StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Κριμα για το μπερδεμα που συναντησες,αλλα σκεψου το σαν ενα μαθημα. Πηγες να παραγγειλεις κινεζικα εσωρουχα,απο πωλητη στην κινα,για να στα στειλει απο ευρωπαικη αποθηκη. Ασε που πιθανοτατα δε θα σου καναν ( οχι εσενα ) και θα εμπλεκες σε αλλες ιστοριες. Εκει λοιπον που ειπες ελα μωρε φθηνα ειναι,μια χαρα ακριβα σου βγηκε τελικα. Μα εσωρουχα απο Κινα και εσυ ρε αδερφε μου; Αντε τωρα καμια Αγ. Βαρβαρα να ψωνισεις,και μετα βγαλε το μωρο για δειπνο,δωστης και τα εσωρουχα μολις γυρισετε οτι δηθεν ειναι απο Κινα,και ολα καλα. ΥΓ αλλαξε τον τιτλο,σε καμια περιπτωση δε φταιει η ΤΝΤ,νομιζω ειναι ξεκαθαρο αυτο. Εσυ με τον κινεζο φταιτε Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από StamTheMan
Talos82 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Φταίει και η ΤΝΤ, για τις τιμές που δίνει. Όχι δηλαδή ότι και οι άλλες εταιρίες θα ήταν καλύτερες σε αυτή την περίπτωση. 25 ευρώ + ΦΠΑ έκδοση διατακτικης, καθαρό κέρδος της ΤΝΤ. 23 ευρώ έξοδα διαχείρισης πακέτου αεροδρομίου, καινούριο παπατζηλικι. Μέχρι τώρα μόνο για μεταφορά με airfreight το ήξερα να υφίσταται, ζήλεψαν και τα κούριερ φαίνεται. Δηλαδή πως θα ερχόταν το πακέτο ούτως ή άλλως, δεν θα πέρναγε από αεροδρόμιο; Όταν έρχεται το πακέτο από Ευρώπη γιατί δεν πληρώνουμε όλοι το ποσό αυτό, αφού πάλι έχουν να διαχειριστούν πακέτο στο αεροδρόμιο; (Γιατί χάνουν την ευκαιρία να το σταματήσουν λόγω τελωνειου και να μας χρεώσουν ότι θέλουν, είναι η απάντηση) Και θέλουν 23 ευρώ για να διαχειριστούν το πακέτο του ενός κιλού; Ο άνθρωπος το είπε, να ήταν κάνα 60άρι, θα το πλήρωνε. 26 ευρώ δασμοί, που είναι λογικό και αμοιβή εκτελωνιστή 46, νομίζω θα ήταν ΟΚ. Αλλά αντι να βγάζουν το κέρδος τους από την μεταφορά, πάνε να το βγάλουν (και) από τους εκτελωνισμους. Επεξ/σία 8 Σεπτεμβρίου 2020 από Talos82 1
sunlight2030 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 16 ώρες πριν, Salvation81 είπε Απο την στιγμη που κατι εκτελωνιζεται ΔΕΝ μπορει να αρνηθει καποιος την παραλαβη, τουλαχιστον αυτο ξερω εγω. Μπορει να αρνηθει ΠΡΙΝ γινει ο εκτελωνισμος. Επισης κανενα πακετο δεν επιστρεφεται απο κουριερ αν η κουριερ δεν εχει γραπτη εντολη (παλια ηταν αναγκαστικα του αποστολεα, τωρα νομιζω και ο αποδεκτης με ενα email μπορει να δωσει εντολη). Παντως αν σου ερθει στο σπιτι σου δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλεις ακρη με το να αρνηθεις παραλαβη. Χλωμο ως απιθανο το paypal να επιστρεψει χρηματα επειδη ο αποδεκτης αρνηθηκε παραλαβη. Το πακετο εφτασε, απο εκει και περα το τελωνειο ειναι ασχετο με το paypal. Δεν ισχύει αυτό που λες είχα παραγγείλει κάτι τσιπάκια απο Αμερική με κόστος κάπου 30€ και ήρθαν με DHL αλλα αυτή τι φορά περάσαν τελωνείο, μου είπαν μόνο ο εκτελωνιστής θέλει 70€ οπότε αρνήθηκα την παραλαβή και τα έστειλαν πίσω. Μετά απο 2 μήνες μου είχαν πιστώσει και τα χρήματα, η εταιρία ομως δεν ήταν και κάποια μικρή μιλάμε εχει κύκλο εργασιών κάτι δισεκατομμύρια
TuXaKoS Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Πάντως το site το αναφέρει ξεκάθαρα: Clothes are commonly taxed item, so we strongly recommend you check. Yoins cannot give you advice or information about tax rates and customs charges in your country. We advise you to find out about the local regulations prior to ordering from us. Please note that all import taxes/duties are the buyer’s responsibility. Ο μόνος τρόπος είναι να αρνηθεί την παραλαβή και να πιέσει το site να του επιστρέψει τα χρήματα (που βάση του παραπάνω δεν το βλέπω πιθανό). Δεν νομίζω ότι έχει καμία πιθανότητα μέσω τράπεζας (καθώς χρησιμοποιήθηκε χρεωστική).
rofio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Λοιπον μου εστειλαν email και μου προσφεραν 60% refund λογο των εξτρα εξοδων για τα μεταφορικα τους. Θα πρεπει να τους στειλω το email της ΤΝΤ και θα με ενημερωσουν. Οσο για το τελωνειο ναι καλυπτονται και ειναι σεβαστο το οποιο ποσο θα επιβαλουν αλλα το κοστος της μεταφορικης (ΤΝΤ) ειχα μαυρα μεσανυχτα και δεν αναφεροταν ΠΟΥΘΕΝΑ.
Salvation81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, sunlight2030 είπε Δεν ισχύει αυτό που λες είχα παραγγείλει κάτι τσιπάκια απο Αμερική με κόστος κάπου 30€ και ήρθαν με DHL αλλα αυτή τι φορά περάσαν τελωνείο, μου είπαν μόνο ο εκτελωνιστής θέλει 70€ οπότε αρνήθηκα την παραλαβή και τα έστειλαν πίσω. Μετά απο 2 μήνες μου είχαν πιστώσει και τα χρήματα, η εταιρία ομως δεν ήταν και κάποια μικρή μιλάμε εχει κύκλο εργασιών κάτι δισεκατομμύρια Μπερδευεσαι, ΔΕΝ ειχε εκτελωνιστει το πακετο σου, απλα σου ειχαν πει ποσο θα κοστισει. Απαξ και το πακετο εκτελωνιστει και ερθει στην πορτα σου Δεν μπορεις να αρνηθεις την παραλαβη (τωρα αν καποιος ειναι αλλου γιαλλου και κλεισει την πορτα στα μουτρα του κουριερ και ρισκαρει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα).
sunlight2030 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Salvation81 είπε Μπερδευεσαι, ΔΕΝ ειχε εκτελωνιστει το πακετο σου, απλα σου ειχαν πει ποσο θα κοστισει. Απαξ και το πακετο εκτελωνιστει και ερθει στην πορτα σου Δεν μπορεις να αρνηθεις την παραλαβη (τωρα αν καποιος ειναι αλλου γιαλλου και κλεισει την πορτα στα μουτρα του κουριερ και ρισκαρει αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα). Σωστά άλλα αν δεν κάνω λάθος δεν το εκτελώνισαν άπλα του είπαν πόσο θα κοστίσει και αν αποδεχτεί τότε ναι πρέπει να πληρώσει
thodoris5321 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Στην ιστοσελίδα δε βρήκα πουθενά να αναφέρει από που τα στέλνουν. Πληροφορίες που βρήκα είναι, έχουν γραφεία επικοινωνίας στην Κύπρο, στο tracking σε πάει σε cn.dhl/en δηλαδή Κίνας, έχουν αποθήκες μεταξύ άλλων σε Καναδά, UK, Γαλλία. Δε στέλνουν σε Κίνα(!) και άλλες χώρες. TS, εάν έχεις πληροφορίες ότι όντως θα σου έστελναν από Ευρώπη, τότε πρέπει να πάρεις ότι αποδείξεις έχεις και να πας στην τράπεζά σου να το κάνουν dispute, έχεις 180 ημέρες προθεσμία από την αγορά, βέβαια επειδή είπες ότι είναι προπληρωμένη κάρτα δεν ξέρω τι νομική κάλυψη έχει σε τέτοια θέματα.
Salvation81 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, sunlight2030 είπε Σωστά άλλα αν δεν κάνω λάθος δεν το εκτελώνισαν άπλα του είπαν πόσο θα κοστίσει και αν αποδεχτεί τότε ναι πρέπει να πληρώσει Δεν ξερω συγκεκριμενα εδω τι γινεται, εμενα ποτε δεν μου εχουν πει να Προπληρωσω το τελωνειο, παντα εκτελωνιζεται κατι, μου το φερνουν στο γραφειο η στο σπιτι, πληρωνω και τελειωνει εκει το θεμα. Εδω λεει του ειπαν να κανει καταθεση οποτε δεν ξερω τι παιζει.
rofio Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 25 λεπτά πριν, thodoris5321 είπε Στην ιστοσελίδα δε βρήκα πουθενά να αναφέρει από που τα στέλνουν. Πληροφορίες που βρήκα είναι, έχουν γραφεία επικοινωνίας στην Κύπρο, στο tracking σε πάει σε cn.dhl/en δηλαδή Κίνας, έχουν αποθήκες μεταξύ άλλων σε Καναδά, UK, Γαλλία. Δε στέλνουν σε Κίνα(!) και άλλες χώρες. TS, εάν έχεις πληροφορίες ότι όντως θα σου έστελναν από Ευρώπη, τότε πρέπει να πάρεις ότι αποδείξεις έχεις και να πας στην τράπεζά σου να το κάνουν dispute, έχεις 180 ημέρες προθεσμία από την αγορά, βέβαια επειδή είπες ότι είναι προπληρωμένη κάρτα δεν ξέρω τι νομική κάλυψη έχει σε τέτοια θέματα. Δυστυχώς δε λέει κάπου ότι αν είσαι σε ευρωπαϊκη χώρα θα σε εξυπηρετήσει ευρωπαϊκη αποθήκη. Επίσης δεν έχω το χρόνο να μπλέκω με τις τράπεζες γιατί εκτός από έλλειψη χρόνου δε νομίζω να γίνει κάτι μιας και αρκετά πράγματα που λένε στο σάιτ είναι λόγο γενικά και αόριστα οπότε δε μπορώ να πατήσω κάπου.
StamTheMan Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 11 ώρες πριν, Talos82 είπε Φταίει και η ΤΝΤ, για τις τιμές που δίνει. Όχι δηλαδή ότι και οι άλλες εταιρίες θα ήταν καλύτερες σε αυτή την περίπτωση. Το θεμα ομως εδω δεν ειναι η ΤΝΤ,αλλα ο πωλητης. Οι τιμες αυτες ειναι πανω κατω για αυτες τις υπηρεσιες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα