geornirv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Παρέλαβα πριν αρκετές μέρες την παραπάνω πρίζα αλλά δεν εχω καταφέρει να την δουλεψω σωστά με το app. Άλλες φορές ανοίγει και μετά δεν κλείνει και το ανάποδο, αλλες φορες βγαίνει offline. Γενικά έχω θέμα. Καποιος την έχει δουλέψει ? Παρακαλώ για την βοήθειά σας.
leuteris107 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, geornirv είπε Παρέλαβα πριν αρκετές μέρες την παραπάνω πρίζα αλλά δεν εχω καταφέρει να την δουλεψω σωστά με το app. Άλλες φορές ανοίγει και μετά δεν κλείνει και το ανάποδο, αλλες φορες βγαίνει offline. Γενικά έχω θέμα. Καποιος την έχει δουλέψει ? Παρακαλώ για την βοήθειά σας. Καλησπέρα. Έχω την παραπάνω πρίζα και την δουλεύω με Tasmota και ΗΑ. Αυτό που έχω παρατηρήσει (όπως κι εσύ) δεν έχει καλό δέκτη και κάνει πολλές αποσυνδέσεις όταν βρίσκεται λίγο μακριά (2 δωμάτια) από το router. Αντίθετα κοντά και με καλό σήμα δουλεύει μια χαρά.
geornirv Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 6 ώρες πριν, leuteris107 είπε Καλησπέρα. Έχω την παραπάνω πρίζα και την δουλεύω με Tasmota και ΗΑ. Αυτό που έχω παρατηρήσει (όπως κι εσύ) δεν έχει καλό δέκτη και κάνει πολλές αποσυνδέσεις όταν βρίσκεται λίγο μακριά (2 δωμάτια) από το router. Αντίθετα κοντά και με καλό σήμα δουλεύει μια χαρά. Εγώ κοντά την έχω αλλά δεν μου δουλεύει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα