Fotografos Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Καλημερα, με εβαλε ο ανηψιος μου να του βρω μερικα παιχνιδια και επειδη εγω ειμαι ασχετος-εως πολυ ασχετος ειπα να ρωτησω εδω. Μου ζητησε αυτα: Full Throttle Monkey Island 1 + 2 Day Of The Tentacle Indiana Jones and the fate of the atlandis Sam & Max Και οτιδηποτε αλλο γνωριζετε, παρομοιο κλπ
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Lucas Arts ολε!Ολα ειναι παιχνιδαρες!Και αρκετα παλια!(δεκαετιας) Το sam and max θα το βρεις για κατεβασμα εδω http://www.filecity.gr/download.asp?rec=3420 (απ οτι ξερω ειναι νομιμο(abandonware)...Αν κανω λαθος dear mods το διορθωνω! Τα υπολοιπα δεν νομιζω να τα βρεις νομιμα...Με αλλους τροπους δεν νομιζω πως θα δυσκολευτεις!
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 ...να προσθεσω πως υπηρχε πριν απο λιγο καιρο ενα πακετο στον παπασωτηριου που ειχε μεσα τρια απο αυτα που ζητας και αξιζε τα λεφτα του 100%!Δεν χανεις τιποτα αν ριξεις μια ματια και μην διστασεις να του τα παρεις του παιδιου original αν το βρεις!Tα αξιζουν τα λεφτα τους μεχρι τελευταιο λεπτο!
Fotografos Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Ευχαριστω, απ οσο εχω καταλαβει ειναι δωρεαν αυτα τα παιχνιδια οποτε ποιος ο λογος να τα αγορασω?
Moderators Gi0 Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Moderators Δημοσ. 3 Μαΐου 2004 Δεν ειμαι σιγουρος πως ειναι ολα δωρεαν...Το sam and max προφανως ειναι..Ριξε μια ματια στο site της Lucas Arts,στα...σκυλια(underdogs)η αλλα abandonware sites μηπως και τα βρεις...Το Full Throttle παντως που το εψαχνα δεν το βρηκα καπου εκτος απο emule κλπ και το αγορασα..."Αν εχεις συνδεση,προχωρα"κοινως...Αλλιως αγορασε τα αν τα βρεις καπου!Ξαναλεω πως τα αξιζουν τα λεφτα τους!
Fotografos Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δεν βρηκα τιποτα Μπορει να βοηθησει καποιος?
panokali Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δημοσ. 6 Μαΐου 2004 Δε βάζεις και μια αγγελία στην ενότητα ζήτηση? Σίγουρα κάποιος θα τα έχει στο ράφι του. (Δεν ξέρω βέβαια αν θα θέλει να τα πουλήσει...)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.