Προς το περιεχόμενο

Apple iPad 10.2'' WiFi+4G 398€ VODAFONE

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 119
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 hour ago, alan boy said:

Ξέρουμε στο περίπου που θα είναι η τιμή του νέου μοντέλου; 

Όπως συμβαϊνει στα περισσότερα προϊόντα της Apple, λογικά θα κυμαίνεται στα ίδια επίπεδα τιμής με το σημερινό...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ben4 είπε

Μου ήρθε sms από την κούριερ για παραλαβή αύριο .το παρηγγειλα νομίζω την Κυριακή (Του 2019 10,2 WiFi )

Και εμένα μου το έχουν στείλει από την Τρίτη μου είπαν. Με ποια εταιρεία στο έστειλαν; Ελπίζω μην μου το στείλουν με easymail. 

Δημοσ.

Εμένα ακόμα τίποτα παίδες σχετικά με το ipad, παραγγελία Κυριακή 14:00. Την Παρασκευή εν τω μεταξύ δεν θα είναι κανείς στο σπίτι. Αν έρθει αύριο λογικά θα μου είχαν ήδη στείλει σήμερα ειδοποίηση. :(

Δημοσ.

Κι εγώ από Vodafone μια συσκευή που πήρα, με easymail. Μετά από ανεπιτυχή παράδοση (κλασικά) παρέλαβα από οδό Πειραιώς, στο Μοσχάτο.

Δημοσ.

Εμένα η παραγγελία έγινε την Κυριακή. Μου τράβηξαν τα χρήματα (δόσεις) αλλά δεν έχουν στείλει κάποιο email για επιβεβαίωση ή tracking number

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Εμένα η παραγγελία έγινε την Κυριακή. Μου τράβηξαν τα χρήματα (δόσεις) αλλά δεν έχουν στείλει κάποιο email για επιβεβαίωση ή tracking number

Τότε δύσκολο να έγινε η παραγγελία. Και εγω σε επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι δεν έγινε η παραγγελία. Δεν είχα κρατήσει αριθμό παραγγελίας γιατί υπέθετα θα έρθει και mail. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τίποτα ακόμα.

Δημοσ.
21 minutes ago, petroschelsea said:

Τότε δύσκολο να έγινε η παραγγελία. Και εγω σε επικοινωνία με το chat μου είπαν ότι δεν έγινε η παραγγελία. Δεν είχα κρατήσει αριθμό παραγγελίας γιατί υπέθετα θα έρθει και mail. Είπαν ότι θα επικοινωνήσουν αλλά τίποτα ακόμα.

Έγινε η παραγγελία, μου ήρθε email με τον κωδικό παραγγελίας. Αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν email για την επιβεβαίωση. Ούτε τηλ πήραν. 

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, petroschelsea είπε

10 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Έγινε η παραγγελία, μου ήρθε email με τον κωδικό παραγγελίας. Αλλά δεν ξέρω αν στέλνουν email για την επιβεβαίωση. Ούτε τηλ πήραν. 

Δείτε στο email σας στα ανεπιθύμητα. Σίγουρα εφόσον ολοκληρώθηκε η παραγγελία σας ήρθε email. Εκεί ήταν και τα 2 email επιβεβαίωσης σε 2 παραγγελίες που έκανα. ;) 

Δημοσ.
3 hours ago, lionheart75 said:

Δείτε στο email σας στα ανεπιθύμητα. Σίγουρα εφόσον ολοκληρώθηκε η παραγγελία σας ήρθε email. Εκεί ήταν και τα 2 email επιβεβαίωσης σε 2 παραγγελίες που έκανα. ;) 

Αυτο μου εχει ερθει μονο. οπως ειδα και σε εσενα το ιδιο

Screenshot_1.png.bfb473af5dc025e85d08e75b49ac1fed.png

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Megatontnt είπε

Αυτο μου εχει ερθει μονο. οπως ειδα και σε εσενα το ιδιο

Οκ λοιπόν, αυτό εννοούσα και εγώ. Οπότε σου ήρθε email με επιβεβαίωση της παταγγελίας.

Αναμένουμε πλέον νέα ειδοποίηση για την αποστολή της παραγγελίας. 

Δημοσ.
Στις 7/9/2020 στις 4:52 ΜΜ, kazampidis είπε

Φιλε μου σοβαροτατα, μην ξεχνας οτι μιλαμε για APPLE , οι πολυτέλειες πληρώνοται πολυ ακριβά στην APPLE , οποτε μια χαρά και τα 32 gb

Να σέβεσαι τα χρήματα που δίνεις φίλε μου οχι εγώ προσωπικά δεν πληρώνω κανένα ονομα!..Φιλικά 

Στις 7/9/2020 στις 4:52 ΜΜ, kazampidis είπε

Φιλε μου σοβαροτατα, μην ξεχνας οτι μιλαμε για APPLE , οι πολυτέλειες πληρώνοται πολυ ακριβά στην APPLE , οποτε μια χαρά και τα 32 gb

Να σέβεσαι τα χρήματα που δίνεις φίλε μου οχι εγώ προσωπικά δεν πληρώνω κανένα ονομα!..Φιλικά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...