ηλεκτροσόκ είπε Και γιατί να το κάνει; Συλλογή δεδομένων, το ξεκίνησε η Google >> https://www.theguardian.com/technology/2010/may/15/google-admits-storing-private-data Έχουν αλλάξει πολλά από τότε, τώρα πλέον κυκλοφορούν πολλά api στο διαδίκτυο.
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Την συλλογή την κάνει το ίδιο το android πλέον. Αν δε κανω λαθος ειναι η επιλογη που λεει: "επιτρεπω τον ακριβη εντοπισμο της τοποθεσιας σκαναροντας wifi,bluetooth,gps,nfc" κλπ Που θελοντας και μη θα σε αναγκασει να το ενεργοποιησεις μολις χρειαστείς το google maps..
htaccess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, zernex201 είπε Την συλλογή την κάνει το ίδιο το android πλέον. Σκανάρει και όλες τι συσκευές στο τοπικό δίκτυo. Αξίζει να ασχοληθείς με την ασφάλεια του δικτύου μόνο για χόμπυ, τίποτα άλλο, φτάνεις σ` ένα σημείο.... σε μία κατάσταση πριν την μπεις στην σπηλιά, στο τέλος επικοινωνείς εσύ μονο με τον ευατό σου, και για περισσότερη ασφάλεια αποσυνδέεις και το καλώδιο του δικτύου. "Πάντα με μέτρο."
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, htaccess είπε Σκανάρει και όλες τι συσκευές στο τοπικό δίκτυo. Αξίζει να ασχοληθείς με την ασφάλεια του δικτύου μόνο για χόμπυ, τίποτα άλλο, φτάνεις σ` ένα σημείο.... σε μία κατάσταση πριν την μπεις στην σπηλιά, στο τέλος επικοινωνείς εσύ μονο με τον ευατό σου, και για περισσότερη ασφάλεια αποσυνδέεις και το καλώδιο του δικτύου. "Πάντα με μέτρο." Ότι πιο εύστοχο διάβασα τους τελευταίους μήνες.. Έχεις απόλυτο δίκιο Αλλά ναι, ας το δούμε σαν ένα χόμπυ αυτο-βελτίωσης. Μιας και ασχολούμαι με αυτό, παρατηρώ ότι μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα με τον καιρό.
htaccess Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, zernex201 είπε Μιας και ασχολούμαι με αυτό, παρατηρώ ότι μαθαίνω όλο και περισσότερα πράγματα με τον καιρό. Δώσε εσύ τους κανόνες στο τι θα επιτρέψεις, και όχι στο τι θα απαγορεύσεις (είναι εκατομμύρια). 1. arptables 2. iptables 3. hosts 4. certificates 5. dnsmasq ....για να "αποφύγουμε" την σπηλιά που λέγαμε πιο πάνω. Καλό διάβασμα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 3 λεπτά πριν, htaccess είπε Δώσε εσύ τους κανόνες στο τι θα επιτρέψεις, και όχι στο τι θα απαγορεύσεις (είναι εκατομμύρια). 1. arptables 2. iptables 3. hosts 4. certificates 5. dnsmasq ....για να "αποφύγουμε" την σπηλιά που λέγαμε πιο πάνω. Καλό διάβασμα Ναι, είμαι ενήμερος για τα παραπάνω
johnykim Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 7/9/2020 στις 11:58 ΜΜ, zernex201 είπε Ε για την έδρα είναι βασικά το σκάνδαλο. λέει για παναμά αλλά στην πραγματικότητα συνδέεται με μια άλλη εταιρεία που έχει έδρα την αμερική κλπ Ελληνική IP εχω και εγώ, και χρησιμοποιώ μια απο τις παραπάνω εταιρείες που ανέφερα. Το βρήκα το site , αλλά δεν ξέρω αν είναι καλή ιδέα να το βάλω εδώ. Είναι αρκετά "βρώμικο εργαλείο" για κάποιον που θέλει να κάνει doxing. Αν θέλεις ή ψάξε στο google ή θα στο στείλω pm για να μη πεδεύεσαι με τις ώρες. Θα μπορούσες να δημοσιεύσεις το site, για να το δούμε και οι υπόλοιποι; Στις 7/9/2020 στις 11:58 ΜΜ, zernex201 είπε Επεξ/σία 18 Σεπτεμβρίου 2020 από johnykim
