panazor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Εχετε παραλάβει όσοι παραγγείλατε? Γιατι από 07/09 που εκανα την παραγγελία ακομα τιποτα. Έχουν παρει και τα χρήματα και δεν ξέρω πως θα ξεμπέρδεψω.
Megatontnt Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Καλημερα, ναι εχω παραλαβει παραγγελια 6/9
majnun Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 14 λεπτά πριν, panazor είπε Εχετε παραλάβει όσοι παραγγείλατε? Γιατι από 07/09 που εκανα την παραγγελία ακομα τιποτα. Έχουν παρει και τα χρήματα και δεν ξέρω πως θα ξεμπέρδεψω. Είμαι στην ίδια κατάσταση. Δεν έχω καν αριθμό παραγγελίας. Σε κάθε επικοινωνία μου, "Θα με καλέσουν" Σήμερα έστειλα στην τράπεζα αμφισβήτιση συναλλαγής...
alfaeffe Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 minutes ago, majnun said: Είμαι στην ίδια κατάσταση. Δεν έχω καν αριθμό παραγγελίας. Σε κάθε επικοινωνία μου, "Θα με καλέσουν" Σήμερα έστειλα στην τράπεζα αμφισβήτιση συναλλαγής... Ειχα παρομοιο θεμα στην προσφορα με τα smartwatches της Vodafone, σε καθε επικοινωνια μου ελεγαν οτι εχουν στειλει "επειγον αιτημα" για ενημερωση απο το "αρμοδιο τμημα". Στην 4η φορα που εγινε αυτο ζητησα ακυρωση της παραγγελιας (μιας και δεν ηξεραν να μου πουν αν εχει φυγει η παραγγελια αφου ουτε οι ιδιοι δεν εχουν tracking number) και επιστροφη ολοκληρου του ποσου. Την επομενη μερα πρωι πρωι το εφερε ο courier...
majnun Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Το πρόβλημα είναι ότι πρακτικά δεν υφίσταται παραγγελία εφόσον το σύστημα δε δημιούργησε κωδικό παραγγελίας. Επίσης όπως είχα διαπιστώσει και με εφιαλτική εμπειρία με το Γερμανό, μπορεί οι άνθρωποι του τηλεφωνικού να κάνουν ότι μπορούν (δηλαδή να σηκώνουν ένα customer request) στο back office του e-shop αλλά οι του e-shop να τα πιστολιάζουν κατά το δοκούν ή να καθυστερούν πάρα πολύ.
panazor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Εδώ και 8 μέρες συνεχόμενα τους παίρνω τηλεφωνο τους στέλνω στο chat και πάντα η ίδια απάντηση θα σας πάρουμε τηλεφωνο.
nikosdet Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Σας έχω ακόμη καλύτερο: Μου έστειλαν το τάμπλετ κανονικά (όχι το ίδιο, άλλο που έχουν σε προσφορά) και δε μου έστειλαν παραστατικό!! Είναι εν τω μεταξύ επαγγελματικό, άρα τιμολόγιο, και ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Όπως λέτε κι εσείς, κλασικά "θα σας καλέσουν" κι έχει περάσει εβδομάδα! Για την αποφορολογηση, δε, που την κάνουν σε δύο χρόνους, επίσης τίποτε κι ενώ έχουν περάσει 10 ημέρες από την πληρωμή. Άρα μου χρωστάνε και παραστατικό και χρήματα! Απλά απαράδεκτοι... Τους είπα κ να έρθουν να το πάρουν πίσω (σφραγισμένο) να τελειώνουμε, ούτε για αυτό έχουν ανταποκριθεί.. Επεξ/σία 22 Σεπτεμβρίου 2020 από nikosdet
alexxkidd31 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 17/9/2020 στις 11:24 ΜΜ, rofl είπε μπα μονο για video χρειαζεται αρκετα, και με τα lightning flashακια λυνεται κι αυτο, η με streaming στο τοπικο δικτυο/server. εκτος video και για συνηθη χρηση 32 ειναι αρκετα. και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα tablet>300. κι εγω παρελαβα σημερα, ολα καλα. περασα το ios 14 αμεσως, εριξα ενα factory defaults κατοπιν και πηρα κανα 2αρι gb πισω, και το ψιλοσεταρα. ο A10 νομιζω οτι θα μου ειναι επαρκης απ τη στιγμη που εχει hevc hw decode. παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, για browsing και multimedia μου φαινεται πως θα ειναι μια χαρα. Για video & photo (RAW) editing είναι απαραίτητα όμως, και πάλι είναι πολύ λίγα
Log@n Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, panazor είπε Εδώ και 8 μέρες συνεχόμενα τους παίρνω τηλεφωνο τους στέλνω στο chat και πάντα η ίδια απάντηση θα σας πάρουμε τηλεφωνο. Μια απο τα ιδια κι εγω, για smartwatch. Εχω πληρωσει με paypal. Σκεφτομαι να ζητησω κι εγω ακυρωση, η εμπειρια ειναι χειροτερη απο μικρο μαγαζακι της πλακας.
panazor Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 9 λεπτά πριν, Log@n είπε Μια απο τα ιδια κι εγω, για smartwatch. Εχω πληρωσει με paypal. Σκεφτομαι να ζητησω κι εγω ακυρωση, η εμπειρια ειναι χειροτερη απο μικρο μαγαζακι της πλακας. Θα περιμενω μέχρι Πέμπτη αλλιώς παω και εγω για ακύρωση. Ότι χειρότερο. Δεν είχα ποτε παρε δώσε με Vodafone και ούτε θα έχω.
downhill Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 για να λέμε και τα καλά, εγώ παρήγγειλα χθές το πρωί και σήμερα το μεσημέρι το είχα το ταμπλετάκι Lenovo, με τιμολόγιο και σφραγισμένο. 1
dakangr Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Να σας αγχωσω λιγο περισσότερο, τον Ιουνιο πηρα ενα ανταπτορα του Iphone που ειχαν στα 6€ ο οποιος δεν ηρθε ποτε και δεν μου εχουν κανει refund ακομα, ενω εχω παρει τηλεφωνο, εχω στειλει μειλ και μηνυμα μεσω paypal. ΤΙ ΜΠΟ...ΛΟ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ;; Μονο αντικαταβολη αυστηρα απο αυτους παιδες.
Tasosp22 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2020 Και γιατί δεν κάνετε αναφορα στην γραμματεία καταναλωτή οσοι έχετε θέματα με επιστροφές κτλ ;
majnun Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Έχω κάνει δύο φορές καταγγλία στο συνήγορο του καταναλωτή. Καμία διαφορά δεν τους κάνει. Τ Ι Π Ο Τ Α
Nickfoxjr Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Μίλησα με γνωστό στη Vodafone αρχές του μήνα για ένα IPad Pro και μου είπε ότι δεν υπάρχει ούτε στις αποθήκες. Ελπίζω να παραγγείλουν κομμάτια και να μη σας αφήσουν ξεκρέμαστους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα