Salvation81 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, eMike είπε Δεν παίζει..δε ξέρεις τίποτα.. Δεν υπάρχει front facing camera... Αν ποτέ δεις καμία έλα να μας το πεις. Εχεις δικιο, δεν ξερει κανεις τιποτα ΥΓ: Αν μπορεσεις εσυ να βρεις το πως γινεται να ξερουν πως οδηγαει αντρας η γυναικα με καμερα που τραβαει μονο απο πισω και εγω μαζι σου. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από Salvation81
eMike Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 19 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Εχεις δικιο, δεν ξερει κανεις τιποτα ΥΓ: Αν μπορεσεις εσυ να βρεις το πως γινεται να ξερουν πως οδηγαει αντρας η γυναικα με καμερα που τραβαει μονο απο πισω και εγω μαζι σου. Καλά άσε τα υπεράνω και τα υφάκια...Μια ζωή αερολογίες γράφεις.. Ξαναλέω...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..Δε ξέρω τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις.. Τώρα, τα "ξέρω περιπτώσεις" είναι να χαμε να λέγαμε...Επειδή σας ψαρέψανε οι μπάτσοι ότι και καλά ξέρουν και τσιμπήσατε αυτό δε σημαίνει ότι έχουν υλικό... Εγώ θα παρακαλούσα να μου δείξουν μια φώτο το αμάξι μου από μπροστά και να τους τρέχω μετά στα δικαστήρια μέχρι να πεθάνει ο Χαιλάντερ..
Ukforthemoment Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εχεις δικιο, δεν ξερει κανεις τιποτα ΥΓ: Αν μπορεσεις εσυ να βρεις το πως γινεται να ξερουν πως οδηγαει αντρας η γυναικα με καμερα που τραβαει μονο απο πισω και εγω μαζι σου. Και απο πότε λένε αν οδηγεί άντρας ή γυναίκα;Σου στέλνουν το ραβασάκι και σου λένε αν δεν οδήγαγε ο ιδιοκτήτης να τους πεις ποιος οδήγαγε.
ziaba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 12:47 ΜΜ, WoodSell3r είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα, Σε πρόσφατη επίσκεψη μου σε οφθαλμίατρο, ο γιατρός έβγαλε πόρισμα πως έχω φωτοευαισθησία. Η αλήθεια είναι ότι έχει καιρό που τις νύχτες πλέον βασανίζομαι στην οδήγηση, ειδικά με τα xenon των απέναντι. Επίσης, έχω αλλάξει όλες τις λάμπες στο σπίτι σε warm white καθώς έχω θέματα με το λευκό τεχνητό φως. Με τα λίγα με τα πολλά, ο γιατρός μου έδωσε σχετική γνωμάτευση για την πάθηση έτσι ώστε να περάσω μεμβράνες σε όλα τα κρύσταλλα του αυτοκινήτου χωρίς να έχω θέματα. Το σκέφτομαι σοβαρά πλέον για παρμπριζ και παράθυρα οδηγού - συνοδηγού καθώς όντως έχω θέμα και σε καμία περίπτωση δεν τα θέλω για εφελίκη. Είχα αφήσει την ιστορία με τα φιμέ σε φάση πως γενικά δεν είναι νόμιμο για τα μπροστινά κρύσταλλα. Η ερώτηση μου είναι η εξής: Σε ενδεχόμενο έλεγχο από τροχαία, θα με καλύπτει η γνωμάτευση ιδιωτικού γιατρού ή πρέπει να πάω και σε κάποιο δημόσιο νοσοκομείο και να έχω χαρτί και απο εκεί; Ευχαριστώ πολύ. σε νιώθω απολυτά με τους φούστηδες που φοράνε xenon, led κλπ χρωματιστά φωτάκια, από πάνω τα χουν να φέγγουν στο γάμο του καραγκιόζη 1 1
The_Judas Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Τα xenon και τα LED είναι νόμιμα; Υπάρχει κάποιο όριο φωτεινότητας όσον αφορά αυτό το ζήτημα;
Salvation81 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, The_Judas είπε Τα xenon και τα LED είναι νόμιμα; Υπάρχει κάποιο όριο φωτεινότητας όσον αφορά αυτό το ζήτημα; Ειναι νομιμα αν το φαναρι σου τα υποστηριζει (βεβαια οκ αυτο δεν το ψαχνουν πουθενα). Εμενα πιο πολυ με ενοχλει που καποιοι τα εχουν και βαρανε στον θεο η που οδηγουν με μεγαλες σκαλες συνεχεια (και φαντασου και εκει κανεις δεν λεει τιποτα).
agnostos13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, The_Judas είπε Τα xenon και τα LED είναι νόμιμα; Υπάρχει κάποιο όριο φωτεινότητας όσον αφορά αυτό το ζήτημα; Δεν νομίζω οτι ο ΚΟΚ κάνει διάκριση στην τεχνολογία φωτισμού των φωτιστικών σωμάτων.
ziaba Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν νομίζω οτι ο ΚΟΚ κάνει διάκριση στην τεχνολογία φωτισμού των φωτιστικών σωμάτων. Μάλλον δεν έχεις άδεια ή την πήρες με λαδόξυδα 1
Adrian Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 9/9/2020 στις 12:31 ΜΜ, eMike είπε Καλά άσε τα υπεράνω και τα υφάκια...Μια ζωή αερολογίες γράφεις.. Ξαναλέω...ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ..Δε ξέρω τι ακριβώς δε καταλαβαίνεις.. Τώρα, τα "ξέρω περιπτώσεις" είναι να χαμε να λέγαμε...Επειδή σας ψαρέψανε οι μπάτσοι ότι και καλά ξέρουν και τσιμπήσατε αυτό δε σημαίνει ότι έχουν υλικό... Εγώ θα παρακαλούσα να μου δείξουν μια φώτο το αμάξι μου από μπροστά και να τους τρέχω μετά στα δικαστήρια μέχρι να πεθάνει ο Χαιλάντερ.. Δεν ξέρω για Ελλάδα, δεν μου έχει τύχει ποτέ άλλα εδώ μια χαρά ζουν και βασιλεύουν.. Μόλις μου ήρθε μια ωραία φώτο ανφάς επειδή πήγαινα με 81 αντί 70..
xx1100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 19 ώρες πριν, agnostos13 είπε Δεν νομίζω οτι ο ΚΟΚ κάνει διάκριση στην τεχνολογία φωτισμού των φωτιστικών σωμάτων. Ο ΚΟΚ αναφέρεται στους κανόνες χρήσης τψν φώτων. Η Τροχαία είναι υπεύθυνη να ελέγχει τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Υπάρχουν δημόσιοι οργανισμοί που η δουλειά τους είναι να δίνουν "έγκριση τύπου". Αυτό που μου έκανε εντύπωση πριν λίγες μέρες ειναι το εξής : έψαχνα για led στο net και - μεταξύ των άλλων - μπήκα σε ενα forum ιδιοκτητών (γερμανικό). Πετάει λοιπόν κάποιος "το τάδε φως είναι νόμιμο;" Ένας άλλος το τσεκάρει και του απαντάει : "Αν ήταν θα είχε πάρει έγκριση τύπου. Εμείς εδώ στη Γερμανία δίνουμε σημασία σε αυτό. Αν σε ελέγξει η Τροχαία, θα σου πάρει... την άδεια κυκλοφορίας!" Αναρωτιέμαι αν μπορεί να συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στο Greekland....
pananton Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 ο έλεγχος των led και των xenon ( ο θεός να τα κάνει με τον κάθε κατακαημένο με smart και παπί) γίνεται και στα ΚΤΕΟ...αλλά oh wait...στα κτεο απλα πας για να κάνεις κατάθεση καθε 2 χρόνια 50€....επίσης κανονικά ελέγχουν και τις μεμβράνες των παραθύρων ή τουλάχιστον οφείλουν να το κάνουν...τώρα θα μου πείτε και καυσαέρια ελέγχουν αλλά αυτό μοιάζει πιο πολύ με ανέκδοτο...
xx1100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Επειδή μόλις έκλεισα ραντεβού για αύριο να αναφέρω πως στη llumar υπάρχει προσφορά στις ακριβές μεμβράνες που τις δίνουν όσο τις ακριβώς πιο κάτω κατηγορία. Έχω δει μόνο καλές κριτικές.
agnostos13 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, xx1100 είπε Ο ΚΟΚ αναφέρεται στους κανόνες χρήσης τψν φώτων. Η Τροχαία είναι υπεύθυνη να ελέγχει τα αυτοκίνητα που κυκλοφορούν. Υπάρχουν δημόσιοι οργανισμοί που η δουλειά τους είναι να δίνουν "έγκριση τύπου". Αυτό που μου έκανε εντύπωση πριν λίγες μέρες ειναι το εξής : έψαχνα για led στο net και - μεταξύ των άλλων - μπήκα σε ενα forum ιδιοκτητών (γερμανικό). Πετάει λοιπόν κάποιος "το τάδε φως είναι νόμιμο;" Ένας άλλος το τσεκάρει και του απαντάει : "Αν ήταν θα είχε πάρει έγκριση τύπου. Εμείς εδώ στη Γερμανία δίνουμε σημασία σε αυτό. Αν σε ελέγξει η Τροχαία, θα σου πάρει... την άδεια κυκλοφορίας!" Αναρωτιέμαι αν μπορεί να συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στο Greekland.... Το μόνο σίγουρο είναι οτι φανάρια που πρακτικά στραβώνουν (ανεξαρτήτως τεχνολογίας) περνάνε αέρα στο ΚΤΕΟ. Αλλά καλύτερα ας το αναλύσουμε σε άλλο θέμα γιατί βγαίνουμε off... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από agnostos13 1
giorgionats Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, xx1100 είπε Επειδή μόλις έκλεισα ραντεβού για αύριο να αναφέρω πως στη llumar υπάρχει προσφορά στις ακριβές μεμβράνες που τις δίνουν όσο τις ακριβώς πιο κάτω κατηγορία. Έχω δει μόνο καλές κριτικές. Καλησπέρα, σε ποιες αναφέρεσαι; Στις supercool;
xx1100 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 38 λεπτά πριν, giorgionats είπε Καλησπέρα, σε ποιες αναφέρεσαι; Στις supercool; Έκλεισα τις super safe στην τιμή της super cool Τώρα, πόσο safe είναι στην πραγματικότητα είναι άλλη ιστορία. 😉 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα