toyo73 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Super καγκουρ υπαρχουν.Βαφουν καταμαμαυρα τα τζαμια και μετα βαζουν προβολεις του Ολυμιακου σταδιου για να δουν.Βγαλε τα φιμε βρε μ@λ@κ@ για να βλεπεις και να μην γ@μας τους αλλους. 1 1
xx1100 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 3:39 ΜΜ, xx1100 είπε Έκλεισα τις super safe στην τιμή της super cool Τώρα, πόσο safe είναι στην πραγματικότητα είναι άλλη ιστορία. 😉 ... να μείνει 2 μέρες στον ήλιο... 🥵
St3liosGr Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/9/2020 στις 12:31 ΜΜ, eMike είπε Καλά άσε τα υπεράνω και τα υφάκια...Μια ζωή αερολογίες γράφεις.. Ξαναλέω...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..Δε ξέρω τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις.. Τώρα, τα "ξέρω περιπτώσεις" είναι να χαμε να λέγαμε...Επειδή σας ψαρέψανε οι μπάτσοι ότι και καλά ξέρουν και τσιμπήσατε αυτό δε σημαίνει ότι έχουν υλικό... Εγώ θα παρακαλούσα να μου δείξουν μια φώτο το αμάξι μου από μπροστά και να τους τρέχω μετά στα δικαστήρια μέχρι να πεθάνει ο Χαιλάντερ.. Είναι παράνομο να δείξουν οδηγό συνοδηγό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάμερες που χτυπάνε μπροστά. Στην Αττική οδό έχει 100% . Έχω φάει κλήση με 156 μέσα στο τούνελ στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Οι φωτογραφίες που μου έδειξαν όταν τις ζήτησα ήταν και μπρος και πίσω. 1
Salvation81 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, St3liosGr είπε Είναι παράνομο να δείξουν οδηγό συνοδηγό. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν κάμερες που χτυπάνε μπροστά. Στην Αττική οδό έχει 100% . Έχω φάει κλήση με 156 μέσα στο τούνελ στο ύψος της Αγίας Παρασκευής. Οι φωτογραφίες που μου έδειξαν όταν τις ζήτησα ήταν και μπρος και πίσω. Μην τους τα λες αποτομα και παθουν ανακοπη. Εγω πλεον εχω μαθει να μην το συνεχιζω.
xx1100 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2020 Φυσικά και γράφουν οι κάμερες σε όλον τον κόσμο. Η πολιτεία έχει τόσο το δικαίωμα όσο και την υποχρέωση. Είναι διαφορετικό πράγμα η δημοσιοποίηση της εικόνας (εκεί ισχύουν τα gdpr). Ωστόσο, όλο αυτό ειναι off topic αφού το νήμα σχετίζεται με αντηλιακές μεμβρανες....
G.bar Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2020 Οι προειδοποιητικές ταμπέλες που λένε ότι η ταχύτητα ελέγχεται με radar αυτον τον σκοπό έχουν, να σε προειδοποιήσουν οτι αν τρέχεις, θα σου έρθει φωτογραφία με την μούρη σου, και αν ήσουν με γκόμενα ειναι πολύ πιθανό να το μάθει η γυναίκα σου. Για αυτο μην τρέχεις για να μην σε φωτογραφίσουν αν δεν θέλεις να εκτεθουν τα προσωπικά σου δεδομένα. Μια χαρά έρχονται κλήσεις με φωτογραφίες από όλες τις μεριές, και αν διαμαρτυρηθείς απλά σε ενημερώνουν ότι ο νόμος λέει ότι αν υπάρχει προειδοποιητική πινακίδα μπορούν να σε φωτογραφίσουν. Αυτά για το εκτός τοπικ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα