Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 181
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε

τώρα θα παει στα κεντρικά ξες ποσο περίπου κάνουν για να το ελέγξουν; 

Σαν DOA το έστειλες?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Σαν DOA το έστειλες?

Δεν ξερω τι εκανε ο υπάλληλος απλα εγω εξηγήσα την κατάσταση, μαλλον σαν rma

38 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Θα προσπαθήσουν να το επισκευασουν πρωτα; πριν παει αντιπροσωπεία; 

Επεξ/σία από Θοδωρής005
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Να ρωτήσω και εγώ κάτι με τη σειρά μου.

Το προϊόν είναι ελλατωματικό, ο πωλητής το παραδέχεται και το παίρνει για επισκευή (Πλαίσιο once again). Πόσο καιρό έχει δικαίωμα να το κρατήσει για επισκευή πριν να μπορώ να του πω "μάγκα time is out" ώρα να μου επιστρέψεις τα λεφτά γιατί δεν γίνεται να περιμένω μια ζωή πότε θα το φτιάξεις εσύ. 

P.S. κάρτα γραφικών....και όπως καταλαβαίνεται το μηχάνημα δεν παίζει χωρίς αυτή

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/1/2024 στις 3:50 ΜΜ, kamui είπε

Το προϊόν είναι ελλατωματικό, ο πωλητής το παραδέχεται και το παίρνει για επισκευή (Πλαίσιο once again). Πόσο καιρό έχει δικαίωμα να το κρατήσει για επισκευή πριν να μπορώ να του πω "μάγκα time is out" ώρα να μου επιστρέψεις τα λεφτά γιατί δεν γίνεται να περιμένω μια ζωή πότε θα το φτιάξεις εσύ. 

P.S. κάρτα γραφικών....και όπως καταλαβαίνεται το μηχάνημα δεν παίζει χωρίς αυτή

αν είσαι στις 7 πρώτες μέρες το δηλώνεις ως DOA για να πάρεις τα λεφτά πίσω να ξεμπερδεύεις

για το χρόνο όντως ενδιαφέρον , δεν το είχα ψάξει στο παρελθόν

edit αναφέρεται παρακάτω 15 μέρες

Ζήτα (γραπτώς) αρχικά μια εκτίμηση απο Πλαίσιο

Επεξ/σία από korakios
Δημοσ.
42 minutes ago, kamui said:

ζητα με email ενημερωση για την επισκευη και χρόνο αποκατάστασης. δυστηχως εμπλεξες, πλαισιο, ποτε δεν παιρνουμε κατι που μπορει να θελει εγγυηση. Κανα καλώδιο κανα ποντίκι και αυτά. Οι περιπτώσεις ειναι τοσο πολλές που δεν μπορει να τις αγνοησει καποιος.

Ποσο καιρο στην εχουν ? Παιζει και να την εχουν χάσει 😅

Δημοσ.
Στις 23/1/2024 στις 4:24 ΜΜ, korakios είπε

αν είσαι στις 7 πρώτες μέρες το δηλώνεις ως DOA για να πάρεις τα λεφτά πίσω να ξεμπερδεύεις

για το χρόνο όντως ενδιαφέρον , δεν το είχα ψάξει στο παρελθόν

Ζήτα (γραπτώς) αρχικά μια εκτίμηση απο Πλαίσιο

To προϊόν είναι 1,5 χρόνων οπότε δεν εντάσσεται σε DOA, εννοείται αν ήταν στις πρώτες 15 μέρες δεν θα περίμενα ούτε μια μέρα.

Στις 23/1/2024 στις 4:34 ΜΜ, great είπε

ζητα με email ενημερωση για την επισκευη και χρόνο αποκατάστασης. δυστηχως εμπλεξες, πλαισιο, ποτε δεν παιρνουμε κατι που μπορει να θελει εγγυηση. Κανα καλώδιο κανα ποντίκι και αυτά. Οι περιπτώσεις ειναι τοσο πολλές που δεν μπορει να τις αγνοησει καποιος.

Ποσο καιρο στην εχουν ? Παιζει και να την εχουν χάσει 😅

Το αστείο είναι ότι το πήρα από εκεί για καλύτερα

• Like 1
Δημοσ.

Μιας και λέτε εδώ τον πόνο σας, ας πω και εγώ τον δικό μου..

Έχω πάρει τον Ιούλιο από το Πλαίσιο, ένα πληκτρολόγιο logitech mx keys s.

Πριν κάνα μήνα, με εντελώς φυσιολογική χρήση (καθόλου gaming) μου βγαίνει το cap του Ρ και δεν ξαναμπαίνει.. δεν κουμπώνει μόνιμα.. όλο φεύγει.

Το πάω λοιπόν στο Πλαίσιο για επισκευή εντός εγγύησης. Στην αρχή δεν δέχονται καν να το παραλάβουν. Μετά από φωνές δέχονται τουλάχιστον να πάει στο service, σκεφτόμενος πως αν επικοινωνήσουν με τη Logitech θα στείλει άλλο ή θα το επισκευάσει. Δε με ένοιαζε να πάρω καινούργιο, ένα cap απλά ας έβαζαν στο πλήκτρο.. Τρεις μέρες μετά, με καλούν να το πάρω ανεπισκευάστο..

Την ίδια μέρα επικοινωνώ με customer service της Logitech. Έξι μέρες μετά, η UPS μου έφερε καινούργιο πληκτρολόγιο στο σπίτι.

Είναι τόσο για τον πούτσο το Πλαίσιο, που δεν μπήκε καν στον κόπο να επικοινωνήσει με την Logitech για να το φτιάξει/ αντικαταστήσει..

Συμπέρασμα, μακριά απο Πλαίσιο και κοντά στην Logitech :)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 23/1/2024 στις 3:50 ΜΜ, kamui είπε

Σε 15 εργάσιμες αν δεν έχει επισκευαστεί υποχρεούται να στο αντικαταστήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή 

https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/commercial-warranty-guarantee

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, alet είπε

Σε 15 εργάσιμες αν δεν έχει επισκευαστεί υποχρεούται να στο αντικαταστήσει μέχρι να ολοκληρωθεί η επισκευή 

https://www.gov.gr/sdg/consumer-rights/consumer-rights-and-guarantees/general/commercial-warranty-guarantee

Είναι λίγο ασαφές διότι ποιος θα σου πει πως η επισκευή θέλει 15 μέρες και θα σου δώσει προσωρινή αντικατάσταση?

Φυσικά κανένας διότι:
1) δεν γνωρίζει το χρόνο επισκευής, ειδικά στις περιπτώσεις που πρέπει να φύγει σε εξωτερικά εργαστήρια,
2) γιατί δεν θέλει να του βάλεις τις φωνές και
3) γιατί δεν θέλει να σου δώσει "προσωρινή" αντικατάσταση. 

Φυσικά ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί μόλις πιάσω 15μέρες θα σκάσω στο κατάστημα και θα γίνει πάρτυ!

Επεξ/σία από kamui
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, kamui είπε

Είναι λίγο ασαφές διότι ποιος θα σου πει πως η επισκευή θέλει 15 μέρες και θα σου δώσει προσωρινή αντικατάσταση?

Φυσικά κανένας διότι:
1) δεν γνωρίζει το χρόνο επισκευής, ειδικά στις περιπτώσεις που πρέπει να φύγει σε εξωτερικά εργαστήρια,
2) γιατί δεν θέλει να του βάλεις τις φωνές και
3) γιατί δεν θέλει να σου δώσει "προσωρινή" αντικατάσταση. 

Φυσικά ευχαριστώ για τις πληροφορίες γιατί μόλις πιάσω 15μέρες θα σκάσω στο κατάστημα και θα γίνει πάρτυ!

Όχι δεν είναι ασαφές. Ο πωλητής έχει υποχρέωση προς εσένα 

Αν περάσουν 15 μέρες, ούτε φωνές ούτε τπτ. 

Κάλεσε περιπολικο να καταγράψει το συμβάν, ζήτησε τα στοιχεία του περιπολικού για να ξέρεις απο που να πάρεις αντίγραφο του βιβλίου συμβάντων και προχώρησε σε καταγγελία  μέσω του υπουργείου ανάπτυξης η οποία παίρνει πρωτόκολλο 

Επεξ/σία από alet
  • Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ για εγγύηση γιατί μάλλον ένα προϊόν μου είναι στα τελευταία του.

Ηλεκτρικό εργαλείο με μοτέρ και μπαταρία. Στο site της αντιπροσωπείας γράφει εγγύηση για την μπαταρία 6 μήνες! (το έχω ενάμιση χρόνο).

Το παραπάνω έχω ακούσει το εφαρμόζουν πολλές εταιρείες για τις μπαταρίες γιατί προφανώς χαλάνε εύκολα. Το θέμα είναι, είναι αυτό νόμιμο ή το λένε για να αποφύγουν τα κορόιδα που δεν θα τους κυνηγήσουν?

Δημοσ.
6 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Ήρθε η ώρα να ρωτήσω και εγώ για εγγύηση γιατί μάλλον ένα προϊόν μου είναι στα τελευταία του.

Ηλεκτρικό εργαλείο με μοτέρ και μπαταρία. Στο site της αντιπροσωπείας γράφει εγγύηση για την μπαταρία 6 μήνες! (το έχω ενάμιση χρόνο).

Το παραπάνω έχω ακούσει το εφαρμόζουν πολλές εταιρείες για τις μπαταρίες γιατί προφανώς χαλάνε εύκολα. Το θέμα είναι, είναι αυτό νόμιμο ή το λένε για να αποφύγουν τα κορόιδα που δεν θα τους κυνηγήσουν?

Το 6 μηνες καντο 12 μηνες τωρα.

Και ναι ειναι νομιμο.
Αν όμως με καποιον μαγικο τροπο, καταφερεις να αποδειξεις οτι το προβλημα που εμφανισε η μπαταρια στον 1μιση χρονο, προυπηρχε της πωλησης, τοτε θα αντικατασταθει.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε

Για μπαταρίες εγγύηση διάρκειας 2 ετών έδινε κάποτε το Πλαίσιο για τα TuvloX UPS που πουλούσαν.
Είχα κάνει χρήση καθώς τα είχαν φτύσει σε ένα που είχα αγοράσει τότε και τις είχαν αντικαταστήσει κανονικά. (μικρός ήμανε, δεν ήξερα τί έκανα, μην βαράτε 😛)

Οι μπαταρίες πλέον θεωρούνται αναλώσιμο από τους περισσότερους κατασκευστές, αν όχι όλους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...