Dannie Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, alan boy είπε Παιδιά αυτή την τιμή πως τη βλέπετε; https://www.vodafone.gr/eshop/syskeues-axesouar/tablets-usb-sticks/apple-tablet-apple-ipad-air3-wifi4g64gbsgra/p-124841/ Αξίζει; https://www.public.gr/product/apple-ipad-air-a12105-inch64gb-flashwebcamios-space-gray-2019/prod10840584pp/?utm_source=Responsys&utm_medium=Newsletter&utm_campaign=MARKETPLACE_Multi Market_Marketplace Offers_09-09-2020 τα ιδια ειναι;;
JIMBOAthens Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, alan boy said: Ξέρουμε στο περίπου που θα είναι η τιμή του νέου μοντέλου; Όπως συμβαϊνει στα περισσότερα προϊόντα της Apple, λογικά θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα τιμής με το σημερινό...
ManosAgg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, Ben4 είπε Μου ήρθε sms από την κούριερ για παραλαβή αύριο .το παρηγγειλα νομίζω την Κυριακή (Του 2019 10,2 WiFi ) Και εμένα μου το έχουν στείλει από την Τρίτη μου είπαν. Με ποια εταιρεία στο έστειλαν; Ελπίζω μην μου το στείλουν με easymail.
d_gkal Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Το amazfit gtr με easy mail το έστειλαν πάντως
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα ακόμα τίποτα παίδες σχετικά με το ipad, παραγγελία Κυριακή 14:00. Την Παρασκευή εν τω μεταξύ δεν θα είναι κανείς στο σπίτι. Αν έρθει αύριο λογικά θα μου είχαν ήδη στείλει σήμερα ειδοποίηση.
Doubt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Κι εγώ από Vodafone μια συσκευή που πήρα, με easymail. Μετά από ανεπιτυχή παράδοση (κλασικά) παρέλαβα από οδό Πειραιώς, στο Μοσχάτο.
Megatontnt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Εμένα η παραγγελία έγινε την Κυριακή. Μου τράβηξαν τα χρήματα (δόσεις) αλλά δεν έχουν στείλει κάποιο email για επιβεβαίωση ή tracking number
petroschelsea Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 34 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Εμένα η παραγγελία έγινε την Κυριακή. Μου τράβηξαν τα χρήματα (δόσεις) αλλά δεν έχουν στείλει κάποιο email για επιβεβαίωση ή tracking number Τότε δύσκολο να έγινε η παραγγελία. Και εγω σε επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι δεν έγινε η παραγγελία. Δεν είχα κρατήσει αριθμό παραγγελίας γιατί υπέθετα θα έρθει και mail. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τίποτα ακόμα.
nikolasgrg Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 4 ώρες πριν, alejsalonica είπε Που έγινε αυτό; Βόλο
Megatontnt Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 21 minutes ago, petroschelsea said: Τότε δύσκολο να έγινε η παραγγελία. Και εγω σε επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι δεν έγινε η παραγγελία. Δεν είχα κρατήσει αριθμό παραγγελίας γιατί υπέθετα θα έρθει και mail. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τίποτα ακόμα. Έγινε η παραγγελία, μου ήρθε email με τον κωδικό παραγγελίας. Αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν email για την επιβεβαίωση. Ούτε τηλ πήραν.
lionheart75 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 32 λεπτά πριν, petroschelsea είπε Τότε δύσκολο να έγινε η παραγγελία. Και εγω σε επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι δεν έγινε η παραγγελία. Δεν είχα κρατήσει αριθμό παραγγελίας γιατί υπέθετα θα έρθει και mail. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τίποτα ακόμα. 10 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Έγινε η παραγγελία, μου ήρθε email με τον κωδικό παραγγελίας. Αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν email για την επιβεβαίωση. Ούτε τηλ πήραν. Δείτε στο email σας στα ανεπιθύμητα. Σίγουρα εφόσον ολοκληρώθηκε η παραγγελία σας ήρθε email. Εκεί ήταν και τα 2 email επιβεβαίωσης σε 2 παραγγελίες που έκανα.
Megatontnt Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 3 hours ago, lionheart75 said: Δείτε στο email σας στα ανεπιθύμητα. Σίγουρα εφόσον ολοκληρώθηκε η παραγγελία σας ήρθε email. Εκεί ήταν και τα 2 email επιβεβαίωσης σε 2 παραγγελίες που έκανα. Αυτο μου εχει ερθει μονο. οπως ειδα και σε εσενα το ιδιο
lionheart75 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 7 λεπτά πριν, Megatontnt είπε Αυτο μου εχει ερθει μονο. οπως ειδα και σε εσενα το ιδιο Οκ λοιπόν, αυτό εννοούσα και εγώ. Οπότε σου ήρθε email με επιβεβαίωση της παταγγελίας. Αναμένουμε πλέον νέα ειδοποίηση για την αποστολή της παραγγελίας.
manthos_27 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 7/9/2020 στις 4:52 ΜΜ, kazampidis είπε Φιλε μου σοβαροτατα, μην ξεχνας οτι μιλαμε για APPLE , οι πολυτέλειες πληρώνοται πολυ ακριβά στην APPLE , οποτε μια χαρά και τα 32 gb Να σέβεσαι τα χρήματα που δίνεις φίλε μου οχι εγώ προσωπικά δεν πληρώνω κανένα ονομα!..Φιλικά Στις 7/9/2020 στις 4:52 ΜΜ, kazampidis είπε Φιλε μου σοβαροτατα, μην ξεχνας οτι μιλαμε για APPLE , οι πολυτέλειες πληρώνοται πολυ ακριβά στην APPLE , οποτε μια χαρά και τα 32 gb Να σέβεσαι τα χρήματα που δίνεις φίλε μου οχι εγώ προσωπικά δεν πληρώνω κανένα ονομα!..Φιλικά 1
d_gkal Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2020 14 hours ago, d_gkal said: Το amazfit gtr με easy mail το έστειλαν πάντως Το οποίο μόλις Παρελαβα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα