rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Απο την στιγμη που κατι εκτελωνιζεται ΔΕΝ μπορει να αρνηθει καποιος την παραλαβη, τουλαχιστον αυτο ξερω εγω. Μπορει να αρνηθει ΠΡΙΝ γινει ο εκτελωνισμος. Επισης κανενα πακετο δεν επιστρεφεται απο κουριερ αν η κουριερ δεν εχει γραπτη εντολη (παλια ηταν αναγκαστικα του αποστολεα, τωρα νομιζω και ο αποδεκτης με ενα email μπορει να δωσει εντολη). Παντως αν σου ερθει στο σπιτι σου δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλεις ακρη με το να αρνηθεις παραλαβη. Χλωμο ως απιθανο το paypal να επιστρεψει χρηματα επειδη ο αποδεκτης αρνηθηκε παραλαβη. Το πακετο εφτασε, απο εκει και περα το τελωνειο ειναι ασχετο με το paypal. Για να εκτελωνηστει πρέπει να πληρώσω πρώτα. Από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει θα επικοινωνήσω με το site που έκανα τη παραγγελία και ή μου κάνει refund ή απλώς έχασα 60€
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, rofio είπε Για να εκτελωνηστει πρέπει να πληρώσω πρώτα. Από τη στιγμή που δεν έχω πληρώσει θα επικοινωνήσω με το site που έκανα τη παραγγελία και ή μου κάνει refund ή απλώς έχασα 60€ Καμια σχεση, εκτελωνιζεται και ερχεται στην πορτα σου οπου και πληρωνεις και αποτι βλεπω με αυτα που ανεβασες εκτελωνιστηκε ηδη. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Καμια σχεση, εκτελωνιζεται και ερχεται στην πορτα σου οπου και πληρωνεις και αποτι βλεπω με αυτα που ανεβασες εκτελωνιστηκε ηδη. Ότι και να έκανε πρέπει να πληρώσω πρώτα για να μου έρθει. Μου έχουν δώσει λογαριασμό για να καταθέσω τα χρήματα αλλά ακόμα δε τους έχω δώσει εντολή να τα εκτελωνησουν αυτοί η κάποιος δικός μου στο τελωνείο.
giwrgos555 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Βάλε εναν γνωστό σου ρε φίλε να στο εκτελωνίσει αντί να πληρώσεις τα νταβατζιλίκια τους.
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 6 λεπτά πριν, rofio είπε Ότι και να έκανε πρέπει να πληρώσω πρώτα για να μου έρθει. Μου έχουν δώσει λογαριασμό για να καταθέσω τα χρήματα αλλά ακόμα δε τους έχω δώσει εντολή να τα εκτελωνησουν αυτοί η κάποιος δικός μου στο τελωνείο. Εγω πρωτη φορα ακουω καταθεση σε λογαριασμο, ακομα και αυριο που περιμενω πακετο που περασε τελωνειο θα πληρωσω στο κουριερ. Το ιδιο εχει γινει και αλλες φορες με την Orbit που εχει την FedEx/TNT στην Ελλαδα. Δεν ξερω αν εχει να κανει που ειμαι "γνωστος" σε ολους στις κουριερ πλεον αλλα δεν νομιζω. 1 λεπτό πριν, giwrgos555 είπε Βάλε εναν γνωστό σου ρε φίλε να στο εκτελωνίσει αντί να πληρώσεις τα νταβατζιλίκια τους. Δεν θα γλυτωσει πολλα, αντε κανα 20-30αρι στο τελος (βαλε και βενζινες αν ειναι να παει καποιος εκει που δεν δουλευει ηδη εκει και δεν γλυτωνει σχεδον τιποτα).
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 2 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εγω πρωτη φορα ακουω καταθεση σε λογαριασμο, ακομα και αυριο που περιμενω πακετο που περασε τελωνειο θα πληρωσω στο κουριερ. Το ιδιο εχει γινει και αλλες φορες με την Orbit που εχει την FedEx/TNT στην Ελλαδα. Δεν ξερω αν εχει να κανει που ειμαι "γνωστος" σε ολους στις κουριερ πλεον αλλα δεν νομιζω. Δεν θα γλυτωσει πολλα, αντε κανα 20-30αρι στο τελος (βαλε και βενζινες αν ειναι να παει καποιος εκει που δεν δουλευει ηδη εκει και δεν γλυτωνει σχεδον τιποτα). Ναι εννοείται δε θα γλιτώσω τίποτα τρελό αν όχι τίποτα αλλά μου έδωσε την επιλογή να επιλέξω. Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό το συμβάν διότι πάντα με ΕΛΤΑ ερχόντουσαν τα πράγματα μου και όχι ιδιωτική εταιρεία.
