Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλημέρα ήθελα να ρωτήσω για το κόστος που παίζει στο σύμφωνο συμβίωσης. Με ενημέρωσε οικεία συμβολαιογράφος ότι είναι μεταξύ 130€-150€ ανάλογα τα αντίγραφα. Σε ένα απλό search που έκανα δεν βρήκα και πολλά αποτελέσματα στο google, φαντάζομαι ακόμα δεν το προτιμούν.

Δημοσ.

Χρειάζονται κάπου τα αντίγραφα; Δεν παίρνεις ένα και το κάνεις scan και εκτύπωση; Επίσης το έχει κάνει κάποιος; Γενικότερα τι προβλέπει;

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Nauths είπε

Χρειάζονται κάπου τα αντίγραφα; Δεν παίρνεις ένα και το κάνεις scan και εκτύπωση; Επίσης το έχει κάνει κάποιος; Γενικότερα τι προβλέπει;

Ένα αντίγραφο και τέλος, δεν χρειάζεσαι άλλα. Στα βασικά, προβλέπει ποιο επίθετο από τους δύο θα πάρουν τα παιδιά που θα γεννηθούν (αν),  αλλά μπορείς να γράψεις ο,τι θες, ο συμβολαιογράφος πληρώνεται με τη σελίδα.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Nauths είπε

Νομιζω χρειαζεσαι 3-4 αντιγραφα γιατι χρειαζονται π.χ. στο ληξιαρχείο ή αν θελεις να δηλωσεις στη δουλεια σου το σύμφωνο κλπ. Δεν ειμαι 100% σιγουρος, αλλα αν θυμαμαι καλα δεν γινεται απλα με φωτοτυπια, γι'αυτο και σου δινουν τα αντίγραφα.

Δημοσ.

Κανείς τον συμφωνώ και μετά πας και βγάζεις έγχρωμες φωτοτυπίες και ξεμπερδευεις. 

Έχω κάνει και εγώ συμφωνώ συμβίωσης. 

• Confused 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Γιάννης Platano είπε

Ναι υπαρχει κανονικα οπως τον γαμο .

Γνωρίζουμε πόσο είναι η προσαύξηση σε ωρομίσθιο;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Nauths είπε

Γνωρίζουμε πόσο είναι η προσαύξηση σε ωρομίσθιο;

Δεν ξερω εγω τουλαχιστον .Σε μισθωτους εκει που δουλευβ ειναι 10% στο βασικο μισθο που ειναι πολυ κατω απο τον πραγματικο  λογω διαφορω επιδοματων 

• 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

Παιδια να ανοιξω ξανα το θεμα αυτο για να ρωτησω εαν υφισταται συμφωνο συμβιωσης με διαφορετικες οικειες ή εαν πρεπει να δηλωθουν και οι δυο κατω απο κοινη στεγη; (δεν μιλαω για το πρακτικο κομματι)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, giannhsg είπε

Παιδια να ανοιξω ξανα το θεμα αυτο για να ρωτησω εαν υφισταται συμφωνο συμβιωσης με διαφορετικες οικειες ή εαν πρεπει να δηλωθουν και οι δυο κατω απο κοινη στεγη; (δεν μιλαω για το πρακτικο κομματι)

Εννοείς στο Ε1;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...