kostasblues21 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) καλημερα σας,το σπιτι μου ειναι μονοκατοικια και εχω στα 30 μετρα ενα αλλο οικημα το οποιο το εχω μετατετρεψει σε home studio για την μπαντα μου,το προβλημα μου εγκειται στο πως να μεταφερω το wifi εκει,εχω συνδεση 50αρα,διαβαζοντας εδω ανακαλυψα καποιες λυσεις που αγνοουσα.το access point ειναι ενσυρματο απ οτι διαβασα,το προβλημα ειναι οτι θα χρειαστω τουλαχιστον 30+ μετρα,Η χρηση των mesh wifi περιοριζεται μονο εντος σπιτιου;δηλαδη σε ενα διορωφο οικημα;η υπαρχει δυνατοτητα να με καλυψει μιας και απ οτι διαβασα θεωρειται καλυτερη λυση και χωρις καλωδιωση;τι προτεινετε; ευχαριστω. Επεξ/σία 7 Σεπτεμβρίου 2020 από kostasblues21
red7genius Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις και powerline ΑΝ το οίκημα και η μονοκατοικία βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο ρεύματος. Ίσως υπάρχουν απώλειες αν παρεμβάλλονται πολλά βέβαια και λόγω απόστασης.
chios Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2020 Για μένα αν υπάρχει η δυνατότητα να τραβήξεις καλώδιο είναι η καλύτερη και ποιο αξιόπιστη λύση.
kostasblues21 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Μέλος Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 γεια σας,υπαρχει η δυνατοτητα να παρω απο το ροουτερ καλωδιο ethernet,εχω ηδη αγορασει ενα 50μετρο,αυτο που με προβληματιζει ειναι αν μπορω απο το access point να παρω ethernet για να το βαλω σε σταθερο υπολογιστη,βλπεω καποια που λενε 2Χ100mbps,δηλαδη 2 ethernet ,ξερει καποιος αν μπορω απο εκει να δωσω internet στον σταθερο μου υπολογιστη που τωρα φτιαχνω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα