rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Καλησπερα σας, προσφατα εκανα μια παραγγελεια με ρουχα και επειδη καποια δεν ηταν σε στοκ στην ευρωπη μου τα εστειλαν ολα απο Κινα, χωρις βεβαια να με ενημερωσουν. Αφου τους ενοχλησα, μιας και ειχε γινει και λαθος με το tracking number, εξεφρασα την ανησυχια μου για το τελωνειο και που δεν υπηρχε ενημερωση ειτε οτι μπορει να σταλθουν απο Κινα ειτε να επιλεξω αν θελω να μου τα αποστειλουν απο εκει. Με τα πολλα με καθυσηχασαν και λεω "οκευ, ποσο να μου ερθουν οι δασμοι στην τελικη?! κλαιν" Μια βδομαδα μετα αφοτου φτανει το πακετο μεσο Βελγιου, μου τηλεφωνουν απο την TNT courier η οποια εχει αναλαβει τη μεταφορα και με ενημερωνουν οτι τα παγια εξοδα (αποθηκευση κτλ) ανερχονται στα 100 ευρω και τα εξτρα οπως οι δασμοι θα με ενημερωσουν αργοτερα. Πεφτω απο τα συννεφα λοιπον.... ακομα πεφτω βασικα. Δηλαδη για μια αγορα 63 ευρω το κοβω να πληρωσω εξτρα 120+ ευρω. Υ.Γ. Για τα 100 ευρω που ειναι το πλαφον ειχα μαυρα μεσανυχτα και δε βρηκα καπου να αναφερεται. Η ερωτηση τωρα ειναι, τι κανω??? Εκτος οτι θα παραπονεθω στο site που εκανα την αγορα και θα ζητησω refund χωρις να παραλαβω το πακετο, μπορω να μιλησω με την προστασια του καταναλωτη για το εξωφρενικο ποσο της TNT? Υ.Γ. 2 Και 60 ευρω να μου ερχοταν να πληρωσω για του τελωνειου και της TNT δε θα ειχα θεμα, εξαλου ηταν αρκετα φθηνα τα ρουχα οποτε και στη διπλασια τιμη να τα επερνα παλι ευχαριστημενος θα ημουν,
vagos789 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δεν το παραλαμβανεις και επιστρεφει ως ανεπιδοτο,δεν βλεπω αλλη λυση που να εχει νοημα
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, vagos789 είπε Δεν το παραλαμβανεις και επιστρεφει ως ανεπιδοτο,δεν βλεπω αλλη λυση που να εχει νοημα Με αυτη τη σκεψη εχω μεινει μεχρι στιγμης, αφου τους ενοχλησω ολους και φουλαρω αρνητικα reviews και καταγγελιες (εαν γινεται).
asmilon Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 H TNT τι σου φταιει την δουλεια της κανει, πρεπει να συνεννοηθεις με την εταιρια που αγορασες τα ρουχα και να αναλαβουν αυτοι το κοστος απο την στιγμη που λαθος εγινε απο πλευρας τους.
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, asmilon είπε H TNT τι σου φταιει την δουλεια της κανει, πρεπει να συνεννοηθεις με την εταιρια που αγορασες τα ρουχα και να αναλαβουν αυτοι το κοστος απο την στιγμη που λαθος εγινε απο πλευρας τους. Το θεμα ειναι οτι μου πετάει ενα 100 ευρω το οποιο δε βρισκω πουθενα να αναγραφεται. Προφανως κανει τη δουλεια της και προφανως θελει να βγαλει κερδος απο αυτο.
eyw Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 50 minutes ago, rofio said: ...μου τηλεφωνουν απο την TNT courier η οποια εχει αναλαβει τη μεταφορα και με ενημερωνουν οτι τα παγια εξοδα (αποθηκευση κτλ) ανερχονται στα 100 ευρω και τα εξτρα οπως οι δασμοι θα με ενημερωσουν αργοτερα. ... συνήθως τα από Κίνα έρχονται με free shipping σε 2 μήνες, η TNT πως εμπλέκεται και ζητάει και 100€ αποθήκευση? μήπως ζήτησες expedited delivery? Πόσα m3 και kg είναι το κουτί ή κάσα? Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν το παραλάβεις μήπως χάνεις τα λεφτά σου? Για τελωνεία και δασμούς από Κίνα είχε γίνει μέγα μπέρδεμα πέρσι, αν κάποιος θυμάται ας μας φωτίσει τι ισχύει. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από eyw
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 11 λεπτά πριν, eyw είπε συνήθως τα από Κίνα έρχονται με free shipping σε 2 μήνες, η TNT πως εμπλέκεται και ζητάει και 100€ αποθήκευση? μήπως ζήτησες expedited delivery? Πόσα m3 και kg είναι το κουτί ή κάσα? Σε περίπτωση που για οποιονδήποτε λόγο δεν το παραλάβεις μήπως χάνεις τα λεφτά σου? Για τελωνεία και δασμούς από Κίνα είχε γίνει μέγα μπέρδεμα πέρσι, αν κάποιος θυμάται ας μας φωτίσει τι ισχύει. Είχα βάλει express shipping και εκείνοι τα έστειλαν με την TNT. Τώρα το μέγεθος τι να σου πω, 10 εσώρουχα της κοπέλας μου είναι, δε θα είναι και κάτι μεγάλο. Μπορεί αυτοί να έκαναν κάτι γιατί υποτίθεται θα μου ερχόντουσαν από ευρωπαϊκη αποθήκη.
NikosKallithea Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ολες οι εταιρειες courier τοσα χρεώνουν. Για να παρεις τα χρηματα πίσω πρεπει να γυρισει και το δεμα πίσω, που δεν ειναι και 100% σίγουρο. Επίσης οσα και αρνητικά σχολια και αν αφησεις αυτος που θα τα διαβάσει θα σταματήσει το διάβασμα εκει που θα γραφεις για το τελωνείο. Ολες οι εταιρειες στον πλανητη συν του παυπαλ αναφέρουν ρητά στους ορους οτι αν υπάρξει χρέωση τελωνείου τα εξοδα είναι δικα σου. Μονο το babggood εχει βρει το κολπο. . Καλα και συ τώρα εσώρουχα απο την Κίνα, και για γυναίκα😄😄 Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από NikosKallithea
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Ολες οι εταιρειες courier τοσα χρεώνουν. Για να παρεις τα χρηματα πίσω πρεπει να γυρισει και το δεμα πίσω, που δεν ειναι και 100% σίγουρο. Επίσης οσα και αρνητικα σχολια και αν αφησεις αυτος που θα τα διαβάσει θα σταματήσει το διαωασμα εκει που θα γραφεις για το τελωνείο. Ολες οι εταιρειες στον πλανητη δυν του παυπαλ αναφέρουν ρητά στους ορους οτι αν ύπαρξη χρέωση τελωνείου τα εξοδα ειναι δικα σου. Μονο το babggood εχει βρει το κολπο. . Καλα και συ τώρα εσώρουχα απο την Κίνα, και για γυναίκα😄😄 Μάλιστα, θα δείξει... Αξίζει να προσπαθήσω. Χαχα έχεις και ένα δίκιο αλλά που να ήξερα ότι θα μου τα έστελναν από κει?! 😅
gaspappas Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αυτά παθαίνει μάτια μου όποιος δεν στηρίζει την οικονομία του τόπου του! Δηλαδή θα σε σώσουν τα σώβρακα που παρήγγειλες απο Κίνα. Ποιά σοβαρή εταιρεία λέει , α δεν έχω στοκ πάρε τα από την Κίνα! Καμία! Αυτά να τα σκέφτεστε όσοι απορείτε που δεν βρίσκεται δουλειά στο ελλάντα! 1 2
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ήρθε το ραβασάκι. 125€ δε ξέρω αν είναι υπερβολικό ή όχι αλλά είναι πολλά για μένα στη τελική. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από rofio
forgotten Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 μιλα με τον πωλητη και ομορφα και ωραια πες του αρνηση παραλαβης και επιστροφη των 60 ευρω. Απο την στιγμη που μονομερως αποφασισε πως να το στειλει εχει την ευθυνη. και βασει του tos απο paypal θα παρεις τα λεφτα σου πισω με αιτιολογια την μη παραλαβη του προιοντος.
rofio Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, forgotten είπε μιλα με τον πωλητη και ομορφα και ωραια πες του αρνηση παραλαβης και επιστροφη των 60 ευρω. Απο την στιγμη που μονομερως αποφασισε πως να το στειλει εχει την ευθυνη. και βασει του tos απο paypal θα παρεις τα λεφτα σου πισω με αιτιολογια την μη παραλαβη του προιοντος. Εννοείται ήσυχα και ωραία αλλά δε πλήρωσα με paypal αλλά την προπληρωμενη κάρτα της Πειραιώς οπότε δε ξέρω τι παίζεται εκεί....
forgotten Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, rofio είπε Εννοείται ήσυχα και ωραία αλλά δε πλήρωσα με paypal αλλά την προπληρωμενη κάρτα της Πειραιώς οπότε δε ξέρω τι παίζεται εκεί.... Εκεί είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα και για αυτό μάλλον ο πωλητης έκαμε του κεφαλιου του...
Salvation81 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Απο την στιγμη που κατι εκτελωνιζεται ΔΕΝ μπορει να αρνηθει καποιος την παραλαβη, τουλαχιστον αυτο ξερω εγω. Μπορει να αρνηθει ΠΡΙΝ γινει ο εκτελωνισμος. Επισης κανενα πακετο δεν επιστρεφεται απο κουριερ αν η κουριερ δεν εχει γραπτη εντολη (παλια ηταν αναγκαστικα του αποστολεα, τωρα νομιζω και ο αποδεκτης με ενα email μπορει να δωσει εντολη). Παντως αν σου ερθει στο σπιτι σου δεν ξερω κατα ποσο θα βγαλεις ακρη με το να αρνηθεις παραλαβη. 1 ώρα πριν, forgotten είπε μιλα με τον πωλητη και ομορφα και ωραια πες του αρνηση παραλαβης και επιστροφη των 60 ευρω. Απο την στιγμη που μονομερως αποφασισε πως να το στειλει εχει την ευθυνη. και βασει του tos απο paypal θα παρεις τα λεφτα σου πισω με αιτιολογια την μη παραλαβη του προιοντος. Χλωμο ως απιθανο το paypal να επιστρεψει χρηματα επειδη ο αποδεκτης αρνηθηκε παραλαβη. Το πακετο εφτασε, απο εκει και περα το τελωνειο ειναι ασχετο με το paypal.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα