Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα.Θελω να στειλω ενα δεμα στην αμερικη.Mε ελτα ως συστημενο επιστολικο προτεραιοταητα Α ποσες μερες κανει να φτασει ξερει κανεις?και αν δουλευει το tracking number? γιατι καπου διαβασα οτι μολις φυγει το δεμα απο ελλαδα δεν δουλευει...

Δημοσ.

Συνήθως θέλεις 7-10 μέρες είναι και πως θα κάτσει το δρομολόγιο

Το tracking δουλεύει κανονικά και στην Αμερική

• 2 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλημερα. Ειχα στειλει Οκτωβριο ως "επιστολη" RMA επεξεργαστη της AMD και δεν εφτασε ποτε, εκανα αιτηση εντοπισμου πριν 2-3 εβδομαδες και ακομη τιποτα. Τωρα ετυχε να χαλασουν τα headset (Corsair void wireless pro) και πρεπει να στειλω ΚΑΙ αυτα στην Ολλανδια. Και παλαιοτερα μεσω ebay, οταν εστελνα μικρα πραγματα Ολλανδια ΔΕΝ εφταναν, δειχνει ενα μηνυματακι (Εφυγε απο κεντρο διαλογης Ολλανδιας) και μετα ξανα ποτε, τιποτα. Τωρα εαν τα στειλω και χαθουνε, θα εχω αποζημιωση; Πρεπει να ζητησω κατι συγκεκριμενο; Ο επεξεργαστης απο οτι καταλαβα εφυγε κλαμμενος, καθως δεν ηξερα οτι αποζημιωση δινεται μονο σε δεματα (Ασχετα το 11 ευρω που εδωσα για να παει + το 5ευρω που εδωσα για να το "εντοπισουν"). Δεν ξερω πραγματικα τι γινεται, αν στελνει κανεις πραγματα Ολλανδια με ΕΛΤΑ ας δωσει καμια πληροφορια, ευχαριστω.

Δημοσ.

Η αποζημίωση για συστημένο είναι 36 ευρώ αν δεν έχει αλλάξει. Για μεγαλύτερα ποσά πληρώνεις 0,7 τα 100  επιπλεόν. 

Οπότε δεν χρεαζετε να στειλεις δέμα.

• 11 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενδιαφέρομαι για αποστολή συσκευής σε εξωτερικό (Ταϊβάν) προς επισκευή, μέγεθος συσκευής περίπου σαν x2 εξωτερικός σκληρός δίσκος hdd 2,5".

Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι πέραν των εξόδων αποστολής, αν προκύπτουν έξοδα, φόροι, δασμοί σε τελωνεία ή γενικότερα κάτι που πρέπει να γνωρίζω εκ των προτέρων.

Πρόκειται για τεχνική υποστήριξη σε συσκευή, όχι αγορά, αλλά πάλι επειδή δεν έχω γνώση και εμπειρία επί του θέματος, όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ.

Επεξ/σία από gousias
Δημοσ.

Καλησπέρα, έχω παραλάβη έναν Seagate εξωτερικό σκληρό ο οποίος δεν υποστηρίζει μια δυνατοτήτα παρόλου που η Seagate το διαφημίζει. Για τον λόγο αυτό, εποικοινώνησα με την Seagate και δέχτηκαν να μου στείλουν σκληρό που έχει την δυνατότητα αυτή χωρίς κανενά επιπλέον κόστος ΑΛΛΑ πρώτα θέλουν να στείλω τον σκληρό που έχω στα χέρια μου στην Ολλανδία. Δεν έχω στείλει ποτέ δέμα στο εξωτερικό και με την αναζήτηση που έχω κάνει μέχρι στιγμής βρήκα την ΕΛΤΑ φθηνότερη (κάπου στα 26 ευρώ μου βγαίνει για Ολλανδία) αλλά δεν με συμφέρει να τον στείλω σε αυτό το κόστος. Υπάρχει κάποιος τρόπος να στείλω δέμα στην Ολλανδία φθηνότερα? δεν ξέρω πόσο ζυγίζει ο σκληρός αλλά έιναι 2.5" και στην άισθηση ελαφρής. 

Δημοσ.

Μέχρι δυο κιλά πάει και με επιστολική αληλογραφία που στοιχίζει φτηνώτερα. 

Πιο φτηνό από αυτό δεν γίνεται.

Δημοσ.
Στις 13/1/2022 στις 9:31 ΠΜ, gousias είπε

Ενδιαφέρομαι για αποστολή συσκευής σε εξωτερικό (Ταϊβάν) προς επισκευή, μέγεθος συσκευής περίπου σαν x2 εξωτερικός σκληρός δίσκος hdd 2,5".

Αυτό που δεν γνωρίζω, είναι πέραν των εξόδων αποστολής, αν προκύπτουν έξοδα, φόροι, δασμοί σε τελωνεία ή γενικότερα κάτι που πρέπει να γνωρίζω εκ των προτέρων.

Πρόκειται για τεχνική υποστήριξη σε συσκευή, όχι αγορά, αλλά πάλι επειδή δεν έχω γνώση και εμπειρία επί του θέματος, όποιος γνωρίζει και μπορεί να βοηθήσει, ευχαριστώ.

Υπάρχει χρέωση δασμών, φόρων κλπ σε περίπτωση αποστολής αντικειμένου προς επισκευή και μετέπειτα επανεισαγωγή;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...