kostasbm Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 αν θελει καποιος να σε βρει νομιζω οτι δεν μπορεις να κρυφτεις οτι και να γινει(ενσυρματη η ασυρματη συνδεση)...εννοειται για να ασχοληθει καποια υπηρεσια πρεπει να υπαρχει και ιδιαιτερος λογος........ ειχα ενα φιλο μου που πιστευε οτι ειναι αορατος...και καποια μερα του κτυπησαν τη πορτα και του επεσαν τα αυτια.....ηταν συνδρομητης σε παρανομη υπηρεσια διανομης καναλιων
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2020 13 ώρες πριν, johnykim είπε Θα μπορούσες να δημοσιεύσεις το site, για να το δούμε και οι υπόλοιποι; Ανέφερα και πιο πάνω ότι δεν θεωρώ καλό να βρει ένα τέτοιο site η σάρα και η μάρα. Ωστόσο αν ψάξεις αρκετά , κάτι μπορεί να βρείς. 4 ώρες πριν, kostasbm είπε αν θελει καποιος να σε βρει νομιζω οτι δεν μπορεις να κρυφτεις οτι και να γινει(ενσυρματη η ασυρματη συνδεση)...εννοειται για να ασχοληθει καποια υπηρεσια πρεπει να υπαρχει και ιδιαιτερος λογος........ ειχα ενα φιλο μου που πιστευε οτι ειναι αορατος...και καποια μερα του κτυπησαν τη πορτα και του επεσαν τα αυτια.....ηταν συνδρομητης σε παρανομη υπηρεσια διανομης καναλιων Αυτό ισχύει. Δεν μπορείς να κρυφτείς 100%. Απλά ανάλογα με την παρανομία ξοδεύονται και οι ανάλογοι πόροι από τις υπηρεσίες. Προφανώς αν βάλεις vpn και δεις πειρατικά τον τιτανικό, ε δε θα βγει ενταλμα της interpol για να σου βαλουν 500 ευρω προστιμο.. Αν ομως κανεις σοβαρα εγκληματα, τοτε πραγματι δε σε σωζει κανενα vpn και live usb. Υπαρχουν ωστοσο μεθοδοι που μπορεις να μειωσεις τις πιθανοτητες να "σε πιασουν" κατα ενα μεγαλο βαθμο, αλλα φυσικα δεν υπαρχει περιπτωση να αναφερθω σε αυτο, αλλά και εάν ακόμα το εκανα δεν νομιζω οτι ενας μεσος χρηστης θα καταφερνε να τα υλοποιησει επιτυχως.
filipN Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) - Μπορείς να κρυφτείς άνετα, αλλά μόνο αν έχεις γνώσεις πολύ υψηλού επιπέδου. Δηλαδή γνώσεις που αποτελούν εισιτήριο για την είσοδο και στον κόσμο των υπηρεσιών πληροφοριών. - Δεν μπορείς να κρυφτείς από τίποτα αν ο ίδιος δίνεις άδεια σε ένα πρόγραμμα ασφαλείας να εντοπίσει την ακριβή τοποθεσία σου και μετά ψάχνεις αν φταίνε όλα τα άλλα... Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2020 από filipN
panostza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως το SSID σου μπορεί να μην μπήκε στη βάση τους από εσένα. Εάν εγώ έχω μια τέτοια εφαρμογή που συλλέγει SSID, τότε απλά εάν ήμουν σε ακτίνα βολής από το wi-fi σου καταχωρήθηκες, μαζί με το approximate location του wi-fi. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα