Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 10.2'' WiFi+4G 398€ VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 minutes ago, petroschelsea said:

Με πήραν σήμερα και μου πρότειναν το 128 gb WiFi στα 370. Είναι καλή τιμή τώρα που θα βγει και το καινούριο;

Η μόνη διαφορά που έχει το καινούριο είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής (A12). Σε απλή καθημερινή χρήση πίστεψε με δεν θα καταλάβεις την παραμικρή διαφορά. Τα 32GB είναι πολύ λίγα για tablet ενώ τα 128GB πιστεύω ότι αποτελούν την ιδανική χωρητικότητα. Στα €370 αν και εφόσον χρειάζεσαι άμεσα tablet θεωρώ ότι είναι μία τίμια προσφορά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, JIMBOAthens είπε

Η μόνη διαφορά που έχει το καινούριο είναι ο ταχύτερος επεξεργαστής (A12). Σε απλή καθημερινή χρήση πίστεψε με δεν θα καταλάβεις την παραμικρή διαφορά. Τα 32GB είναι πολύ λίγα για tablet ενώ τα 128GB πιστεύω ότι αποτελούν την ιδανική χωρητικότητα. Στα €370 αν και εφόσον χρειάζεσαι άμεσα tablet θεωρώ ότι είναι μία τίμια προσφορά...

μπα μονο για video χρειαζεται αρκετα,

και με τα lightning flashακια λυνεται κι αυτο, η με streaming στο τοπικο δικτυο/server.  εκτος video και  για συνηθη χρηση 32 ειναι αρκετα.

και σε καμια περιπτωση δεν ηθελα tablet>300.

κι εγω παρελαβα σημερα, ολα καλα. περασα το ios 14 αμεσως, εριξα ενα factory defaults κατοπιν και πηρα κανα 2αρι gb πισω, και το ψιλοσεταρα.

ο A10 νομιζω οτι θα μου ειναι επαρκης απ τη στιγμη που εχει hevc hw decode.

παιχνιδια δεν με ενδιαφερουν ιδιαιτερα, για browsing και multimedia μου φαινεται πως θα ειναι μια χαρα.

Επεξ/σία από rofl
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Παρέλαβα και εγώ το μεσημέρι μέσω της speedex.

κατα την ενεργοποίηση μου έβγαλε αυτό. Μήπως το έβγαλε σε κανέναν αλλο; 

CAE75147-34C7-436B-A661-8371A540F078.jpeg

"It is probably the email that was associated with a cracked .ipa that was installed. Delete the cracked app from your iTunes library because without app sync, it will prompt for authorization of the account."

Ειχες κανε κανα jailbreak στο κινητο ή κατι ωστε να εχεις στην βιβλιοθηκη καποια εφαρμογη που να μην προηλθε απο το app store?

Επεξ/σία από SabotazNic
Δημοσ.
9 ώρες πριν, sintalkas είπε

εγω παντως παιδια ενα lenovo M10 FHD PLUS που πηρα μου πασαραν εκθεσιακό ,αντε τωρα να ξεμπερδεψω

Το πήρα χθες κι εγώ. Καινούριο σφραγισμένο. Νομίζω είναι ό, τι καλύτερο για τα λεφτά του.

Δημοσ.

Εγω την πατησα ,μου λενε εχω ενα τελευταιο ,λεω φερε το δεν το προσεξα οτι δεν ειναι σφραγισμενο ,παω περιχαρης να το ανοιξω και βλεπω το κατω μερος του κουτιου σχισμενο και ο φορτιστης τυλιγμενος με λαστιχακι και η μπαταρια αδεια,προς το παρον δεν μου βγαλε κανα θεμα ,αλλα με κοροιδεψαν και δεν παραδεχονται οτι δωσαν ανοιγμενο

Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 1:31 ΜΜ, alejsalonica είπε

Λίγο προσοχή μόνο γιατί στο site τα λέει περίεργα για το ΦΠΑ.

Κανονικά δεν πληρώνεις ΦΠΑ, αυτοί λένε για επιστροφή ΦΠΑ σε IBAN κάτι που είναι παράνομο.

επανέρχομαι, συγκεκριμένα αναφέρει:

Αν είσαι επαγγελματίας και δικαιούσαι 0% ΦΠΑ (ν.4484/2017 & ΠΟΛ 1150 29/09/2017), στείλε καθεστώς ΦΠΑ από TAXIS με τρέχουσα ημερομηνία, IBAN, τράπεζα και τιμολόγιο στο email: [email protected], για να σου επιστραφεί η αξία του ΦΠΑ.

Σύμφωνα όμως με το άρθρο 39α (ΠΟΛ 1150/29.9.2017 ) δεν επιτρέπεται η παρακράτηση του ΦΠΑ, ο αγοραστής δεν πληρώνει ΦΠΑ. Τι κόλπο είναι αυτό πάλι δεν γνωρίζω. Μακρυά όμως από μένα.

Και στα public ετσι κανουν . Σε κρατάνε τον ΦΠΑ και στο καπάκι σου τα κανουν επιστροφή στην κάρτα 

Δημοσ.

εμενα παρολο που εχω επαγγελματικο αφμ και ειμαι συνδρομητης κινητης δεν μου το δωσανε το φπα γιατι λεει χρειαζομαστε το χαρτι της Α.Α.Δ.Ε. ,αλλα απο οτι ξερω μπορω να το παρω πισω και απο τη εφορια μεταγενεστερα στον συμψηφισμο ΦΠΑ.

Δημοσ.
5 ώρες πριν, sintalkas είπε

εμενα παρολο που εχω επαγγελματικο αφμ και ειμαι συνδρομητης κινητης δεν μου το δωσανε το φπα γιατι λεει χρειαζομαστε το χαρτι της Α.Α.Δ.Ε. ,αλλα απο οτι ξερω μπορω να το παρω πισω και απο τη εφορια μεταγενεστερα στον συμψηφισμο ΦΠΑ.

Λάθος ξέρεις. Άτυπα μπορείς να το κάνεις, μιας κ μόνος δηλώνεις το ΦΠΑ, αλλά είναι λάθος κι άρα κανονικά δε δικαιούσαι να το αφαιρέσεις.

Ότι σου ζήτησαν τη σελίδα από το taxisnet είναι το προφανές, ορθώς στο ζήτησαν μιας κι αυτό προβλέπεται (αν κ μπορείς να ενεργοποιήσεις τη δυνατότητα απαλλαγής ΦΠΑ λόγω ΠΟΛ1150 στη σχετική εφαρμογή και να τραβήξουν από εκεί ό,τι απαιτείται). Ένα printscreen είναι..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...