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, rofio είπε Ναι εννοείται δε θα γλιτώσω τίποτα τρελό αν όχι τίποτα αλλά μου έδωσε την επιλογή να επιλέξω. Πρώτη φορά μου τυχαίνει αυτό το συμβάν διότι πάντα με ΕΛΤΑ ερχόντουσαν τα πράγματα μου και όχι ιδιωτική εταιρεία. Αν στειλεις δικο σου ατομο σου αφαιρουν την δικια τους χρεωση για τον εκτελωνισμο αλλα σου φορτωνουν αλλα που δεν θα ειχες πριν οποτε το αποτελεσμα κατεμε δεν αξιζει για να πας εσυ η καποιος αλλος εκει (πχ ειχα παει με ενα φιλο γιατι για ενα ταμπλετ των 68ε επρεπε να δωσει 120ε στην DHL. Στο τελος πληρωσε 88ε, βαλε κανα 15αρι βενζινες με διοδια και φυσικα το 2ωρο που φαγαμε εκει και οπως καταλαβαινεις κακως πηγαμε). Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81 1
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ασε που αυτα τα εσωρουχακια που μου παράγγειλες αποκλείεται να κάνουν σε Ελληνίδα, και δεν μπορώ να φανταστώ και την άψογη ποιότητα τους σε ύφασμα ραφή κλπ 😄
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 @rofio από πού παράγγειλες και γιατί έβαλες express shipping;
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 27 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε Ασε που αυτα τα εσωρουχακια που μου παράγγειλες αποκλείεται να κάνουν σε Ελληνίδα, και δεν μπορώ να φανταστώ και την άψογη ποιότητα τους σε ύφασμα ραφή κλπ 😄 Καλα κινεζικη ποιοτητα εξου και οι χαμηλες τιμες. 18 λεπτά πριν, Malthador είπε @rofio από πού παράγγειλες και γιατί έβαλες express shipping; Απο το yoins.com και γιατι τα κανονικα ειχαν 6 ευρω και τα express 8 ευρω. Sooo για 2 ευρω νομιζω ειναι αυτονοητο.
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ασε που αυτα τα εσωρουχακια που μου παράγγειλες αποκλείεται να κάνουν σε Ελληνίδα, και δεν μπορώ να φανταστώ και την άψογη ποιότητα τους σε ύφασμα ραφή κλπ 😄 Σε πληροφορω γυναικειο εσωρουχο που εδω το βρηκα σε σχετικα μεγαλη αλυσιδα στα 32ε το βρηκα απο Κινα στα 9ε. Και η λιστα ειναι αρκετα μεγαλη. Το ιδιο και με ρουχα, 40ε φουστανι το βρηκα 14ε απο Κινα (τα εψαξα γιατι μου τα αναφερε η δικια μου και ειμουν περιεργος να δω τι παιζει). Ενταξει δεν ειναι χαζοι, αγοραζουν ποσοτητες απο Κινα και στα πασαρουν πολλες φορες επανω. Το οτι υπαρχουν και ΚΑΛΕΣ και ΑΚΡΙΒΕΣ μαρκες ναι οκ, εκει δεν μιλαμε ομως για 20-30-40ε. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81 1
mourouzis2005 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ρε παιδια, ολοι έχεις που επικρινετε τον TS γιατί αγόρασε εσώρουχα από την Κινα, δεν είδατε που εγραψε ότι τα παρήγγειλε απο Ευρωπη και του τα έστειλαν από Κινα?
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, mourouzis2005 είπε Ρε παιδια, ολοι έχεις που επικρινετε τον TS γιατί αγόρασε εσώρουχα από την Κινα, δεν είδατε που εγραψε ότι τα παρήγγειλε απο Ευρωπη και του τα έστειλαν από Κινα? Κοιτα για να λεμε και του λογο το αληθες. Βρακι με τα εξραδακια του, με 2 ευρω δε χρειαζεται να σου πει κανεις απο που ειναι.... 😂 Προφανως οι περισσοτεροι εμποροι στην Ελλαδα παραγγελνουν απο Κινα και τα εχουν στην 3πλασια τιμη και δε τους αδικω φυσικα, αλλα επειδη εχουμε ελευθερη αγορα δικαιομα του καθενος απο που τα αγοραζει. Ωστοσο την επαθα και την επομενη με μεγαλυτερη προσοχη. Παντα φιλικα
Son^Goku Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μίλα με την τράπεζα σου να ακυρωθεί η συναλλαγή και πες ευγενικά στη μεταφορική να πάνε να δούνε που βρέχει. Ο πωλητής τι γνώμη έχει για το θέμα;
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Son^Goku είπε Μίλα με την τράπεζα σου να ακυρωθεί η συναλλαγή και πες ευγενικά στη μεταφορική να πάνε να δούνε που βρέχει. Ο πωλητής τι γνώμη έχει για το θέμα; Η συναλλαγή έχει γίνει από τις 27 του μηνός οπότε λογικά δε μπορώ να κάνω κάτι. Ο πωλητής είναι αργών ρυθμών, σιγά σιγά. Αύριο μπορεί να έχω απάντηση. Βέβαια έψαξα κριτικές από 2 site και μου έπεσαν τα μαλλιά. 2-3 στα 5 και πολλοί με παρόμοιο πρόβλημα. Την πάτησα για τα καλά 😅🤬
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα