majnun Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα μετά τη δέσμευση του ποσού, ολοκληρώθηκε και η μεταφορά του στη Vodafone. Βέβαια ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία, ποτέ δεν ήρθε μηνυμα. Δε ξέρω πως θα ξεμπλέξω με ένα ακόμα τραγικό ελληνικό μαγαζί. Εχω παρει από τη Δευτέρα κάθε μέρα τηλέφωνο, και "θα με καλέσουν". Πράγμα που δε γίνεται ποτέ. Μιλάω και στο chat και η απάντηση είναι η ίδια. Θα σας καλέσουμε. Τώρα;; 1
alejsalonica Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 7 ώρες πριν, majnun είπε Εμένα μετά τη δέσμευση του ποσού, ολοκληρώθηκε και η μεταφορά του στη Vodafone. Βέβαια ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία, ποτέ δεν ήρθε μηνυμα. Δε ξέρω πως θα ξεμπλέξω με ένα ακόμα τραγικό ελληνικό μαγαζί. Εχω παρει από τη Δευτέρα κάθε μέρα τηλέφωνο, και "θα με καλέσουν". Πράγμα που δε γίνεται ποτέ. Μιλάω και στο chat και η απάντηση είναι η ίδια. Θα σας καλέσουμε. Τώρα;; Μπορείς να μιλήσεις με την τράπεζα σου αν πλήρωσες με Visa / MasterCard και να ζητήσεις επιστροφή ποσού και μάλιστα άμεσα, αφού δεν ολοκληρώθηκε η πώληση .
lionheart75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 8 ώρες πριν, majnun είπε Εμένα μετά τη δέσμευση του ποσού, ολοκληρώθηκε και η μεταφορά του στη Vodafone. Βέβαια ποτέ δεν ολοκληρώθηκε η παραγγελία, ποτέ δεν ήρθε μηνυμα. Δε ξέρω πως θα ξεμπλέξω με ένα ακόμα τραγικό ελληνικό μαγαζί. Εχω παρει από τη Δευτέρα κάθε μέρα τηλέφωνο, και "θα με καλέσουν". Πράγμα που δε γίνεται ποτέ. Μιλάω και στο chat και η απάντηση είναι η ίδια. Θα σας καλέσουμε. Τώρα;; Μια από τα ίδια και εγώ. Τους κάλεσα σήμερα και είπαν θα με καλέσουν. 2 παραγγελίες η μία με αντικαταβολή και η άλλη πληρωμένη με κάρτα. Άλλη μια τραγική εμπειρία τις τελευταίες μέρες.
majnun Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, alejsalonica είπε Μπορείς να μιλήσεις με την τράπεζα σου αν πλήρωσες με Visa / MasterCard και να ζητήσεις επιστροφή ποσού και μάλιστα άμεσα, αφού δεν ολοκληρώθηκε η πώληση . Μίλησα με την τράπεζα η οποία μου είπε οτι θα μου στειλει τη φόρμα αμφισβήτησης της συναλλαγής σε 3 εργάσιμες... Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2020 από majnun
ManosAgg Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Εγώ σήμερα με τα πολλά κατάφερα να επικοινωνήσω μαζί τους. Ενώ είχα παραγγείλει το space gray με ρώτησαν αν θέλω να μου στείλουν το χρυσό καθώς το άλλο δεν υπάρχει σε απόθεμα. Έχει παραλάβει κανεις;;
alejsalonica Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Στο iphonehellas είδα ότι κάποιος πήρε.
Thatsall Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Σε παρόμοια περίπτωση με iPhone 6s η cosmote μας είχε αποζημιώσει με δωροεπιταγές. Ειναι εντελώς άλλο το να παραγγέλνεις προϊόν και τελικά να μην είναι διαθέσιμο, με το να αγοράζεις το προϊόν και να μην υπάρχει.. Άπαξ και πήραν τα χρήματα σου, πήραν και την ευθύνη!
lionheart75 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2020 Τους πήρα και σήμερα και μου είπαν τα ίδια. Θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα. Καλά ξεμπερδέματα.
rofl Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 11/9/2020 στις 4:23 ΜΜ, lionheart75 είπε Τους πήρα και σήμερα και μου είπαν τα ίδια. Θα με καλέσουν από το αρμόδιο τμήμα. Καλά ξεμπερδέματα. με καλεσαν για παραδοση (αθηνα), δεν ειχα προλαβει να καλεσω εγω.
lionheart75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, rofl είπε με καλεσαν για παραδοση (αθηνα), δεν ειχα προλαβει να καλεσω εγω. Και μένα με κάλεσαν επιτέλους λίγο νωρίτερα. Το ανθρακί ipad που είχα παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο και μου πρότειναν χρυσό ή ασημί. Επέλεξα το ασημί. Η αποστολή από easy mail τελικά αφορά το T- Rex και θα παραλάβω αύριο. Τέλος καλό όλα καλά αν και καθυστέρησαν πολύ. 1
Megatontnt Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, lionheart75 said: Και μένα με κάλεσαν επιτέλους λίγο νωρίτερα. Το ανθρακί ipad που είχα παραγγείλει δεν είναι διαθέσιμο και μου πρότειναν χρυσό ή ασημί. Επέλεξα το ασημί. Η αποστολή από easy mail τελικά αφορά το T- Rex και θα παραλάβω αύριο. Τέλος καλό όλα καλά αν και καθυστέρησαν πολύ. Και εμένα με πήρανε τηλέφωνο σήμερα, μάλλον κάνανε restock (ανθρακί), από ότι μου είπε η κοπέλα η παραγγελία θα αποσταλεί αύριο. 1
ManosAgg Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Κι εγώ space gray , όμως μου πρότειναν χρυσό. Παρέλαβα χθες.
majnun Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Εμενα που δε μου βγήκε ποτέ αριθμός παραγγελίας (αλλά η χρέωση έπεσε) ούτε φωνή ούτε ακρόαση.
lionheart75 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2020 1 λεπτό πριν, majnun είπε Εμενα που δε μου βγήκε ποτέ αριθμός παραγγελίας (αλλά η χρέωση έπεσε) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Δες email παραγγελίας στα ανεπιθύμητα. Εκεί ήταν και τα 2 δικά μου.
petroschelsea Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, majnun είπε Εμενα που δε μου βγήκε ποτέ αριθμός παραγγελίας (αλλά η χρέωση έπεσε) ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Και σε μένα το ίδιο συνέβη αλλά ειχα βάλει αντικαταβολή. Με πήραν το μεσημέρι αλλά δεν το άκουσα. Σε επικοινωνία με το chat είπαν θα με καλέσουν ξανά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα