ritualistic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, paylidis είπε πολλα μου φαίνονται τα 34.5 για να είμαι ειλικρινής το ιδιο και σε εμενα με δεδομενο οτι ακομα κ σε αυτη την εκδοση αν δεν κανω λαθος ειναι παλι σχεδον γυμνο το αυτοκινητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trainer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 λεπτά πριν, ritualistic είπε το ιδιο και σε εμενα με δεδομενο οτι ακομα κ σε αυτη την εκδοση αν δεν κανω λαθος ειναι παλι σχεδον γυμνο το αυτοκινητο Το ενδεχόμενο μτχ αυτοκινήτου το σκέφτεσαι? Συνάδελφος πηγαίνοντας να κλείσει το Qashqai diesel καινούργιο, επέστρεψε με GLA 180 mod 17 Ελληνικό με 72κ km πραγματικά από αντιπροσωπεία της Mercedes δίπλα στη Nissan Είναι λίγο στενάχωρο μέσα για τα κυβικά μου, αλλά κατά τ άλλα είναι ΑΜΑΞΙ!!! Μαύρο με Μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού + δέρμα Φυσάει !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, trainer είπε Το ενδεχόμενο μτχ αυτοκινήτου το σκέφτεσαι? Συνάδελφος πηγαίνοντας να κλείσει το Qashqai diesel καινούργιο, επέστρεψε με GLA 180 mod 17 Ελληνικό με 72κ km πραγματικά από αντιπροσωπεία της Mercedes δίπλα στη Nissan Είναι λίγο στενάχωρο μέσα για τα κυβικά μου, αλλά κατά τ άλλα είναι ΑΜΑΞΙ!!! Μαύρο με Μεσαίο επίπεδο εξοπλισμού + δέρμα Φυσάει !! Το σκεφτομαι για πολυ ελαφρα μεταχειρισμενα εστω κ αυτοκινητο test drive στην σωστη τιμη. Οντως καλη η GLA αλλα χωρις να ξερω ποσα εδωσε ο φιλος τα 72κ χιλιομετρα δεν τα λες λιγα δεν ξερω αν θα εδινα πανω απο 20000 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Noobios Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 37 λεπτά πριν, paylidis είπε Δεν υφίσταται cangaroing στο Q3 ούτε και στα tiguan που οδήγησα ... Μια επισήμανση, το tiguan υποτίθεται σβήνει 2 κυλίνδρους υπό κάποιες προϋποθέσεις για οικονομία, το Q δε το κάνει. Προτιμητέο κατά τη γνώμη μου να μη το κάνει γιατί κάπως έτσι προκύπτουν τα προβλήματα. Εντός του μήνα θα πάω κ εγώ για το πρώτο σέρβις (3000 χλμ) και ας λένε ότι δε χρειάζεται. Μιας και είπατε για μεταχειρισμένα κασκαι https://www.newsauto.gr/news/apokalipsi-prosochi-me-ta-isagomena-metachirismena-nissan-qashqai/ Το Active Cylinder Technology το έχει και το δικό μου. Δεν καταλαβαίνεις απολύτως τίποτα. Ένα λαμπάκι eco ανάβει το οποίο αν δεν άναβε δεν θα καταλάβαινες κάτι. Το σύστημα λειτουργεί σε κατηφόρες, όταν φρενάρεις απαλά κτλ. Δεν ξέρω ποσό βοηθάει στην κατανάλωση (κοντά στα 5000 χλμ είμαι τώρα με πράγματικη κατανάλωση 7-7,5λτρ) η κατά ποσό θα δημιουργήσει πρόβλημα στο μέλλον. Είδωμεν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trainer Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, ritualistic είπε Το σκεφτομαι για πολυ ελαφρα μεταχειρισμενα εστω κ αυτοκινητο test drive στην σωστη τιμη. Οντως καλη η GLA αλλα χωρις να ξερω ποσα εδωσε ο φιλος τα 72κ χιλιομετρα δεν τα λες λιγα δεν ξερω αν θα εδινα πανω απο 20000 21000€ έδωσε Για Mercedes δεν τα θεωρώ πολλά αλλά αυτή είναι άλλη συζήτηση Στα μτχ υπάρχουν πιστεύω ευκαιρίες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μεγάλη ευκαιρία πάντως και το νέο countryman στα 27,5Κ με αυτοματο κιβώτιο, φώτα led, Apple CarPlay, adaptive cruise control, πίσω φιμέ, και γενικά αρκετά καλό εξοπλισμό. πολύ καλός κινητήρας και χώροι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Γενικά είμαι αρνητικός σε καινούργιο-μεταχειρισμένο - δε πρόκειται για 6-12-18 μήνες να σου κόψει κάποιος κάτι αξιοπρεπές έτσι όπως είναι η αγορά. Παλιά έλεγαν «Με το που πατήσει στο δρόμο έχει χάσει το 30% της αξίας του». Πλέον ένα 10% βλέπουμε και αν όποτε 1000 φορές καινούργιο τωρα για το gla 2017 συμπαθητική η τιμή αλλά όχι καλή αν σκεφτείς ότι η τιμή του συγκεκριμένου μοντέλου το 2017 ήταν από 25000 (άντε αυτό στη μεσαία να είχε 30) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 18 λεπτά πριν, koeltzakoatl είπε Μεγάλη ευκαιρία πάντως και το νέο countryman στα 27,5Κ με αυτοματο κιβώτιο, φώτα led, Apple CarPlay, adaptive cruise control, πίσω φιμέ, και γενικά αρκετά καλό εξοπλισμό. πολύ καλός κινητήρας και χώροι. Δε μπορω να βρω ποια εκδοση ειναι αυτη αλλα προσωπικα δε μου αρεσε ποτε εμφανισιακα το countryman ουτε και το απλο mini cooper αλλα περι ορεξεως... Ψαχνω ομως να βρω ποια εκδοση του τα εχει ολα αυτα στο στανταρ πακετο κ δεν το βρισκω, αν δεν σου ειναι κοπος ριξε ενα λινκ εδω να το δουμε ολοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
koeltzakoatl Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, ritualistic είπε Δε μπορω να βρω ποια εκδοση ειναι αυτη αλλα προσωπικα δε μου αρεσε ποτε εμφανισιακα το countryman ουτε και το απλο mini cooper αλλα περι ορεξεως... Ψαχνω ομως να βρω ποια εκδοση του τα εχει ολα αυτα στο στανταρ πακετο κ δεν το βρισκω, αν δεν σου ειναι κοπος ριξε ενα λινκ εδω να το δουμε ολοι το link https://www.mini.com.gr/el_GR/home/mini-countryman-lp.html copy paste από τη σελίδα: ΜΕ €27.720 ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ 4,9% Το πακέτο εξοπλισμού Executive Plus περιλαμβάνει: Μεταλλικό χρώμα αμαξώματος, Αυτόματο κιβώτιο Steptronic με διπλό συμπλέκτη, Ζάντες ελαφρού κράματος 17" Imprint Spoke ή Ζάντες ελαφρού κράματος 17" Channel Spoke μαύρες, Οροφή και καλύμματα εξωτερικών καθρεπτών σε ασημί, Ράγες οροφής ή Ράγες οροφής μαύρες, Πακέτο Αποθηκευτικών χώρων, MINI Driving Modes, Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) πίσω (εναλλακτικά, Έλεγχο Απόστασης Παρκαρίσματος (PDC) εμπρός - πίσω), Αυτόματο κλιματισμό, Cruise Control με λειτουργία φρεναρίσματος, Πακέτο φωτισμού, Υπηρεσίες ConnectedDrive, Απομακρυσμένες υπηρεσίες, Σύνδεση Apple CarPlay®, Σύστημα Πλοήγησης ΜΙΝΙ. ο configurator θέλει προσοχή: δεν διαλέγεις τίποτα (εκτός από μεταλλικό χρωμα) και στην τελική σελίδα επιλέγεις «πακέτο executive plus” - στη σύνοψη βλέπεις όλον τον εξοπλισμό. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
james01gr Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 8/9/2020 στις 9:58 ΜΜ, nkarama είπε Αλλο το να βγάζουν ζημιές και άλλο το να πουλάνε ΕΝ ΓΝΩΣΗ τους ελατωματικό κινητήρα εδώ και χρόοονια και να προσπαθούν κάθε λίγο να τον φτιάξουν χωρίς να τα καταφέρουν... Δες τε πόσες εκδόσεις έχει ο 2λιτρος TFSI όσο αφορά την απόδοσή του σε άλογα. Ο κινητήρας έχει κατασκευαστικό ελλάτωμα (ή να το πω καλύτερα, σχεδιασστικό) με αποτέλεσμα γύρω στις 80Κ χιλιόμετρα να καταναλώνει περισσότερο λάδι απο βενζίνη (αυτή τη στιγμή εγώ στα 120Κ χιλιόμετρα καίω 1 λίτρο λάδι τα 1000 (ολογράφως: χίλια) χιλιόμετρα... Το πρόβλημα υπάρχει φυσικά σε όλους τους 2λιτρους του γκρούπ (Skoda, VW κτλ) και η επισκευή του κοστίζει στην αντιπροσωπεία περι τα 4Κ. Και αυτό για άλλα 80-100κ χιλιόμετρα που ξανααρχίζει να καίει λάδια (εφόσον προκειτε για πρόβλημα στον σχεδιασμό του και όχι κάποιο πρόβλημα υλικού)... Φυσικά δεν έχει γίνει ποτέ καμμία ανάκληση. Εγινε μόνο επέκταση εγγύησης απο τα 2 στα 5 χρόνια για το συγκεκριμένο πρόβλημα (αρα και παραδοχή του) και φυσικά επειδή δεν διορθώνετε (είπαμε, λάθος σεδιασμου) το πρόβλημα ξαναεμφανίζται μετά απο 80-100 χιλίαδες χιλιόμετρα. Εν τω μεταξύ μέρος της επισκευής (χωρίς να σου το λένε) είναι και μια γενναία μείωση στην συμπίεση και άρα στην απόδοση του κινητήρα. Αρα και εκεί φάουλ, μιας και δεν ισχύουν πλέον οι τιμές στην απόδοση του κινητήρα οι οποίες μπορεί να ήταν η βάση για την όποια επιλογή του συγκεκριμενου αυτοκινήτου). Επίσης για ποιο πρίμιουμ μου λέτε? έχεις σκάσει 60Κ, μπαίνες μέσα ολοκαίνουργιο, και βλέπεις το λεβιέ να δονείτε τρελά λες και έχεις μπει σε ταξί..... Στα 120 χαω το τιμόνι να τρέμει λες και έχει πάρκινσον... (είχαν βγάλει και φιρμάνι, αλλάζαν τα ακρόμπαρα, αλλά δεν διόρθωνε τίποτα). Μια τρυπάρα στις 2800 στροφές να είναι ακριβώς εκεί κοντά στα 120χαω, και να σου παίζει τα νεύρα γιατί δεν πορείς να κρατήσεις σταθερό το γκάζι.... και άλλη μια τρύπα στις 3200 στροφές για να έχεις να παίζεις... Ας αναφέρω και τις κλειδαριές... για κάντε μια αναζήτηση στο youtube να δείτε πόσα βίντεο υπάρχνουν με θέμα την επισκευή κλειδαριών απο VAG group... Είτε skoda, είτε VW είτε Audi.... και δεν είναι ότι χαλάνε... απλά δυσλειτουργούν... Κλειδώνουν αλλά δεν ξεκλειδώνουν, ή το αντίστροφο, μερίκες φορές λειτουργούν άλλες όχι... Premium my ass.... Εγώ προειδοποίησα... Αν θέλετε πηγαίντε πάρτε.... Εγώ μακριά.... το έχω παντρευτεί τώρα και κυκλοφορό με το 4-λιτρο μπετόνι λάδι.... πότε θα μπουκάρω στην βιτρίνα της κοσμοκάρ με αυτό.... πες τα φίλε γιατί με τα premium VAG μας έχουν πρήξει. σε γνωστό μου, έσκασε στο παλιό Tiguan ο κινητήρας λόγω του γνωστού προβλήματος, 5 χιλιάρικα καθώς ήταν εκτός εγγύησης. ο VAG έκανε μία έκπτωση, του έκατσε στα 3 χιλιάρικα. όμως και το επόμενο αυτοκίνητο VAG πήρε, το Q3 που θέλεις να πάρεις εσύ, αυτόματο. ωραίο αυτοκίνητο, σχεδιαστικά φαίνεται η διαφορά από το Tiguan μέσα. το έχει 6 μήνες, δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από... χαμηλή στάθμη ψυκτικού μέσου εχθές. συμπλήρωσε και περιμένει να δει εάν χάνει. κουμπάρος μου έχει το Α3, η οθόνη ανοίγει μία, άλλη δεν ανοίγει, οι καθρέφτες που είναι αναδιπλούμενοι, δουλεύουν κάποιες φορές και κάποιες άλλες όχι. πριν είχε ένα golf στο οποίο το παράθυρο άλλοτε έκλεινε και άλλοτε όχι ενώ του έκαιγε και λάδι το μοτέρ (η VAG θεωρεί φυσιολογικό να καίει λάδι το μοτέρ) μου είναι δύσκολο να βρω κατόχους VAG που να μην έχουν προβλήματα δεξια και αριστερά. εάν έχεις γνωστούς, κάνε τους μια ερώτηση πως αισθάνονται και εάν έχουν θέματα με τα αυτοκίνητά τους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, james01gr είπε πες τα φίλε γιατί με τα premium VAG μας έχουν πρήξει. σε γνωστό μου, έσκασε στο παλιό Tiguan ο κινητήρας λόγω του γνωστού προβλήματος, 5 χιλιάρικα καθώς ήταν εκτός εγγύησης. ο VAG έκανε μία έκπτωση, του έκατσε στα 3 χιλιάρικα. όμως και το επόμενο αυτοκίνητο VAG πήρε, το Q3 που θέλεις να πάρεις εσύ, αυτόματο. ωραίο αυτοκίνητο, σχεδιαστικά φαίνεται η διαφορά από το Tiguan μέσα. το έχει 6 μήνες, δεν έχει βγάλει κάποιο πρόβλημα εκτός από... χαμηλή στάθμη ψυκτικού μέσου εχθές. συμπλήρωσε και περιμένει να δει εάν χάνει. κουμπάρος μου έχει το Α3, η οθόνη ανοίγει μία, άλλη δεν ανοίγει, οι καθρέφτες που είναι αναδιπλούμενοι, δουλεύουν κάποιες φορές και κάποιες άλλες όχι. πριν είχε ένα golf στο οποίο το παράθυρο άλλοτε έκλεινε και άλλοτε όχι ενώ του έκαιγε και λάδι το μοτέρ (η VAG θεωρεί φυσιολογικό να καίει λάδι το μοτέρ) μου είναι δύσκολο να βρω κατόχους VAG που να μην έχουν προβλήματα δεξια και αριστερά. εάν έχεις γνωστούς, κάνε τους μια ερώτηση πως αισθάνονται και εάν έχουν θέματα με τα αυτοκίνητά τους καλησπερα και σε ευχαριστω για το feedback και την προσπαθεια να με μεταπεισεις αλλα δεν επιθυμω να μετατραπει το thread σε μια αντιμαχια για το αν τα αυτοκινητα του γκρουπ ειναι γενικως προβληματικα η οχι για αυτο και δεν εδωσα συνεχεια στην κουβεντα αυτη. ειναι μια συζητηση που την βρισκω τελειως ακυρη,. Περα απο διαφορα αναγνωρισμενα προβληματα που εχουν υπαρξει σε ολες τις εταιρειες. στην οικογενεια ειχαμε/εχουμε 4 αυτοκινητα vag, premium και μη, μεταχειρισμενα και καινουρια και δεν εχουν κανει κιχ. εχω γνωστο που δουλευει μεσα στην volvo κ ο οποιος μου λεει να μην διανοηθω να πλησιασω. εχω αλλο φιλο που εχει bmw και ειναι 1 φορα το χρονο στο συνεργειο με αλλη βλαβη καθε φορα. δηλαδη στις υπολοιπες μαρκες παιρνεις ενα αμαξι και ξενοιαζεις ? αν ηταν ετσι θα ειχε κλεισει το γκρουπ. λαχειο ειναι η φαση και ποσο πολυ προσεχει το αυτοκινητο του καποιος. αλλος κανει σερβις καθε 10κ χλμ αλλος καθε 20κ χλμ αλλος ποτε. αλλος το εχει σε γκαραζ, αλλος οχι, αλλος δεν ξερει να το οδηγει και φταιει το αυτοκινητο που επαθε βλαβη, οποια μαρκα και να ειναι. αλλος δεν αναβει η οθονη μια φορα με 40 βαθμους μετα το μπανιο στη θαλασσα (τυχαιο το παραδειγμα) η δεν το εχει στρωσει συμφωνα με τις οδηγιες η δεν εχει κανει τα προβλεπομενα σερβις και λεει α εχει προβλημα το αυτοκινητο σου ειναι δυσκολο να βρεις κατοχους vag που δεν εχουν προβληματα δεξια κ αριστερα γιατι η μιση ελλαδα εχει ενα αυτοκινητο απο εκει. αρα στατιστικα και μονο θα ακουσεις παραπανω θεματα. ειναι ειλημμενη η αποφαση για ενα απο τα 2 μοντελα του θεματος και παντα ελπιζω για μενα και για ολους που παιρνουν ενα αμαξι να μην τραβηξουμε το λαχειο! Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από ritualistic 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, james01gr είπε μου είναι δύσκολο να βρω κατόχους VAG που να μην έχουν προβλήματα δεξια και αριστερά. εάν έχεις γνωστούς, κάνε τους μια ερώτηση πως αισθάνονται και εάν έχουν θέματα με τα αυτοκίνητά τους Το Polo της γυναίκας μου,μοντέλο 2004,δεν είχε ποτέ θέματα με κλειδαριές,παράθυρα,δεν έκαιγε ποτέ σταγόνα λάδι,όλα τα σέρβις στην ώρα τους,ποτέ κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Audi A4 συγγενή,επίσης ποτέ κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Golf,κολλητού,επίσης ποτέ κάποιο σημαντικό πρόβλημα. Α3 φίλου,το έχει 12 χρόνια και αν το άλλαζε πάλι Audi θα έπαιρνε,πιο μεγάλο όμως. Γερμανία όσο ήμουν,20 χρονια,πολλοί γνωστοί με Vw και Audi,όσες φορές κάναμε συζητήσεις για αμάξια,σπάνια να άκουσα παράπονα για τα αμάξια τους. Στο χώρο εργασίας μου λειτουργούν 2 συνεργεία και ένας ηλεκτρολόγος αυτοκινήτων,εκεί να δεις τι ιαπωνικά και Κορεάτικα βλέπω κάθε μέρα,ότι τάχα δεν βγάζουν προβλήματα,το αστείο της εβδομάδας. Οι γενικευσεις μόνο άγνοια δείχνουν,αλλά εντάξει στο insomnia είμαστε,πάρε μόνο Ιάπωνα.Γιαυτο και είπα ότι είναι αφελείς όσοι ρωτάνε εδώ για αγορά αυτοκινήτου,το είπα ευγενικά τώρα, και φυσικά,η κορυφή του λαϊκισμού,ε ο φίλος πιο πάνω που φυσικά πρέπει να δουλεύει στα κεντρικά της VW,στον σχεδιασμό και στη κατασκευη για να γνωρίζει ότι εν γνώση τους κατασκευάζουν ελαττωματικά αμάξια,τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα.Ερχεται και ΣΚ. Η αλήθεια είναι, ότι αν δεν έβγαζε αυτό το γκρουπ ποιοτικα και αξιόπιστα αμάξια για τους πολίτες του κόσμου που έχουν ένα μεσαίο πορτοφόλι,δεν θα πουλούσε τόσο πολύ παγκοσμίως εδώ και δεκαετίες,όπως και η Toyota.Και δεν είναι θέμα μάρκετινγκ. Από εμένα και πάλι Q3. Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από jmmys Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, ritualistic είπε καλησπερα και σε ευχαριστω για το feedback και την προσπαθεια να με μεταπεισεις αλλα δεν επιθυμω να μετατραπει το thread σε μια αντιμαχια για το αν τα αυτοκινητα του γκρουπ ειναι γενικως προβληματικα η οχι για αυτο και δεν εδωσα συνεχεια στην κουβεντα αυτη. ειναι μια συζητηση που την βρισκω τελειως ακυρη,. Περα απο διαφορα αναγνωρισμενα προβληματα που εχουν υπαρξει σε ολες τις εταιρειες. στην οικογενεια ειχαμε/εχουμε 4 αυτοκινητα vag, premium και μη, μεταχειρισμενα και καινουρια και δεν εχουν κανει κιχ. εχω γνωστο που δουλευει μεσα στην volvo κ ο οποιος μου λεει να μην διανοηθω να πλησιασω. εχω αλλο φιλο που εχει bmw και ειναι 1 φορα το χρονο στο συνεργειο με αλλη βλαβη καθε φορα. Δεκάδες συνάδελφοι, γνωστοί, συγγενείς (της γυναίκας) και γείτονες έχουν Βόλβο εδώ (από 70s μοντέλα έως top-of-the-line XC90), κανένας δεν είπε τίποτα ασυνήθιστο πέραν των τιμών σέρβις που είναι όντως τσουχτερές (πληρώνεις το νέο premium branding βλέπεις). Κάποια πράγματα κακώς κείμενα εδώ και εκεί, που είναι 100% αναμενόμενα για οχήματα μαζικής παραγωγής. Δεν είναι σοβιετικά τάνκς που και κλωτσές να βαράς πάνε, αλλά ούτε hangar queens που θέλεις 10 νοματαίους να τα επισκευάζουν πριν τα βγάλεις στο δρόμο. Νορμάλ πράγματα. | Τι ακριβώς σε είπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ritualistic Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 21 λεπτά πριν, LongTom είπε Δεκάδες συνάδελφοι, γνωστοί, συγγενείς (της γυναίκας) και γείτονες έχουν Βόλβο εδώ (από 70s μοντέλα έως top-of-the-line XC90), κανένας δεν είπε τίποτα ασυνήθιστο πέραν των τιμών σέρβις που είναι όντως τσουχτερές (πληρώνεις το νέο premium branding βλέπεις). Κάποια πράγματα κακώς κείμενα εδώ και εκεί, που είναι 100% αναμενόμενα για οχήματα μαζικής παραγωγής. Δεν είναι σοβιετικά τάνκς που και κλωτσές να βαράς πάνε, αλλά ούτε hangar queens που θέλεις 10 νοματαίους να τα επισκευάζουν πριν τα βγάλεις στο δρόμο. Νορμάλ πράγματα. | Τι ακριβώς σε είπε; δεν ρωτησα λεπτομερειες, μου ειπε απλως πως οτι χαλαει πληρωνεται ακριβα στην volvo και οτι δεν ειναι ολοι οι μηχανικοι τους γνωστες οποτε μπορει να την πατησεις οπως και αλλου φυσικα. δεν εχει σημασια σε τελικη αναλυση και ο ανθρωπος δε μου ειπε ναι παρε vag, μην παρεις volvo. θελω να δειξω οτι 10 ανθρωπους να ρωτησεις 10 γνωμες θα παρεις αναλογα με την εμπειρια κ το επιπεδο γνωσεων καποιου. το να πεις σε καποιον ειχε ο κουνιαδος μου ειχε ο φιλος μου κ ο ξαδερφος μου κ οποιον ξερω με vag εχει προβλημα, αρα μην το παρεις θα την πατησεις ειναι καφενειακου επιπεδου επιχειρημα γιατι ετσι ξερω και εγω αλλους 10 που το προσεχαν σαν τα ματια τους και δεν ειχαν σχεδον ποτε σημαντικα θεματα. Νo offense φυσικα γιατι κ εμεις καφενειακη συζητηση κανουμε εδω, δεν το παιζει κανεις γνωστης. απλα δε μπορεις να ξερεις τι χρηση το εκανε το αμαξι του καποιος, ποσο πολυ το προσεχε και τι επιπεδα αντοχων εχει πριν αρχισει τη μουρμουρα για το αυτοκινητο. το αν τα vag εχουν προβλημα η οχι ομως ειναι ηδη αλλη συζητηση που μαλλον εχει ξεπερασει ο ts η δεν τον απασχολει, οταν το θεμα που ρωταει ειναι να επιλεξεις αναμεσα σε 2 vag! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Share Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 52 λεπτά πριν, LongTom είπε Δεκάδες συνάδελφοι, γνωστοί, συγγενείς (της γυναίκας) και γείτονες έχουν Βόλβο εδώ Κυκλοφορούν τόσα πολλά Volvo Ελλαδα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα