Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Salvation81 είπε

Δεν υπαρχει μεμβρανη διαφανης γιατι πολυ απλα κατι τετοιο δεν μπορει να ειναι UV (μονο οι μεμβρανες καθρευτες το κανουν αυτο που δεν μπαινουν σε αυτοκινητα αλλα σε κτηρια), ολες εχουν ποσοστα σκιασης, αλλες ειναι 25%, αλλες 50%, αλλες 75%, αλλες 100% (υπαρχουν και ενδιαμεσα νουμερα αλλα δεν τα θυμαμαι ολα) ο καθενας βαζει οτι του αρεσει.

70&75 που το έχω ντύσει όλο δεν φαίνονται καν , τις θεωρώ διαφανή :)

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3m-window-films-overview-table.png

Εδω πχ βλεπεις τι σου δινει η 3Μ σε μεμβρανες καθως και τις διαφορες κλιμακες (εγω νομιζω ειχα βαλει το 33%).

Επεξ/σία από Salvation81
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Rpanagos είπε

Απο τι γινετε αυτη πάθηση?

Στη περίπτωση μου, απέκτησα την ευαισθησία από χρόνια έκθεση σε οθόνες και πλεον οπου μπορω εχω μονο warm white στα 2700.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, WoodSell3r είπε

Στη περίπτωση μου, απέκτησα την ευαισθησία από χρόνια έκθεση σε οθόνες και πλεον οπου μπορω εχω μονο warm white στα 2700.

Εχεις δοκιμασει βιταμινες ματιων.

Λενε οτι η ελειψη καποιων βιταμινων συμβαλει στην φωτοευαισθησια Π.Χ βιταμινη Α.Επισης καποιες αλλες ασθενειες συμβαλουν στο να κανουν τα ματια ευαισθητα στο φως.

Υπερθυροειδισμος, Σακχαρωδης διαβητης κτλ.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, toyo73 είπε

Εχεις δοκιμασει βιταμινες ματιων.

Λενε οτι η ελειψη καποιων βιταμινων συμβαλει στην φωτοευαισθησια Π.Χ βιταμινη Α.Επισης καποιες αλλες ασθενειες συμβαλουν στο να κανουν τα ματια ευαισθητα στο φως.

Υπερθυροειδισμος, Σακχαρωδης διαβητης κτλ.

Επαιρνα για καιρο μύρτιλο αλλά δεν είδα αισθητή διαφορά. Το άλλο κακό στη δική μου περίπτωση ήταν ότι οι περισσότερες ώρες έκθεσης ήταν νυχτερινές όταν δηλαδή ο οργανισμός  και τα μάτια θα έπρεπε να ξεκουράζονται.

Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 5:48 ΜΜ, Salvation81 είπε

Καλα ναι ενταξει, ακομα κοιτανε, απλα πλεον δεν στελνουν φωτογραφιες μαζι με την κληση.

Ποτέ δε φωτογραφίζεται ένα αμάξι από μπροστά. Είναι παράνομο.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, eMike είπε

Στην Ελλάδα,γιατι φωτό απο κάμερες ταχύτητας απο Γερμανία κανονικότατα βγαίνουν και στέλνονται μαζί με την κλήση.Ασπρομαυρες βεβαια αλλά καταλαβαίνεις ποιος οδηγάει.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, eMike είπε

Μια χαρα φωτογραφιζεται απο μπροστα, απλα οι φωτογραφιες ΔΕΝ φτανουν εμας ωστε να κανουμε ντορο οτι ειναι παρανομες (βεβαια οταν εχουν αποθηκευτικα μεσα οι καμερες :P ).

1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Στην Ελλάδα,γιατι φωτό απο κάμερες ταχύτητας απο Γερμανία κανονικότατα βγαίνουν και στέλνονται μαζί με την κλήση.Ασπρομαυρες βεβαια αλλά καταλαβαίνεις ποιος οδηγάει.

Ξερεις ολο αυτο πως αρχισε ετσι; Απο εναν τυπα που ειχε την γκομενα στο αμαξι και πηγε η κληση σπιτι, την ειδε η γυναικα και πηραν διαζυγιο (και του πηρε και την μιση περιουσια). Ετρεχαν μετα οι δικηγοροι του στα δικαστηρια μπας και βγαλουν τα σπασμενα απο την τροχαια. Μονο στην Ελλαδα.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Μια χαρα φωτογραφιζεται απο μπροστα, απλα οι φωτογραφιες ΔΕΝ φτανουν εμας ωστε να κανουμε ντορο οτι ειναι παρανομες (βεβαια οταν εχουν αποθηκευτικα μεσα οι καμερες :P ).

Ξερεις ολο αυτο πως αρχισε ετσι; Απο εναν τυπα που ειχε την γκομενα στο αμαξι και πηγε η κληση σπιτι, την ειδε η γυναικα και πηραν διαζυγιο (και του πηρε και την μιση περιουσια). Ετρεχαν μετα οι δικηγοροι του στα δικαστηρια μπας και βγαλουν τα σπασμενα απο την τροχαια. Μονο στην Ελλαδα.

Το έχω ακούσει αυτό που  λες αλλά για urban myth μου κάνει να σου πω την αλήθεια.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Το έχω ακούσει αυτό που  λες αλλά για urban myth μου κάνει να σου πω την αλήθεια.

Μπα, Ελληνικη νοοτροπια ειναι (κατι σαν τους αλλους στις πολυκατοικιες που σου λενε οχι καμερες στο ισογειο).

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Έχεις δει πολλές κάμερες να σε φωτογραφίζουν από μπροστά?..

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, eMike είπε

Γενικα δεν με εχει φωτογραφισει ποτε καμια, ξερω ομως περιπτωσεις που η αστυνομια ηξερε ποιος οδηγουσε αυτοκινητο που ειχε φαει κληση απο καμερα (οκ ηξεραν αν ειναι αντρας η γυναικα, δεν ηξεραν αν ηταν η οχι ο κατοχος).

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, eMike είπε

Σε αυτό εχεις δίκιο,κοιτάνε ετσι ώστε να σε βγάζουν απο πίσω. Απο όσες έχω δει δηλαδή.

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

Γενικα δεν με εχει φωτογραφισει ποτε καμια, ξερω ομως περιπτωσεις που η αστυνομια ηξερε ποιος οδηγουσε αυτοκινητο που ειχε φαει κληση απο καμερα (οκ ηξεραν αν ειναι αντρας η γυναικα, δεν ηξεραν αν ηταν η οχι ο κατοχος).

Δεν παίζει..δε ξέρεις τίποτα..

Δεν υπάρχει front facing camera... Αν ποτέ δεις καμία έλα να μας το πεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...