Προς το περιεχόμενο

Microsoft Xbox One X 1TB Refurbished 232 Euros @Amazon.de/Microsoft store

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για οποιον θελει να παρει κονσόλα άμεσα και δεν θέλει να περιμένει το bf ή to release της νέας γενιάς

https://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-1TB-Refurbished/dp/B088G3XDT2

Δυστηχώς έχει μόνο 3 μήνες εγγυήση βάση της περιγραφής, αλλά παρολαύτα στα comments  αναφέρουν ότι έχει 2 χρόνια εάν το κάνεις register στο site της microsoft. (Δεν ξέρω τι παίζει εκεί)

Δεν μπορώ να βρω κάποιο refurbished απο ελλάδα ώστε να κάνω άμεση σύγκριση, αλλα καινούργιο αυτή την στιγμή το βρίσκει καποιος στα 397 (πλασματική τιμή θα έλεγα) και έχει πέσει στο παρελθόν μέχρι τα 325.

Δημοσ.

Ισχυει η 2ετη εγγυηση αν κανεις register.Συμφουριτης εδω στο ινσομνια πριν λιγες μερες του ηρθε η κονσολα απο αμαζον και εχει οντως 2 χρονια εγγυηση.

• Like 1
Δημοσ.

Από το που να το πιάσεις το θέμα ? Καταρχήν 3 μήνες σχεδόν πριν βγει το καινούργιο δεν κοιτάς να πάρεις το προηγούμενο πόσο μάλλον επισκευασμένο.

3 μήνες εγγύηση!!!! Σοβαρά τώρα και θα το συζητήσουμε. 1000 φορές εδώ από αγγελίες που είναι καινούργια με εγγύηση και παίζουν στα 200αρια έχω δει.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για κανενα λογο...
ειδικα 2 μηνες πριν βγουν οι νεες  κονσολες 
και συμφωνα με καποιες φημες το Series S το οποιο θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Xbox one X αλλα με πολυ καλυτερο CPU
θα κοστιζει 200-250€

Επεξ/σία από Zengar Zombolt
  • Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

για κανενα λογο...
ειδικα 2 μηνες πριν βγουν οι νεες  κονσολες 
και συμφωνα με καποιες φημες το Series S το οποιο θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Xbox one X αλλα με πολυ καλυτερο CPU
θα κοστιζει 200-250€

200 ευρω νέα κονσόλα στην Ελλάδα;;;;;; 

Εγώ το κόβω το λιγότερο 499

Το πσ 5 το λιγότερο 599

• Like 2
Δημοσ.
28 minutes ago, Mr_Terror said:

Ισχυει η 2ετη εγγυηση αν κανεις register.Συμφουριτης εδω στο ινσομνια πριν λιγες μερες του ηρθε η κονσολα απο αμαζον και εχει οντως 2 χρονια εγγυηση.

Εγώ είμαι αυτός. 

Απ' το γαλλικό αμαζον τελική τιμή 225€

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε

Το πσ 5 το λιγότερο 599

οι τιμες ειναι φιξ σε ευρω δολλαριο
οποτε οσο ανακοινωθει τοσο θα εχει και εδω
τωρα να δουμε αν ισχύουν οι φημες για την νεα μικρη κονσολα της Μικρομαλακιάς οτι θα κοστιζει στα 200-250€

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε

οι τιμες ειναι φιξ σε ευρω δολλαριο
οποτε οσο ανακοινωθει τοσο θα εχει και εδω
τωρα να δουμε αν ισχύουν οι φημες για την νεα μικρη κονσολα της Μικρομαλακιάς οτι θα κοστιζει στα 200-250€

Ούτε σε όνειρο φίλε 

Δημοσ.

Όποιος θέλει να πάρει άμεσα δυνατή κονσόλα να την τσιμπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. 

Δεν έχουν αποθέματα, ήδη πολλές φορές γίνεται gray out η επιλογή του refurbished

Δημοσ.

Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ο ποιο φτηνός τρόπος να παίξεις το Cyberpunk 2077 με αξιοπρεπείς επιδόσεις για όποιον γουστάρει.

• Like 2
Δημοσ.

1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε

Το πσ 5 το λιγότερο 599

Λέει για το Series S, όχι το Series X. Στα 250 ακούγεται ότι θα είναι και ότι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Χ (εντάξει, τα έχει σκατώσει η MS με τα ονόματα...). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καινούριο και next gen games proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει την αγορά του Χ τώρα. Τουλάχιστον ας περιμένει να δει τις επίσημες τιμές των Series.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Λέει για το Series S, όχι το Series X. Στα 250 ακούγεται ότι θα είναι και ότι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Χ (εντάξει, τα έχει σκατώσει η MS με τα ονόματα...). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καινούριο και next gen games proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει την αγορά του Χ τώρα. Τουλάχιστον ας περιμένει να δει τις επίσημες τιμές των Series.

Είναι όμως υποθετικές τιμές χωρίς ΦΠΑ φυσικά. Πάντως το 250 ακούγεται πολύ φιλική τιμή για next gen κονσόλα (μακάρι φυσικά!). Και η μικρομαλακη δεν λεει τίποτα ακομα απο τιμές

Προσωπικά πήρα το X πριν 5 μήνες μεταχειρισμένο στα 250 με εξτρα χειριστήριο και εγγύηση ως αρχές του 22 με γνώμονα οτι μπορώ να περιμένω λίγο να πέσουν οι τιμές και με εναν μικρό ssd βελτιώνεις και τα loading times σε απαιτητικά παιχνίδια. Επίσης καλύπτω και τον ενδοιασμό μου για τυχόν παιδικές ασθένειες που μπορει να βγάλουν οι νεες κονσόλες

• Like 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, jokul7 είπε

Θα δούμε παιδιά δύσκολα το κόβω 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...