y@nnis Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπέρα σε όλους, Ενδιαφέρομαι να τυπώσω μερικές αφίσεις με δικό μου λογότυπο και περιεχόμενο και πιθανώς να τις βάλω σε πίνακα-κάδρο ώστε να ανανεώσω τις ήδη υπάρχουσες παλιές αφίσες... Ενδιαφέρεται κάποιος να με βοηθήσει με το πρόγραμμα ή την εφαρμογή καθώς οι γνώσεις μου στα γραφιστικά είναι σχετικά περιορισμένες;
XPHSTOS_ Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν στο λέω για να σου την πω.. αν και ίσως να έπρεπε. Ζήτα την βοήθεια κάποιου επαγγελματία (γραφίστα) αν δεν ξέρεις τα "βασικά" των προγραμμάτων αυτών. Επίσης ακόμη φθηνότερα θα μπορούσε να σου κάνει δουλειά και ένας τυπογραφός. Αν εννοείς να σε βοηθήσει κάποιος επί χρήμασι τότε ζητώ συγνώμη.
y@nnis Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να σου πω την αλήθεια, ζήτησα βοήθεια εδώ γιατί δεν έχω πολυ χρόνο να ψάξω στην πολη μου χωρίς να έχω καποια ιδιαίτερη συσταση... Ασφαλώς η δουλειά θα γίνει με αμοιβή. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από y@nnis 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα