emiliosk Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Για οποιον θελει να παρει κονσόλα άμεσα και δεν θέλει να περιμένει το bf ή to release της νέας γενιάς https://www.amazon.de/Microsoft-Xbox-One-1TB-Refurbished/dp/B088G3XDT2 Δυστηχώς έχει μόνο 3 μήνες εγγυήση βάση της περιγραφής, αλλά παρολαύτα στα comments αναφέρουν ότι έχει 2 χρόνια εάν το κάνεις register στο site της microsoft. (Δεν ξέρω τι παίζει εκεί) Δεν μπορώ να βρω κάποιο refurbished απο ελλάδα ώστε να κάνω άμεση σύγκριση, αλλα καινούργιο αυτή την στιγμή το βρίσκει καποιος στα 397 (πλασματική τιμή θα έλεγα) και έχει πέσει στο παρελθόν μέχρι τα 325.
Mr_Terror Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Ισχυει η 2ετη εγγυηση αν κανεις register.Συμφουριτης εδω στο ινσομνια πριν λιγες μερες του ηρθε η κονσολα απο αμαζον και εχει οντως 2 χρονια εγγυηση. 1
Vasilis 07 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Από το που να το πιάσεις το θέμα ? Καταρχήν 3 μήνες σχεδόν πριν βγει το καινούργιο δεν κοιτάς να πάρεις το προηγούμενο πόσο μάλλον επισκευασμένο. 3 μήνες εγγύηση!!!! Σοβαρά τώρα και θα το συζητήσουμε. 1000 φορές εδώ από αγγελίες που είναι καινούργια με εγγύηση και παίζουν στα 200αρια έχω δει. 3
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) για κανενα λογο... ειδικα 2 μηνες πριν βγουν οι νεες κονσολες και συμφωνα με καποιες φημες το Series S το οποιο θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Xbox one X αλλα με πολυ καλυτερο CPU θα κοστιζει 200-250€ Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από Zengar Zombolt 2
Boubis1411 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε για κανενα λογο... ειδικα 2 μηνες πριν βγουν οι νεες κονσολες και συμφωνα με καποιες φημες το Series S το οποιο θα ειναι στα ιδια επιπεδα με το Xbox one X αλλα με πολυ καλυτερο CPU θα κοστιζει 200-250€ 200 ευρω νέα κονσόλα στην Ελλάδα;;;;;; Εγώ το κόβω το λιγότερο 499 Το πσ 5 το λιγότερο 599 2
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 28 minutes ago, Mr_Terror said: Ισχυει η 2ετη εγγυηση αν κανεις register.Συμφουριτης εδω στο ινσομνια πριν λιγες μερες του ηρθε η κονσολα απο αμαζον και εχει οντως 2 χρονια εγγυηση. Εγώ είμαι αυτός. Απ' το γαλλικό αμαζον τελική τιμή 225€ 1
Zengar Zombolt Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 8 λεπτά πριν, Boubis1411 είπε 200 ευρω νέα κονσόλα στην Ελλάδα;;;;;; Εγώ το κόβω το λιγότερο 499 Το πσ 5 το λιγότερο 599 οι τιμες ειναι φιξ σε ευρω δολλαριο οποτε οσο ανακοινωθει τοσο θα εχει και εδω τωρα να δουμε αν ισχύουν οι φημες για την νεα μικρη κονσολα της Μικρομαλακιάς οτι θα κοστιζει στα 200-250€
Boubis1411 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 30 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε οι τιμες ειναι φιξ σε ευρω δολλαριο οποτε οσο ανακοινωθει τοσο θα εχει και εδω τωρα να δουμε αν ισχύουν οι φημες για την νεα μικρη κονσολα της Μικρομαλακιάς οτι θα κοστιζει στα 200-250€ Ούτε σε όνειρο φίλε
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Όποιος θέλει να πάρει άμεσα δυνατή κονσόλα να την τσιμπήσει χωρίς δεύτερη σκέψη. Δεν έχουν αποθέματα, ήδη πολλές φορές γίνεται gray out η επιλογή του refurbished
greengr21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Για να κάνω τον δικηγόρο του διαβόλου ο ποιο φτηνός τρόπος να παίξεις το Cyberpunk 2077 με αξιοπρεπείς επιδόσεις για όποιον γουστάρει. 2
zio10 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Αν όντως έχει δύο χρόνια εγγύηση η τιμή είναι σούπερ.
jokul7 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Boubis1411 είπε 200 ευρω νέα κονσόλα στην Ελλάδα;;;;;; Εγώ το κόβω το λιγότερο 499 Το πσ 5 το λιγότερο 599 Λέει για το Series S, όχι το Series X. Στα 250 ακούγεται ότι θα είναι και ότι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Χ (εντάξει, τα έχει σκατώσει η MS με τα ονόματα...). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καινούριο και next gen games proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει την αγορά του Χ τώρα. Τουλάχιστον ας περιμένει να δει τις επίσημες τιμές των Series. 2 1
d_gkal Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 11 minutes ago, zio10 said: Αν όντως έχει δύο χρόνια εγγύηση η τιμή είναι σούπερ. Έχει. Το πήρα πριν λίγες ημέρες 1
konstantin79 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, jokul7 είπε Λέει για το Series S, όχι το Series X. Στα 250 ακούγεται ότι θα είναι και ότι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Χ (εντάξει, τα έχει σκατώσει η MS με τα ονόματα...). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καινούριο και next gen games proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει την αγορά του Χ τώρα. Τουλάχιστον ας περιμένει να δει τις επίσημες τιμές των Series. Είναι όμως υποθετικές τιμές χωρίς ΦΠΑ φυσικά. Πάντως το 250 ακούγεται πολύ φιλική τιμή για next gen κονσόλα (μακάρι φυσικά!). Και η μικρομαλακη δεν λεει τίποτα ακομα απο τιμές Προσωπικά πήρα το X πριν 5 μήνες μεταχειρισμένο στα 250 με εξτρα χειριστήριο και εγγύηση ως αρχές του 22 με γνώμονα οτι μπορώ να περιμένω λίγο να πέσουν οι τιμές και με εναν μικρό ssd βελτιώνεις και τα loading times σε απαιτητικά παιχνίδια. Επίσης καλύπτω και τον ενδοιασμό μου για τυχόν παιδικές ασθένειες που μπορει να βγάλουν οι νεες κονσόλες 2
Boubis1411 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 17 λεπτά πριν, jokul7 είπε Λέει για το Series S, όχι το Series X. Στα 250 ακούγεται ότι θα είναι και ότι θα έχει καλύτερες επιδόσεις από το Χ (εντάξει, τα έχει σκατώσει η MS με τα ονόματα...). Σε κάθε περίπτωση θα είναι καινούριο και next gen games proof. Δεν καταλαβαίνω γιατί κάποιος να κάνει την αγορά του Χ τώρα. Τουλάχιστον ας περιμένει να δει τις επίσημες τιμές των Series. Θα δούμε παιδιά δύσκολα το κόβω
Προτεινόμενες αναρτήσεις