Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας, κάποια στιγμή στο μέλλον θέλω να κάνω αναβάθμιση το pc μου, αλλά επειδή θα αργήσει να γίνει και επειδή με τρώει η περιέργεια ήθελα να ρωτήσω πληροφοριακά από τώρα τι πιστεύετε ότι πρέπει να αναβαθμίσω (βέβαια η αγορά και οι τιμές αλλάζουν αλλά με τα τωρινά δεδομένα ρωτάω). Με νοιάζει συγκεκριμένα το game F1 2020, σκέφτομαι να πάρω και τιμονιέρα όταν θα μπω στην διαδικασία οπότε  κατά βάση μόνο αυτό το game με νοιάζει. Λογικά τον επεξεργαστή θα χρειαστεί να αλλάξω, αλλά θέλω να μου πείτε αν χρειάζεται να αλλάξω και κάρτα γραφικών ή και τίποτα άλλο (η μητρική μου θέλω να πιστεύω πως δεν θα χρειαστεί άλλαγμα). Δεν το θέλω σε low γραφικά να παίζει προφανώς... Και φυσικά ρωτάω για VFM parts. 

PC parts:

μητρική: Asus Z170-P
επεξεργαστής: Intel Core i5 6500
καρτες RAM: Corsair Vengeance LPX 8GB DDR4-2133MHz (CMK8GX4M2A2133C13R)
καρτα γραφικών: MSI GeForce GTX750 Ti 2GB Twin Frozr OC Gaming (N750Ti TF 2GD5/OC)
τροφοδοτικό: Corsair VS Series VS650 80Plus

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Εδώ μπορείτε να δείτε τι χρειάζεται για να παίξει το παιχνίδι σε μεσοχαμηλά και σε αξιοπρεπή γραφικά. Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών θέλουν αναβάθμιση και άλλα 8GB ραμ.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι το είχα δει, αλλά τώρα είδα πως λέει πάνω και τα pcparts. Ευχαριστώ όπως και να χει 🙂

Επεξ/σία από GeorgeR1_700
Δημοσ.

Επεξεργαστή:  i7-6700K ή  i7-7700K

Μνήμες: άλλο ένα κιτ με τις ίδιες

Κάρτα γραφικών: GTX 1650 (SUPER), RX 580 (Πιστεύω θά' ναι εντάξη αυτές, εκτός από λίγο bottleneck που θα τρώνε από τον επεξεργαστή)

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Κάρτα γραφικών: GTX 1650 (SUPER), RX 580 (Πιστεύω θά' ναι εντάξη αυτές, εκτός από λίγο bottleneck που θα τρώνε από τον επεξεργαστή)

Οπότε παίζει να έχω κωλύματα στο game ώρες ώρες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Τέρης Α. είπε

πολλοι εβαζαν ι5 2400, ι5 3470 με 12 μνημη σε rx 570,ρχ 470,  1650super, 

και ετρεχαν πολυ καλα, ωστε να μην χρειαστει να αγορασουν αμεσα 4η ή 5η γενια κλπ.

https://pc-builds.com/calculator/Core_i5-6500/Radeon_RX_580/0FV0Yg/

ι5 6ης γενιας τρεχει πολυ καλα ρχ 580

αν ηθελα περιπου 140 ευρω για ι7 

ισωε ψαχνομουν για ξεον , συνηθως ερχεται αρκετα φθηνοτερα.

εχω την εντυπωση οτι ο ι5 6500 θα τρεχει  ανετα και την 1650 σουπερ.

τωρα εσυ επιλεγεις αναλογα τι θες να φτιαξεις.

αλλαξα τον ι5 2320 σε χεον 1260L , και τρεχει καρτα 760 , κοντινη της 1050  για πλακα.

και ο 2320 την ετρεχε ανετα, 

αλλα ο ξεον δουλευει συχνα στο 70% κ η καρτα 90  ,99!

Επεξ/σία από peiraiask
  • Like 1
Δημοσ.

Σε περίπτωση που κάνω την αναβάθμηση σιγά σιγά, δηλ αν για αρχή πάρω μόνο cpu, και τρέχω το game στα low, θα τα βγάλει πέρα πιστέυετε? Το can you run it μου λέει πως έιναι οκ στα low αλλά δεν ξέρω αν ισχύει στο 100%.

image.png.04aaf932e1c337cf4a5968126e56bbd2.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αμα αλλαξεις μονο σιπιου θα πεταξεις λεφτα. τα ιδια θα παιζει.

κολλαει η καρτα γραφικων, την τερματιζει για πλακα ο 6500.

δεν μπορει να δωσει περισσοτερες επιδοσεις το συστημα με την 750τι.

750 τι την καλυπτει ευκολα ακομη και ο ι3 2100. ειναι καρτα 10 ή 15ετιας, 

ι7 7000κ βαζουν αμα εχουν αγορασει καρτες των 300,400,500,600ευρω.κλπ

θα πηγαινα σε καταστημα να ρωτησω για πιο αναλυτικα να κατσουν να μου εξηγησουν

ολες τις ερωτησεις

Επεξ/σία από peiraiask
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα περισσότερα παιχνίδια εκμεταλλεύονται την κάρτα γραφικών. Πριν κάνετε την αναβάθμιση δοκιμάστε με το υπάρχον σύστημα να δείτε πως πηγαίνει ή δείτε βίντεο στο Youtube από άλλους που το δοκίμασαν σε παρόμοιο σύστημα με το δικό σας π.χ. παρακάτω, στο οποίο φαίνεται ότι η ραμ σίγουρα χρειάζεται αναβάθμιση. Αν είστε ο.κ. με την απόδοση που δείχνει το βίντεο δε χρειάζεται κάτι άλλο, αλλιώς χρειάζεται και κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής ίσως να μη χρειαστεί.

Επεξ/σία από Τέρης Α.
  • Thanks 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Τέρης Α. είπε

Τα περισσότερα παιχνίδια εκμεταλλεύονται την κάρτα γραφικών. Πριν κάνετε την αναβάθμιση δοκιμάστε με το υπάρχον σύστημα να δείτε πως πηγαίνει ή δείτε βίντεο στο Youtube από άλλους που το δοκίμασαν σε παρόμοιο σύστημα με το δικό σας π.χ. παρακάτω, στο οποίο φαίνεται ότι η ραμ σίγουρα χρειάζεται αναβάθμιση. Αν είστε ο.κ. με την απόδοση που δείχνει το βίντεο δε χρειάζεται κάτι άλλο, αλλιώς χρειάζεται και κάρτα γραφικών. Ο επεξεργαστής ίσως να μη χρειαστεί.

Ναι πολύ σωστό αυτό, αν και το ήξερα καθώς το είχα κάνει παλιότερα το ξέχασα τελείως. Σας ευχαριστώ όλους θερμά για τον χρόνο σας και την πολύ καλή βοήθειά σας. Να έχετε ένα καλό απόγευμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...